kapsels

Kapsels voor kort haar voor prom: foto 2019

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Prom is een geweldige gelegenheid zich te laten zien in al zijn glorie klasgenoten, ouders en leerkrachten van de school. Elk meisje wil kijken als op deze dag de mooiste en meest elegante. Een integraal onderdeel van het beeld is smaakvol kapsel.

En dan de winnaar van korte kapsels beginnen in paniek te raken, want voor veel mooie en stijlvolle kapsels moet haar minstens tot de schouders. Maar ga er niet vanuit dat de Short cut onpraktisch, met een lengte die u kunt experimenteren en creëren de meest ongewone vormgeving. En om zorg te dragen van kort haar veel gemakkelijker.

Komende tijd voor de Proms, veel meisjes beginnen te denken over je outfit voor zes maanden voor de gekoesterde dag. Vandaag hebben we besloten om te kiezen voor een stijlvolle en prachtige kapsels Voor meisjes met korte haren. Dankzij de stap voor stap handleiding zal u in staat zijn om te voldoen aan een van uw favoriete kapsels.

Zelfs met kort haar, kunt u te maken vrouwelijke kapsels

Vergeet niet dat zelfs de eenvoudigste kapsel kan zien er spectaculair zijn als u de juiste accessoires en sieraden in het haar.

Regels van styling voor kort haar

Als je deze regels volgt, leert u hoe u de perfecte styling, die zal niet beschaamd om uit te gaan.

Uw haar moet schoon zijn en licht vochtig. Anders zou je kunnen maken van de vorm die u wilt.

Voor Kort haar zorg om speciale gereedschappen te gebruiken voor het bevestigen, anders wordt uw kapsel zal niet de laatste zijn die u meer koppels uur.

Als u wilt bereiken volume, gebruik dan een ronde borstel medium diameter, en dat is meestal professionals noemen “poetsen”. De droger moet bewegen in de richting naar de uiteinden van het haar. Zodat uw kapsel zal niet alleen omvangrijk, maar ook goed verzorgd, hete lucht zal het glad is op de schubben van het haar, waardoor het haar Glans.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Als u wilt maken, de styling met het effect van eenvoudige nalatigheid of potrebnosti, tijdens het drogen met een föhn tilt het hoofd iets naar voren, en in plaats van de kam gebruik je vijf vingers.

Griekse kapsel voor kort haar

Vandaag de dag, veel afgestudeerden liever jurken in de griekse stijl, ze zien er mooi en ontspannen op de meisjes. Kapsel dat willen we u vertellen, passen perfect in het beeld van een griekse Prinses.

Kam het haar in elke richting draaien van je krullen in de gehele lengte van het haar met een Krultang of atuaca.

Op haar een speciale bandage, die nodig is voor de vaststelling van haar. U kunt kiezen voor zwart / wit optie en armband, versierd met bloemen of stenen.

Draai elk onderdeel in een bundel en fix van het verband. Strengen mag niet te strak zitten, moet haar blik lucht.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Griekse kapsel voor kort haar

Kant-en-klare enkellaarzen styling betekent dat u kunt verlaat een paar strengen in de voor-en spin-gemakkelijk krullen.

Gemakkelijk kapsel voor de avond

Als u denkt dat het creëren van een mooi kapsel op slechts 10 minuten onmogelijk is, dan vergist u zich. Volgende kapsel kan worden gedaan in een paar minuten, en in haar schoonheid is niet minder dan die van de complexe styling van het haar.

In de achterkant van het hoofd, verdeel het haar in de helft, het bovenste deel bind een elastiekje en beginnen te werken met het onderste deel. Maak makkelijk fleece aan de haar.

Het onderste deel van de haren nogmaals, verdeel het in tweeën. Het haar aan de linker kant een lus aan de rechterkant, en het haar van de rechterkant naar de linkerkant. Zet ze met Bobby pins die geschikt zijn voor de huidige kleur van het haar.

Vouw de uiteinden naar binnen en maak op dezelfde manier.

