kapsels

Kapsels met vlechten voor middelgrote haar foto 2019

Mooie kapsels van de vlechten zijn altijd populair geweest onder het schone geslacht. Ongetwijfeld omdat de vlecht is voor meisjes het symbool van schoonheid en vrouwelijkheid, zodat u om te pronken met de luxe en verzorgde haar.

Kapsels van de vlechten er niet alleen mooi op lang haar. Glamorous kapsel van vlechten kunt u ook maken en middellang haar.

Kapsels van vlechten 2019 kan transformeren uw stijl en uitstraling, waardoor het beeld meer zacht en zoet, in sommige gevallen, of, integendeel, meer vet en helder in anderen.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Trendy kapsels met weven vlecht voor de middellange hair geeft een zacht en licht, zodat u het kunt gebruiken voor het maken van elegante beelden zijn niet alleen voor meisjes maar ook voor vrouwen.

Opties van de vlechten voor de middellange haren presenteert veel van de klassieke vlecht kapsels vlechten waterval, fishtail, frans vlecht, vlechten integendeel, Griekse vlecht voor de middellange haren.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Kapsels met weven, vlechten voor middelgrote haar dat geven het haar volume en gewichtloosheid die het beste past niet alleen de dagelijkse beelden en luxe ‘ s avonds en bogen met elegante jurken en elegante accessoires.

Als je weet hoe je de vlecht, dan bieden we u de originele versies van de kapsels van vlechten voor medium haar, anders kunt u contact opnemen met een professionele technicus, inspiratie opdoen in onze beelden van kapsels van vlechten voor medium haar, 2019.

Kroon – originele vlecht voor middelgrote haar 2019

Vlecht, als vastgebonden rond haar hoofd is een veelzijdig kapsel. Het ziet er heel zacht, maar om het te implementeren is heel eenvoudig. Het is noodzakelijk om te scheiden van haar in het midden van hen, en das is niet van een strakke paardenstaart. De resterende moet haar vorm een ring breedte van ongeveer 4 cm. Het nemen van de eerste onderdelen beginnen te weven, een franse vlecht, waarbij het haar van de bovenkant. Vlecht vlechten zodat het viel midden tussen de twee delen verdeeld. Zet de vlecht tot, totdat u bij het begin.

De resterende losse haren zijn gevlochten in een gewone vlecht, beveiligd met een elastische en verbergen binnenkant van de gevormde kroon.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Kapsel met vlecht en golvende medium haar 2019

Het is vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd interessante en ongewone kapsel voor middellange en lange haren. Het is makkelijk te herhalen! Zie onze master class.

Eerst goed wassen en drogen van uw haar te krullen met behulp van een tang in fijne krullen.

2. Ga vervolgens verder te weven, een omgekeerde nederlandse vlecht. Voor deze twee symmetrische strengen van het centrum van het hoofd en elk verdeel is in drie delen.

3. Zapletal vlechten, afwisselend plaatsen van de kant strengen onder het midden, en nemen in dit deel van het haar-gratis hieronder.

4. Een bepaalde hoeveelheid van het haar, waardoor het front gratis. Vlechten gestapeld boven elkaar in het midden van de achterkant van het hoofd en bevestig met Bobby pins.

5. De strengen van het vlechten trekken van licht, het creëren van het effect van rattrapante. Herstel van de lak.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Franse vlecht voor middelgrote haar 2019

Kapsels met franse vlechten perfecte look voor licht en donker haar. Beter ze zijn geweven op het gladde strengen, dus krullend eerst trek het strijkijzer en de spray met een speciale tool. De eenvoudigste manier om een franse vlecht op de tweede dag na het wassen van je haar, als ze de slip, en behouden hun vorm en niet uit elkaar vallen.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Gezien het feit dat het medium haar wordt vaak gedragen met een pony, of trapsgewijze franse vlechten voor de middellange haren hebben hun beperkingen. Te vlechten zag er netjes uit, en de kant strengen niet vallen onmiddellijk na de plaatsing, de gebruikelijke franse vlecht is beter niet te vlechten.

Gezien het feit dat middellang haar wordt meestal gedragen met een pony, franse vlechten voor middelgrote haar hebben en beperkingen.

Het gemak van deze weven is dat wanneer je het maken van kapsels kunt u gebruik maken van krullen en strengen van verschillende lengtes: korte, middellange, lange.

Er zijn veel interessante opties voor deze lengte, weave “kraag”. Deze vlecht, die is geweven in de vorm van een velg op de kop in de klassieke techniek van een franse vlecht.

Het is aanbevolen dat de diagonale franse vlecht. Ze ziet er spectaculair uit en is perfect duurt de hele dag, het geven van haar een subtiele asymmetrie.

