kapsels

Kapsels voor lang haar voor de plechtige gelegenheid

Hairstyles for long hair for the solemn occasion

Als u de eigenaar bent van het prachtige lange lokken, kunt u de aanpak van een verscheidenheid van formele kapsels voor lang haar. Maar hoe te kiezen? Hieronder details.

Hoe te kiezen voor formele kapsel?

Keuze van het kapsel is belangrijk omdat dit zal bepalen hoe harmonieus en volledig zal zijn. En wat zijn de belangrijkste selectie regels die je moet volgen? Een lijst van hen.

Evenement. Bijvoorbeeld, als u wordt uitgenodigd voor een formele vergadering, moet u de voorkeur geven aan meer ingetogen kapsels: balken, schelpen, nette krullen en andere dingen. Als er sprake is van een seculiere partij, kunt u kiezen voor een originele optie, wat glamour toe te voegen aan het beeld.

Jurk en make-up. Vergeet niet een eenvoudige Gouden regel: de foto moet een lichte accent. Dus als u kiest voor een prachtige jurk met veel pailletten en kralen, het kapsel moet eenvoudig en netjes. En als de jurk is bescheiden, het kapsel moet origineel zijn.

Gemak. Voortdurend te denken over het feit dat het haar wordt niet gebroken en kwam niet uit, je waarschijnlijk niet wilt. Dat is de reden waarom, beoordelen de complexiteit van het kapsel en denk erover na of u comfortabel met het.

Haar type is ook belangrijk. Bijvoorbeeld, als je haar golvend, krullend en dik, dan kan je ze ophalen aan de kroon en veilig met Bobby pins. Maar dun en losse haren, is het noodzakelijk om het volume te geven.

Een ander ding dat je nodig hebt om zeker te overwegen is de vorm van het gezicht.

Bijvoorbeeld, voor ronde gezichten zal het perfecte kapsel met wijde top of gladde strengen aan de zijkanten. Maar het is gecontra-indiceerd. Als u een ovaal gezicht, je bent in geluk, omdat er perfect uitzien er zijn geen formele kapsels. Vierkant gezicht vraagt om een speciale elementen.

Welkom, asymmetrische lijnen en een open lijn van het voorhoofd. De oren kunnen worden geopend en de kin is bij voorkeur visueel verzachten de romantische krullen. Trek mijn haar terug of parted in het midden niet aanbevolen. Voor de driehoekige gezicht geschikt kapsel volume in de buurt van de oren. En kapsels voor een rechthoekig gezicht, de oren moeten worden gesloten. De lijn van mijn gezicht om het nog zacht. Gecontra-indiceerd lange rechte wapperende haren.

Delen van het gezicht. Dus, als de neus lang is, kies weelderige haar, het verstrekken van een dikke volume van een pony. Geen pick-up meer in het haar terug. Als het je neus is geregen, dan is de pony die je niet nodig hebt, zet je haar terug. Brede en platte neus ziet er geweldig uit met de opgeschoond en volumineus haar. En de kleine uitloop kan worden gecombineerd met krullen. Met een korte nek nodig om het te openen. Grote oren is het beter om dicht bij haar. Met grote ogen, is het beter om de voorkeur geven aan rondingen rond het voorhoofd. En sluit ogen zal geweldig uitzien met kapsels, wat inhield dat het volume bij de slapen.
Hairstyles for long hair for the solemn occasion

Sommige opties kapsels voor lang haar

We raden u aan te kiezen voor iets voor zichzelf. Voor de duidelijkheid, wij bieden u een paar voorbeelden.

De boog haar

Voor het maken van deze romantische kapsel moet u studs, twee dunne, elastische banden, Bobby pinnen en vergrendelen betekent voor het haar.

Eerst verdeel het haar in twee delen, na een horizontale streep van het ene oor naar het andere. Het onderste deel moet langer zijn, zal u maakt een boog. Het bovenste deel in drieën gesplitst: de stoffelijke krullen aan de zijkanten en de pony. Installeer deze sloten op grote rollen om het volume te geven.

Het onderste deel van het haar en binden in een strakke paardenstaart. Het scheiden van het deel van de boven-en de dood van haar dus zou ze je geen pijn doen. Tie onderste deel van de staart een ander elastische, dan splitsen de haren tussen de twee elastiekjes in twee delen. Til de bodem, de vorm van de boog en draai alle bouten. De resterende losse draden hechten onder de links en rechts delen van de boog, strek je krullen. Nu de voltooiing van het ontwerp. Deze gratis gestoken in een streng en wikkel het als het midden van de boog, de uiteinden van de sluiting toewijzing van de pinnen.

Nu voor de pony. Laat haar een lichte golf en het herstellen van de verf. Tijdelijke strengen draai in een touw, en verstop het onder de boeg, steken ze met spelden. Noteer dat het haar.

Eenvoudig romantische kapsel van krullen

U hebt het volgende nodig: dunne, rubberen band, hair pins, een kam met fijne tanden, krulspelden, decoratieve studs, een Haardroger en haarlak.

Start met een licht golvende krullen. Om dit te doen, schroef het licht vochtige haar op grote krulspelden en droog ze met een Haardroger, te ontslaan.

Een kant een deel. Van de kant strengen draai de draden, het verpakken van de onderdelen aan de binnenkant (bottom-up), haak hen rond de oren. Top necesite een beetje om het volume.

Nu verdeel het haar in twee delen: de bodem (het moet een beetje groter) en de bovenste. Terwijl de top omhoog en doden. En de onderkant bind een elastiekje, maar gebruik geen boot staart naar het einde en laat het, met vast pinnen op verschillende locaties.

Vanaf de top, de afzonderlijke sectie van je haar, losjes oprollen van de bedrading, wikkel het rond de onvoltooide staart, en veilig met sierlijke pinnen. Doe hetzelfde met de andere onderdelen (er mag niet meer dan drie). Zet de haarlak.
Hairstyles for long hair for the solemn occasion

De lichtbundel van de haar

Voor het maken van deze romantische en elegante kapsels die u nodig hebt: twee dunne, rubberen banden, een speciale roller maken van een straal (of strak, en zeer grote elastische band), stud.

Om te beginnen, gelijkspel op het niveau van de top strakke paardenstaart. Indien gewenst, kan het haar worden kam vervolgens het haar is wat slordig. Rijg nu het haar in het gat van het kussen, geplaatst op de basis van de staart. Verspreid de stukjes gelijkmatig over de omtrek van de rol (een soort van palmboom) en bind het uiteindelijke ontwerp rubber band.

Als u lang haar heeft, zal je zeker blijven losse strengen. Nu, wikkel ze rond het tandvlees of rond de bundel, te beveiligen met Bobby pins. Herstel van de lak.

Handige tips voor het maken van de perfecte formele kapsel

Zodat het haar perfect moest zijn, het volgen van enkele eenvoudige richtlijnen.

    • Maak niet de haren op het haar helemaal schoon, zij zal uit elkaar vallen. Ideaal als je je haar gewassen gisteren of zelfs de dag ervoor.

Bevochtig de handen met water of licht bevochtigt het haar, waardoor ze gehoorzaam zijn.

    Niet doen, het kapsel in een slechte stemming en spanning. u zal nog meer nerveus, je gewoon niet werken. In de eerste plaats op uw avondjurk, vervolgens trekt het kapsel, anders, bijvoorbeeld bij het aantrekken van een jurk met een smalle hals is er een risico om alles bederven.

Laat uw formele kapsel trekt de aandacht en vormt een aanvulling op uw chique uitstraling.

Thema door Anders Norén