Ga naar de top van het haar. Nogmaals, loop het haar dwars en veilig met Bobby pins. De resulterende enkellaarzen met haarlak.

Het kapsel mooier als u het toevoegen van een paar accessoires met stenen en parels.

Krans voor kort haar

Kort haar is al lang niet gezien als een probleem, want zelfs het korte haar kan leuk zijn om te stapelen of verzamel ze in de originele kapsel. De volgende optie is het bewijs!

Kam je haar en aan de zijkant afscheid van het haar is verdeeld in twee delen.

Draai nu het haar van elke zijde, terwijl het proberen te vangen van de latere delen.

In de achterkant van het hoofd bevestig de resulterende “bundels” van Bobby pinnen.

De resterende haar is weer opgesplitst in twee delen, rollen in een touw en bevestig ze aan elkaar cross-methode.

Trek een paar strengen van flagella, het is noodzakelijk voor het geven van het kapsel volume en eenvoudige nalatigheid. Fix hair styling tool.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

De resulterende haar sieren zal!

Harnassen

Voor meisjes die niet bang zijn om te experimenteren, om te voldoen aan de volgende ongecompliceerde haar. Het voordeel is dat de oprichting van de bundels u zal besteden niet meer dan 10 minuten.

Verdeel het haar gelijk over het hele hoofd. Meer delen, meer schattige en ondeugende flagella gebeurt in het einde.

Elk onderdeel van haar draai in een bundel, zorg ervoor dat het draaien van de haren tegen de klok in. Het afgewerkt product veilig met Bobby pins, zodat zij niet zien kon.

Na alle cellen zijn klaar, het repareren van het kapsel met haarlak.

Paardenstaart

Dit kapsel is ideaal voor eigenaren van quads, zal het een elegante look met de avond kleding.

Kam schoon, droog haar en maak een paardenstaart in de nek.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Vele beroemdheden hou van dit kapsel

Voorzichtig los van de haar boven het elastiek in twee gelijke delen, trek ze.

Neem de staart en de draad wordt gemaakt op de elastische opening van haar. Na deze stap de zijkant gedraaide strengen in een touw.

Sieren haar met mooie haarspeldbochten, bloemen of haarspelden.

Het resterende puntje van de staart kan worden gekruld met een Krultang, verbergen onder de basis van het haar of kam, vast op het gedraaide kant strengen.

Nog steeds hetzelfde principe kunt u uw haar “slak”. Voor het uitvoeren van deze kapsels u niet nodig om het haar te voorzien van rubber bands, maar verzamel ze in de staart met uw hand en steek aan de achterkant van het hoofd, veilig met Bobby pins of haarspelden.

Waterval

Voor dit kapsel haar kan worden linksaf, direct of krullen die het accentueren van de verfijning van deze eenvoudige kapsel.

Rond de bovenkant van het hoofd moet gelijk zijn aan het scheiden van het afsteken van het haar, die trail franse vlecht. Echter, in deze techniek van het weven is anders, het vastleggen van de upper right, lower naar beneden.

Neem vervolgens het haar onder de schuine en weven ze in de resulterende kader. Dus, op de omtrek van het hoofd moet krijgen vlecht, die trapsgewijs naar beneden krullen.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Elk slot moet tweaken en bevestig met nagellak

Nadat ik klaar vlechten, zet de vlecht met een kleurloze kauwgom of een mooie barrette. De resulterende kapsel fix lak.

Straal met een zeis

Als u wilt, een kapper harmonieus combineren van twee grote trends – de vlecht en de bun. Dit kapsel past bij eigenaren van een langgerekte of reguliere dakje.

Schone, vochtige haar, kam en krullen lichte krullen met een Krultang of Strijken. Deze stap veel verwarring kan zorgen, zoals wij zullen vlecht vlechten. Maar een Perm maken de resulterende vlechten en het haar totale volume.

Verdeel het haar in drie gelijke delen.

Van de kant strengen vlecht, een franse vlecht “reverse” en te ontspannen, zodat ze worden omvangrijker.

