kapsels

Kapsels met een korte pony, foto ‘ s

In het nieuwe seizoen korte pony geworden in het bijzonder relevant. Pony hebben altijd al een geweldige optie voor het maken van originele kapsels.

Ze kunnen een goede aanvulling op het beeld en maken het compleet. Als u niet beschikt over een pony en je bent niet van plan te snijden, maak je geen zorgen. Stylisten raden u aan te experimenteren met nep pony.

Dat is precies wat de mode van het merk John Galliano in zijn nieuwe collectie. De bekende designer heeft een zeer subtiele manier, het toevoegen van een korte patch schuine pony en een visstaart. Was erg origineel! Hairstyles with short bangs, photos

Kapsels met een korte pony

Maar een fashion merk Haider Ackermann stelt voor om de image te maken in een opstandige stijl. Korte pony met een lichte bouffant kijken meer dan excentriek, en als het is opgenomen zijwaarts, uw beeld zal drastisch veranderen.

Bob kapsel gecombineerd met korte pony ziet er geweldig uit! Precies dezelfde styling zagen we in de pre-fall collectie van Chanel. Directe korte pony – hit van het nieuwe seizoen.

Als extra accessoires belangrijkste creative Director van Chanel, Karl Lagerfeld, uitgenodigd decoratie in de Indische stijl, met grote monolithische stenen. Het bleek een zeer exotische uitstraling, die overigens al in geslaagd om te proberen zichzelf Lady Gaga! Hairstyles with short bangs, photos

Kapsels met een korte pony

Kapsels met een korte pony nemen van een verscheidenheid van retro-styling. Het kan worden ons bekend Haar in de stijl van de rockabilly. In dit geval, stylisten om je pony en kam in de richting van de nek en de zijkant draden strak doden, het creëren van een beeld in de stijl van Elvis. Dit kapsel is uniek en alleen geschikt voor speciale evenementen. Hairstyles with short bangs, photos

Kapsels met een korte pony

Veel Hollywood beroemdheden kiezen kapsels Bob en pixie. Michelle Williams, bijvoorbeeld, is een zeldzame korte pony gecombineerd met een pixie kapsel. Maar de jonge actrice Emma Watson geeft de voorkeur aan het dragen van korte pony naar de zijkant, waardoor het openen van het gezicht.

Kapsel krullen gepaard met een korte pony ziet er romantisch. Dit kapsel is ideaal voor een speciale avond of datum. Hairstyles with short bangs, photos

Kapsels met een korte pony

Korte pony kan gedragen worden in een paar van haar plukje, staart, vlecht. Zolang je afbeelding ziet er beknopt en volledig. Veel succes met de experimenten en nieuwe ontmoetingen!

Thema door Anders Norén