Houd er rekening mee dat de franse vlechten voor middelgrote haar te blijken perfect wanneer ze zijn van dezelfde lengte, zoals een halve centimeter in het vierkant. Maar zelfs kapsels in de stijl van “cascade” kan een goede vlecht franse vlecht.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Fishtail nederlandse vlechten voor middelgrote haar 2019

Om dat te doen, moet je beginnen met de bovenkant van het hoofd draaien kleine secties van het haar van beide kanten van het snijpunt van de middelste lijn. Het is ook mogelijk om hierop een eenzijdige vlechten, weven vanaf de kant afsteken en vegen een lijn weven langs het gezicht naar beneden tot aan de schouder aan de ene kant. Vlecht aan doblesti om de tips op te lossen op het einde met een rubberen band. Op basis van deze weven, kunt u alle van de bovenstaande kapsel, verschillende veranderen.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Een bundel van de vlecht voor middelgrote haar 2019

Een andere populaire lokken voor middelgrote haar — bundel. Het geeft de goed onderhouden en elegante look. Om het te maken hoeft u slechts vijf tot tien minuten. Dit kapsel is universeel. Het is geschikt voor elke omgeving: thuis, op het werk en zelfs op feestdagen (op voorwaarde dat zal worden gebruikt voor meer decoratieve accessoires). De basis van deze kapsels met vlechten fungeert ook als een staart netjes. Daarna geweven fishtail of normale vlecht van drie strengen. Verder, van het spit wordt gevormd door een bundel die moet worden opgelost met pinnen.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Spike medium haar 2019

Om de traditionele piek, moet u voor te bereiden het haar: wassen, drogen en kam. Deze optie is nuttig in de zin dat de verzamelde spike het haar niet uit elkaar vallen en de pony niet in de ogen. Dit zal worden ideaal voor de natuur-uitstapjes, bijvoorbeeld.

    Eerst moet je om te verdeel het haar in drie gelijke strengen als een normale vlecht. Je moet scheiden van het strand, gelegen aan de voet van het voorhoofd. Dan moeten we nemen een klein deel van het rechts en dan naar links en voeg ze toe in het laterale deel basic vlechten. Moet steken strengen zoals gewone weven, geleidelijk toevoegen van de kant strengen. Spike trudges tot die tijd, tot de vlecht is geweven zijn niet alle kant strengen. Na dat, de vlecht is geweven op de gebruikelijke manier.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Dat kapsel is meer origineel en uniek, en je kunt de vlecht in het oor: vanaf de onderkant en aanhoudende stijgende. U moet kantelen van het hoofd kam het haar en breng de gel voor de vorming van stapelen. In de buurt van de basis van de haren in het achterste deel van de noodzaak om de vorm van drie gelijk zijn aan de dikte van de draden en begint te weven, een normale kegel (zie de stappen hierboven beschreven). Maar met elke weven, moet je proberen om te vliegen meer en meer grote strengen. Na het bereiken van de top, we moeten om veilig de staart met een elastische of barrette, zet de uiteinden van de spike, zoals gewenst.

Halo vlecht voor middelgrote haar 2019

Een andere traditionele optie – de griekse spit. En het heeft veel variëteiten, een constante functie die de methode van het weven: het is alleen uitgevoerd op de contour van de haarlijn.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Haar moet worden geborsteld om te benadrukken dat de scheiding in het midden van het hoofd, van voorhoofd tot nek. Deel het haar aan de rechterkant van het afsteken tijdelijk vast met een klem, dus het zal niet interfereren met het werk. Aan de linkerkant van het gedeelte dat u wilt scheiden een kleine straal tot zijn tempel en verdeel het in drie gelijke strengen. Uitvoeren weven, vlechten tegen de klok in. Elke overschrijding moet weven een kleine zawitoski bodem. Blijft de uitvoering van de werkzaamheden aan de achterkant van het hoofd. Je moet proberen te weven, het haar strak blijven om niet te trekken afzonderlijke strengen. De uiteinden van het haar moet tijdelijk vast met een elastiekje. We moeten doorgaan met het weven dezelfde vlecht aan de rechterkant. Dan naar rechts en links geweven vlechten in hun uiteinden vast en verbergen onder het haar met Bobby pins.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Omgekeerd paardenstaart voor middelgrote haar 2019

Een van de opties voor casual kapsels met weven van gemiddelde lengte op basis van omgekeerde staart: voor het maken van een behoefte om te scheiden wapperende haren op de zijkant van het gezicht van een klein gedeelte dat moet worden opgesplitst in drie delen en vlecht ze van de traditionele gevlochten lengte ergens in de helft van de omtrek van je hoofd plus een paar centimeter; het beveiligen van een kleine siliconen of rubberen band de toon tip, doe hetzelfde met de andere kant.
Als u klaar bent, das vrij haar lage niet vast, dat een scherpe punt van een kam op de top te zijn in tweeën gesplitst; in het gat te duwen van het puntje van de staart van buiten naar binnen, en vervolgens verspreid de resulterende kussen en staart; het vlechten afwisselend binnen gezet kapsels, mooie verspreiden ze langs haar zijden; onder het haar te sluiten bij de staart en het vlechten van een dunne elastische band in één; het resultaat kan laten, maar u kunt ook wikkel de staart om de roller weer, dat is vooral belangrijk voor het midden-lengte, en dan is het vast met haarspelden en lak.

Hairstyles with braids for medium hair photo 2019

Thema door Anders Norén