Vanaf het midden strengen om een broodje. Als de bundel niet lang genoeg haar, u kunt het krullen van het haar of ze op te lossen een handige manier voor u.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

De uiteinden van de vlecht aan de bond over verzameld in het midden van het haar met Bobby pins of haarspelden.

Als u wilt toevoegen aan uw stijl onzorgvuldig, trek een paar strengen rond het voorhoofd.
Afgewerkt kapsel kun je versieren met stoere accessoires of verse bloemen.

Draak

Je denkt dat alleen eigenaren van lang haar kan veroorloven om te vlecht je een draak? Je hebt gelijk! En met kort haar, kunt u dit prachtige kapsel.

Neem een klein deel van het haar in het voorhoofd.

Beginnen te weven, een vlecht van de drie gelijke strengen.

Met elk nieuw weefsel toe te voegen aan de belangrijkste onderdelen van het haar een klein deel van de linker-en rechterkant.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Op deze manier doplatit dragon aan het einde.

Het vrije gedeelte van het haar kan verzamelen in een paardenstaart, doblesti van haar gewone vlecht en verborgen onder het weefsel.

Tijdens het weven trek niet aan het haar veel, heel veel te krap haar kan leiden tot hoofdpijn, en vervolgens het zal invloed hebben op de conditie van het haar.

Een krans van knobbeltjes op haar

Een kant afsteken en scheid de onderdelen van het tweede deel in een hoek aan de eerste.

Ga naar weven van de krans. Aan de basis van het afscheid, nemen twee dunne draden en binden ze.
Vervolgens neemt u twee strengen en voeg ze toe aan de eerder actieve strengen, opnieuw binden ze samen.

Herhaal deze stap totdat, totdat je jezelf in het midden van de achterkant van zijn hoofd. Zet de vlecht met een elastische en verbergen onder het haar.

Indien nodig, elk van de knopen kan verder worden beveiligd met Bobby pins.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Een krans van knopen maakt een romantisch beeld

Kapsel is klaar! Volgens uw wens kunt u de haren recht, maar je kunt valsspelen krullen of krullen met behulp van speciale apparaten voor haar styling.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

De haren van deze aard kunnen worden gedaan met vlechten, hier perfect passen bij ieders favoriete franse vlecht.

Bouffant op kort haar

Als u wilt om uw korte kapsel meer volume visueel, zal dit u helpen aan de andere kant. Maar het moet te doen om zich van geen kwaad om het haar en je krijgt een prachtig resultaat.

Kam schoon, droog haar en verdeel ze in meerdere strengen, elk moet ongeveer 2,5 cm.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Necesitate elk onderdeel en zeker bestrooi de lak. Om bouffant keek aandachtig, laat de bovenkant van het haar glad.

Zodra u klaar bent, plaatst u de kam strengen als je wilt.

Als u wilt maken van een beeld in retro stijl, sloeg de NAP met een lichte rand, u zal niet onopgemerkt blijven onder de massa van de afgestudeerden.

Hairstyles for short hair for prom: photo 2019

Als de lengte van je haar is minder dan 10 cm, dan wel de andere kant voor de hele lengte. Gelijkmatig backcomb elk van de onderdelen, werk grondig met de kam, houdt het haar in een rechte hoek.

Veel meisjes zijn bang van de opspringende, met het argument dat backcomb het haar schadelijk is, maar dat is het niet. Als je alles correct, dan is de conditie van het haar dit kapsel wordt niet beïnvloed.

Belangrijker nog, ga niet naar bed met een NAP, en dat zal dan lang last hebben met het ontwarren van je haar.

Ik hoop dat nu de eigenaar van short cuts zal niet in paniek over de keuze van kapsel op prom night, omdat de opties voor deze lengte haar niet minder dan op lang haar. Stap-voor-stap instructies kunt u thuis om jezelf een prachtig kapsel voor een prom, tijdens het opslaan van een aanzienlijke som op de diensten van een kapper.

Thema door Anders Norén