kapsels

Kapsels voor halflang haar: trends 2019

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Halflang haar is terecht bekend om zijn veelzijdige en praktische, aangezien het toestaat dat vrouwen mode in 2019 model kapsels die vereisen een minimum aan tijd voor styling en foto ‘ s met hun beelden sieren de etalages van de dure winkels.

Daarom is de rest van dit artikel zullen we praten over de meest trendy en populaire opties van de kapsels geproduceerd door haarstylisten in strengen van schouder-lengte.

Top beste kapsels voor krullend halflang

Kappers in 2019, afgeweken van de gebruikelijke stereotypen en aangeboden fashionista ‘ s de meer complexe opties van kapsels. Vaak zijn ze aangevuld door het asymmetrische en gesorteerd overgangen van de verschillende vormen van pony evenals het design oplossingen, zoals het scheren van een bepaald gebied.

Als voor het model van de kapsels in dit seizoen in de mode van de volgende opties:

  “Fox tail”. Het is een nieuwigheid die heeft al een trend geworden. Het ziet er erg indrukwekkend uit en voegt een vleugje elegantie. Het enige nadeel van dit kapsel is dat het alleen geschikt is voor eigenaren van dik haar.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Kapsel “Fox tail”

  Caret. Deze kapsels geven u de mogelijkheid om te experimenteren met beeld. Vandaag de dag worden geaccepteerd als een eenvoudige, klassieke en extra lange modellen, met een perfect rechte of asymmetrische snit. U kunt ook spelen met de tips, ze toe te voegen een vleugje van lichte nalatigheid, met de hulp van dunner materiaal. In ieder geval, deze kapsels er elegant en vrouwelijk uit, zelfs zonder te stapelen.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Kare

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Belangrijk! Stylisten raden dunner aan de eigenaars van droog, poreus en beschadigd strengen, de tips, die voortdurend worden geslagen.

  Cascade en Hollywood ladder. Modellen kapsels zijn “klassiekers”, die niet verloren gaat in de tijd en is ook relevant. Het kan echter variëren door het kleuren. Bij goed geselecteerde kleurenpalet en de manier van schilderen, kunt u een dure en stijlvolle look, voorbeelden van wat kan worden gezien in vele foto ‘ s met afbeeldingen van sterren zoals Jennifer aniston en j-Lo.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Kapsel cascade

  Vystrigli tempel. Een hit van het seizoen in de kunst van de kappers, die inherent is aan de levendige en bijzondere personen die de leeftijd van 30. De kern ervan is dat de strengen van de tempel naar de halssnede zo kort mogelijk en zijn ingericht met verschillende patronen of ornamenten door het scheren machine haar. Aan de andere kant haar een lang verblijf onder de schouders.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Kapsels met geschoren tempel

  Pagina. Dit model clippers kwam terug naar ons met de 80’s en stevig nam de leidende positie onder de modieuze trends van het seizoen. Hoogtepunt — een perfect vlakke en gladde overgangen, het maken van de snede, behoudt zijn vorm goed.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Pagina voor middellang haar

Huidige kapsels voor vrouwen van boven de 30

Vrouwen na het begin van de leeftijd van 30 jaar, de gemiddelde lengte van het haar is de meest geschikte optie, als deze kapsels helpen bij het creëren van een intrigerend beeld en dus verbergen de eerste rimpels in het gezicht. Stylisten raden in deze tijd van asymmetrie met scherpe overgangen en andere fundamentele beslissingen te verlaten ten gunste van een meer eenvoudige opties. Deze omvatten het volgende:

  Cascade lengte onder de schouders. Dit kapsel visueel frames het gezicht, vooral als het wordt aangevuld door een extra-lange pony. De diversificatie van de verscheidenheid van kleuren technieken zoals Ombre, Balaj of airtouch.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Cascade

  Caret. Ongeacht de vorm van het gezicht en de structuur van de haren van deze kapsels kunt u kiezen in uw keuze voor elke vrouw. Het belangrijkste ding — om te stoppen met de keuze op een meer klassieke modellen, die desgewenst kan worden aangevuld met lange of rechte pony.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Langwerpige quads

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Belangrijk! Het voordeel van quads is dat ze de neiging om visueel te maken van hun bezitter de jongere.

  Gelaagd. In dit geval, de lengte moet boven schouder niveau om het gewenste effect te bereiken. Meest gunstig, deze kapsels zien er geweldig uit op krullend haar, en de eigenaren van de gladde strengen zal hebben bezig te houden met hun styling.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Gelaagde kapsel

Vorm kapsels voor degenen die meer dan 40

Na het begin van de leeftijd van 40 jaar, het haar van een vrouw verliest haar volume en dichtheid, dus in dit geval mode in 2019 kapsels uitgevoerd op de onderdelen van een medium lengte wel leuk worden. De beste optie is trapsgewijs. Vanwege zijn gelaagde, maakt het extra volume dat nodig is dunner wordend haar.

Het is niet nodig om af te zien van de cursor. Het kan verschillende variaties, met inbegrip van met een beetje asymmetrie of langwerpig van een pony.

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Kapsels voor middelgrote haar voor vrouwen boven de 40

Haircuts for medium length hair: trends 2019

Belangrijk! Vrouwen met het begin dan 40 jaar is niet aanbevolen om dye hair in rode kleur, omdat het de nadruk op de rimpels in het gezicht en visueel maakt ze ouder worden.

Ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en gezichtsvorm krullen gemiddelde lengte geschikt voor iedereen. Ze bieden een mogelijkheid om te experimenteren met verschillende kapsels of gewoon niet lastig vallen met de ploek en tang, en laat de kleine “puinhoop”. In ieder geval, zelfs slordig gestapeld strengen zal kijken vrouwelijk en elegant.

Thema door Anders Norén