kapsels

Kapsels met linten: bruiloft, griekse

Vervangen van de futuristische accessoires komen dit voorjaar vrouwelijke en delicate lint.

Trend van het seizoen dun lint organza, dichte decoratie van satijn en andere, andere…

Het is onmogelijk te raden wat zal voldoen aan de moderne fashionista, misschien is dat de reden waarom op het podium dit jaar had gezien veel van de experimenten. Aan de andere kant, haar sieraden mag niet van hetzelfde type zijn, omdat ze de vrucht van de verbeelding van de toonaangevende mode-ontwerpers in de wereld. Vandaag gaan we duiken in de wereld van de Haute couture kapsels en praten over wat de verbanden zijn in de mode dit seizoen.

Kapsels met lint op zijn voorhoofd

Vandaag is het de mode om trek de tape al het haar. Dus, veel meisjes de voorkeur aan de tape gaat rechtstreeks via het voorhoofd. Dit beeld ziet er zeer ongebruikelijk, experts noemen het de Boheemse manier. Boho stijl tolereert geen complexe oplossingen, het is eerder inherent is aan nalatigheid losse krullen en vlechten. Gecombineerd met een subtiele lint zal er geweldig uitzien kapsels met vlechten, of verzameld staartjes of vlechtjes op losse haren. Een andere optie is een slordige kapsels die eruit zien alsof je net uit bed.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek

Als u een aanvulling op dit kapsel met originele ring, het wordt onmiddellijk een nieuwe betekenis. Door de manier, als u van plan bent om een complexe afbeelding voor een romantische avond of een zakelijk diner, let op de hoge kapsels zoals shell, franse twist, enz. Ze gaan perfect met zowel dunne en brede banden, en daarnaast het creëren van een vrouwelijke en interessante manier.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek

Griekse kapsel met lint

Griekse kapsels zijn steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Ze maken het beeld van de femme fatale en zijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals gala, bijvoorbeeld, of zelfs een bruiloft. Wat weten we over de griekse kapsels. In de dagen van het Oude Griekenland meisjes liever draag je haar gekruld in ringlets of volumineuze vlecht. Echter, een dergelijke kapsels zijn altijd uitgegaan van accessoires. Het kan Laurel kransen, metaal tiara ‘ s en fabric tape. Moderne kapsels in de griekse stijl is een beetje anders dan hun voorgangers. Krullen blijven een constante trend die zal worden meer dan een decennium. Echter, er zijn nieuwe kapsels als de franse twist met een hoofdband. Dit kapsel te creëren op basis van de haar bands. Trek eerst de tape om het hoofd en dan kam je haar. De voorkant strengen van het haar, laat u vrijkomt of gekruld. Daarnaast worden de fashion bevat bruiloft en ‘ s avonds kapsels met een parel lint. Deze accessoires een aanvulling op dergelijke kapsels zoals Volumineuze vlechten, bijvoorbeeld.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek

Bruiloft kapsels met linten

Bruiloft kapsels zijn vaak versierd met linten. Deze trend verscheen lang geleden. Dus, in Rusland, de meisjes droegen linten in vlechten, en de vlecht werd gevlochten in een krans. Het bleek feestelijke en zeer mooi beeld. Vandaag, tape is moeilijk om te bellen van een individuele accessoire, maar ze blijven symbolen. Bruiloft kapsels met linten kan worden gevarieerd, maar de meeste meisjes het liefst een hoge styling, die ziet er speciale. Onder de leiders — kapsels met een strik en een fleece, shell, franse twist, vlecht stijl spike, Babette, een elegante broodje, een hoge paardenstaart. Al deze styling ziet er geweldig uit in combinatie met subtiele en delicate witte lint voor in het haar.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek
De tape in combinatie met de kleuren creëren een ongelooflijk vrouwelijke kijk, dat is moeilijk met iets te vergelijken. Vaak jonge bruiden geven de voorkeur aan te vullen bruiloft beeld subtiele kransen van witte bloemen met linten. De werkelijke krans met lange linten maken het effect van een sluier. Als we praten over de bruiloft kapsels, ik wil graag vermelden dat sommige van de meisjes combineren tape in een paar haarspeldjes, haarbanden en zelfs veren.

Kapsels vlechten met linten

Kapsel vlecht voor alle tijd van haar bestaan heeft grote veranderingen ondergaan. Echter, veel stylisten nog steeds de voorkeur van de retro-beelden die er stijlvol en onvergetelijk. En dan hebben we het over omvangrijke vlechten, die ook in de mode om te versieren met linten. Sommige kappers raden aan om te versieren het vlechtwerk voor de gehele lengte, het maken van de korte bogen in het midden van het spit. Dezelfde methode kan worden gebruikt voor het verzamelen en staarten. Vandaag is een zeer populaire side staartjes gebonden met een lint in het midden van het hoofd. Dit beeld ziet er zeer stijlvol en vrouwelijk.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek

Kleurrijke lint met ornamenten is een geweldige oplossing voor het vlechten in boho stijl. Dergelijke vlechten kunnen verzamelen als de wapperende haren en volumineuze krullen. Het is ook belangrijk om te verzamelen de spit in de stijl van de spikelet in het midden van het hoofd en weven ze in een zijden lint in een contrasterende kleur.

Hairstyles with ribbons: wedding, Greek

Bijvoorbeeld, zwart haar en een wit lint. Met deze ongebruikelijke oplossingen ontwerpers streven ernaar om de aandacht te vestigen op de weg.

Thema door Anders Norén