kapsels

Kapsels school foto ‘ s

School kapsels moet altijd functioneel en mooi. Het feit is dat het onderwijsproces is altijd op de voorgrond, en daarom, praktische kapsels uitgegroeid tot een essentieel kenmerk van de school in beeld.

Maar ondanks dit, elk meisje wil kijken stijlvol en mooi. Laten we discussiëren over de mooiste kapsels van het nieuwe seizoen, en we praten over de modieuze kapsels voor school.

Hoe maak je een mooi kapsel naar school?

Een van de meest praktische, handige en mooie vlecht kapsels zijn opgenomen. En Schoolmeisjes absoluut niet verbergen uw liefde voor dit modieuze styling. Verrassend, de vlecht kan blijven functioneren, zelfs in de slordige styling.

In het nieuwe seizoen in de mode om te verzamelen de spit in een cirkel, de vorming van de netten in de griekse stijl. Vooral populair vlechten oren.

Hoe maak je een vlecht kegel rond je hoofd?

1. Vanaf het stoffelijke gebied, verdeel het haar in drie delen.
2. Beginnen met het vlechten van de drie onderdelen in op de gebruikelijke manier, geleidelijk grijpen de extra haren op de rechter-en linkerzijde. Het haar is bevestigd recht om het juiste deel van het haar en het links, respectievelijk naar links.
3. Haar weefsels in een cirkel, het gelijkmatig verdelen van de extensions tot de vlecht niet van de grond komen. Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar school Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar schoolHairstyles school photo

Trendy school kapsels Hairstyles school photo

Trendy school kapsels

Dat is alles, ons haar is klaar!

Styling bun

Maak een modieuze styling broodje moet je een paar haarspelden en spijker voor de fixatie. Haar bundel is een van de eenvoudigste en snelste in zijn soort. Echter, als u de originele styling van je haar zal niet alleen een verrassing voor anderen, maar ook harmonieus aanvulling op uw afbeelding.

Hoe te doen?

1. Verzamel het haar in een paardenstaart en maak stevig vast met een scrunchie.
2. Wikkel het buitenste deel van de staart om de basis vast met spelden.
3. Nu fix kapsel lak – klaar! Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar school Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar school

Hairstyles school photo

Trendy school kapsels Hairstyles school photo

Trendy school kapsels

Het leggen van de staart

Zelfs een simpele paardenstaart kan de originele styling, combineer je het met een origineel accessoire, of, bijvoorbeeld, is het ongebruikelijk om te verzamelen. In het nieuwe seizoen modieuze maak een hoge staart met kleine krullen, en ze aanvullen met zijden linten. Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar school Hairstyles school photo

Hoe maak je een mooi kapsel naar school

Hairstyles school photo

Trendy school kapsels Hairstyles school photo

Trendy school kapsels

Niet te missen van de mode-trend van het nieuwe seizoen!

Vandaag zouden we u graag vertellen hoe u een perfect kapsel voor school. In feite, dit modieuze styling en de naam van de school alleen omdat voldoet aan alle eisen van de school voor mode.

Dus, hoe maak je een school kapsel thuis?

1. Kam je haar en style je haar.
2. Aan de ene kant van het hoofd, het verzamelen van de haar kegel die goed past bij de tempel.
3. Zodra u klaar bent met de vlechten vlechten in zijn tempel, beginnen te weven extra strengen van het haar. Verder weven, totdat het haar niet volledig zullen worden geweven in een vlecht.
4. Zet de vlecht en trek strengen van het haar, zodat ze er nog meer volumineuze

En hier nog een eenvoudig en mooi kapsel voor school:

1. Het verzamelen van een paardenstaart in de nek vast met een elastiekje.
2. Rek het rubber van de band, dichter bij de tip en het verbergen van het gebied met de gom.
3. Het buitenste deel van de staart bevestigd aan de nek met pinnen. Fix het kapsel met haarlak. Ons haar is klaar!

Zie de gedetailleerde beschrijving van de kapsels in de video:de Auteur van de video: www. youtube. com/user/LuxyHair

Natuurlijk, elke styling zelf ziet er charmant. Echter, ze vereisen extra accessoires.

Bijvoorbeeld, een Flirterige wrap met een boog of hoofdband met een bijzondere bloem. Zelfs de meest conservatieve kapsel gecombineerd met deze accessoires ziet er leuk en pretentieloos.

En tot slot, vergeet niet dat de school moet voldoen aan de regels van de dresscode en er niet te licht en belachelijk!

De school kapsels zijn zeer divers, daarom is elke fashionista kan kiezen voor zichzelf de stijlvolle vormgeving.

Vandaag is er de perceptie dat de school de mode moet worden als een eenvoudige, maar moderne ontwerpers het niet met hem eens. Het nieuwe seizoen zal veel vet trends die niet botst met het pedagogische proces.

Stijlvolle en modieuze Look, zelfs tijdens de lessen — een plus voor uw imago. Dus, laten we eens kijken wat kapsels zullen relevant zijn in het nieuwe seizoen.

Kapsel staart één van de trends van het nieuwe seizoen. Het dragen van een hoge paardenstaart ontwerpers niet aan te raden. Recent onderzoek toont aan dat tijdens het gebruik van kapsels hoge paardenstaart, scrunchies sterk geklemd het haar vezels, waardoor ze te beschadigen. Als gevolg van een slechte haargroei en haaruitval.

Het vervangen van dit kapsel kwam meer dan de originele styling. In het nieuwe seizoen, kunt u het verzamelen van de staarten naar beneden op de achterkant van zijn hoofd. De verpakking moet los en ontspannen. Aangezien de vaststelling betekent stylisten raden het toepassen van de stof tape. En bovendien, de stoffen lint er erg romantisch!

Trendy school kapsels het is ook origineel kapsel is een broodje. Aanvankelijk was de bundel sporting het kapsel, het werd gebruikt in de balzaal dansen en ballet. Vanwege de gemakkelijkheid, de straal is uitgegroeid tot een van de meest populaire school kapsels. Om de styling meer interessant, het verzamelen van een bundel samen met de originele accessoires.

Onder de modieuze kapsels voor school leider zijn vlechten. Vandaag, moderne fashionista ‘ s de voorkeur aan een verscheidenheid van vlechten: oor, een franse vlecht, turkse vlecht, vlechten Zwitserse vlecht de fishtail en zelfs Afrikaanse vlechtjes. Omwille van de diversiteit en de bijzondere schoonheid van het eiland KOs is een trend van het nieuwe seizoen!

Modieuze afsteken

In het nieuwe seizoen mode-ontwerpers raden om een gladde en rechte scheidingen. De enige uitzonderingen zijn retro kapsel dat kan gaan in combinatie met een kant afsteken.

Trendy pony

In het nieuwe seizoen van fringe is minder relevant dan in het verleden, maar veel ontwerpers in hun nieuwe collecties. Als u al lange pony, dan is de beste optie is om steek haar in de rug. In de mode blijven kant asymmetrische pony.

Modieuze kleur haar

De herfst-winter seizoen rijk aan natuurlijke kleurstoffen. De werkelijke blond, kastanje, bruin, rood en zwart haar kleur. Ook in de mode kleuren.

Het kiezen van een kapsel voor het nieuwe seizoen, vergeet niet dat school-kapsels – van elegantie en eenvoud.

Thema door Anders Norén