kapsels

Kapsels met je haar neer:10 mode keuzes

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Wat is er mooier en natuurlijker dan een gezonde, goed onderhouden haar, zodat kapsels met haar haar onlangs genoten van een toenemende populariteit.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Mooie en goed verzorgde krullen

Wat zou je begon haar haar te doen, ten eerste, je nodig hebt om zorg te dragen voor de netheid van haar. Speciale behandeling shampoos en conditioners maakt je haar, zich te ontdoen van roos en overtollig vet en geeft ze volume en een prachtige Glans.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Kapsels voor lange wapperende haren

Lang haar in de oudheid werd beschouwd als de basis van de vrouwelijke schoonheid. In onze tijd, een lange, gezonde lokken zijn niet elke fashionista. Maar vandaag in de mode natuurlijkheid, en wij bieden u een aantal opties eenvoudige kapsels met lange wapperende haren voor speciale gelegenheden en voor elke dag.

Schoonheid elke dag

Spectaculaire Krullen:

Verdeel het haar in uniform zones. Elk onderdeel wond van een krultang. Het haar rond het gezicht, wikkel het haar met een Krultang. Verwijder krulspelden, bestrooi met vernis en het rechttrekken van de krullen. Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Mooie krullen

Hollywood krullen:

Verticaal gedeeld zones van haar. Start cheat curls met het gezicht, met inbegrip van de fringe. Resposive. Het gebruik van de Krultang, wikkel de rest van het haar. Breng een voorschot betekent voor de wortels. Ze gekanteld haar hoofd, sloeg haar. Voorzichtig strek de krullen. Dit kapsel wordt vaak gedaan op middellang haar. Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Hollywood krullen

Griekse motieven:

Toepassing gel of mousse op te lossen. Verdeeld in gelijke gebieden en dan draai met behulp van een Krultang. Strengen in het frontale gebied afneembare en een kleine bouffant. Op de top van een fleece gedragen een speciale rubberen lint of bandage. Pick-up een kleine haarlok van de ene kant van het gezicht en de wind onder de riem. Blijf dit doen om de voorkant cirkel. De uiteinden van de bevestiging clips. Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Kapsel in de griekse stijl

Malvinka van harnassen:

Netjes aan twee kanten afneembare sluizen van de parotis van het hoofd. Zaplatim het in vlechten. Neem strengen net boven onze vlecht of draai in een touw. Deze twee strengen samen net onder de nek van de hals en zet ze vast met elastiekjes of onzichtbaar. Neem dan onze de vlechten en voorzichtig odletem hun harnassen. Fix de haarlak. Dit kapsel ziet er geweldig uit op middellang haar. Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Malvinka met flagella

Vlechten in wapperende haren

Zeer populair onder jonge meisjes en adolescenten zijn verschillende variaties met kapsels met vlechten van je haar naar beneden. Wij bieden u om te kijken en foto ‘ s van de meest interessante opties voor dit seizoen.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Mooie vlechten in wapperende haren

    Imitatie kaalgeschoren hoofd. Voor degenen die niet zijn geconfigureerd voor een dergelijke radicale oplossingen geschoren whisky, stylisten bieden een alternatieve oplossing – temporale gebied om te versieren een aantal kleine vlechten in de stijl van “Kolosok.” Het effect is verbluffend mooi.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

    Rechte, diagonale, side “oren”. Op wapperende haren dergelijke patronen lijken het meest indrukwekkend, wanneer de resterende strengen recht blijven.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Malvinka met staartjes

    “Franse vlecht”, “fishtail”, “gossamer” — deze eenvoudige verrekening zal helpen om te doen eenvoudig kapsels met haar haren zeer stijlvol en trendy. Ze zijn ideaal voor school en vrije tijd.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Wapperende haren met mooie schuine

Kapsels voor speciale gelegenheden

In tegenstelling tot de populaire opinie, een bruiloft kapsel of stijl je haar naar een ander feest en je kunt je eigen handen. Bovendien, lang haar is een echte springplank voor de verbeelding van de meester.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Kapsel voor wapperende haren voor de viering

Hoe om te doen eenvoudig elegant kapsel met haar haren zelf, met behulp van een verscheidenheid aan sieraden, nemen we nu in detail.

Verdeel het haar in zones. Bestrooi elk onderdeel van het behoud van middelen. Wikkel het haar tressen op de krulspelden. Afneembare front haar omgeving en maken een kleine bouffant. Bevestig de draden in de nek met pinnen van het type “malvinka”. De rest van de krullen voorzichtig strijk met je vingers en besprenkel met vernis. Een zone van fixatie nagels versieren een mooie barrette of decoratieve bloemen. Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Netten voor de viering

Een andere zeer mooie avond optie is omvangrijk franse vlecht die simuleert de Hoop. Dit kapsel is als volgt uitgevoerd:

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Franse vlecht-wrap

Het voorste deel van haar is gescheiden van het hoofd door middel van het afsteken. Vanaf een rand, gevlochten frans (reverse) vlecht. Het einde van de vlecht vast en verstopt onder de belangrijkste hoofd van haar. De resterende draden blijven los. Ze kunnen worden geschroefd of schrijf direct in. Kapsel fix lak.

Kapsels voor kleine fashionista ‘ s

Elke moeder probeert haar dochter zag er niet alleen leuk, maar ook mooi. Zo heel vaak, moeders ontsnappen aan de gebruikelijke vlechten en paardenstaarten en maak je magische Prinses kapsels voor lange wapperende haren.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Kinderen kapsels voor lang haar

Op het afstuderen in de kleuterklas, 1e van September en de andere kinderen de vakantie, dan past de volgende opties:

Polycarbinate.

Gedeelde sloten een kant afsteken. Vanaf de zijkant, waar er meer haar begint te weven, “kegel” en brengen naar het andere oor. Fix. De rest van het haar, wikkel het haar of laat het recht.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Polycarbinate voor lang haar

Vlechten in wapperende haren.

Vanaf het voorhoofd en verdeel het haar in een aantal scheidingen. Neem een klein deel van zijn voorhoofd en Zapletal conventionele vlechten. Zet deze vast met rubber bandjes. Deze banden kan worden gelegd op de rest van wapperende haren op enigerlei wijze (kruisen, cirkels, ruiten, etc.). Plaatsen van overlap versieren met mooie linten en bloemen.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Interessante styling

Franse vlecht.

Verdeel het haar in twee zones horizontaal. Verdeel het bovenste deel van de verticale deel. Elk van parted strengen van weven franse vlechten. Doe ze boven de hals met mooie strik of haarspelden. De rest van de strengen wond op de krulspelden.

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Stijlvolle vlechten

Lange haren zelf zijn de decoratie. Vergeet niet over, en proberen om ze gezond te houden en sterk. Het is niet gemakkelijk, maar het resultaat is de moeite waard. Vooral dat mooie lange haar is nog steeds in de mode!

Hairstyles with your hair down:10 fashion choices

Thema door Anders Norén