kapsels

Kapsel Messi

Lionel Messi (Lionel Andrés Messi Cuccittini), een beroemde Argentijnse voetballer wie is de aanvoerder van het argentijnse nationale team, komt het veld op nummer 10 speelt ook voor Barcelona.

Lionel is geboren op 24 juni 1987 (in 2014, hij is 27) in het centrum van Rosario, Argentinië. Maar heeft italiaanse wortels. En de vader en moeder van de Italianen die emigreerde van de italiaanse stad Ancona. Messi heeft twee broers en één zus.

Kapsel Messi

Sinds de kindertijd, Lionel al van gedroomd om een voetballer, hij wilde winnen en het volledig beheersen van de techniek van het spel. Hoewel de jongen voor het eerst begon de opleiding op de leeftijd van 5 jaar, zijn vader bijna niet geloven dat hij zal uitgroeien tot een voetballer. De plaatselijke voetbal club voor kinderen “Grandoli” geleid door vader Lionel Jorge Horacio Messi, was het eerste huis aan de toekomstige sterren. Grootmoeder van Lionel werd de belangrijkste inspiratie voor de jongen, omdat ze altijd op aangedrongen dat Lionel een echte voetballer, en geloofde in hem. Vervolgens, Lionel groeide op en werd een echte ster, wijden het grootste deel van zijn wint is mijn grootmoeder.

Hairstyle Messi

Echter, Lionel was niet zo strak als het lijkt op het eerste gezicht. Op de leeftijd van 9 jaar de jongen werd gediagnosticeerd met een groeihormoondeficiëntie. De behandeling van de kosten van 90 duizend Euro per jaar, die de familie kon het zich niet veroorloven op hun eigen.

Drie jaar later is de jonge voetballer werd opgemerkt door een van de aandeelhouders van de voetbal club “Barcelona”, die later volledig veranderd de toekomst van Lionel. De jongen begon te spelen in de jeugd team en krijgen hun eerste overwinning, de club betaald voor zijn behandeling.

Hairstyle Messi

In 2005, Lionel won het kampioenschap van Spanje. In 2008, Messi in de nationale ploeg van Argentinië werd een kampioen van de Olympische spelen. Vandaag is de Speler tientallen onderscheidingen, die lijst niet zinvol. Hij is een van de beste in de business, bewees hij zichzelf en de wereld dat het werk vruchten afwerpt. Echter, er zijn records die Messi heeft ingesteld voor zijn leven. Op de leeftijd van 27 jaar, Messi heeft een 3 keer winnaar van de Gouden bal van de FIFA” , 3 keer winnaar van de Gouden schoen scoorde 347 doelen, waarvan 73 van de voetbal club “Barcelona”.

Hij was de enige speler ooit die werd de beste scorer van de UEFA Champions League voor 4 opeenvolgende jaren.
Ondanks het drukke schema van een voetbalcarrière, Messi leidt een actief sociaal leven.
Messi is het gezicht van videospelletjes, heeft Pro Evolution Soccer, bedrijven: Adidas, el Banco Sabadell, Storkman, Een Stijl, Mirage, YPF, Xbox, McDonald ‘ s, MasterCard, Garbarino, Danone, Pepsi, Movistar.

Hairstyle Messi
Daarnaast is Lionel is de internationale goodwill Ambassadeur voor UNICEF.
In 2009 Lionel vermeld die aan de Argentijnse vriendin Antonella Roccuzzo, en in November 2012 hadden ze een zoon.

Lionel ook van tijd tot tijd doen charity-evenementen, donaties voor de reconstructie van de sporthallen en poma mensen met groeihormoondeficiëntie.

Kapsel Messi

Al mijn hele leven Messi was, is en blijft een atleet. Hij geeft de voorkeur aan de sportieve stijl, en dat maakt hem comfortabel voelen en niet worden afgeleid door het spel. In feite, kapsels Messi is gebouwd op dezelfde regel. De speler verkiest overzichtelijke vormgeving die gemakkelijk zijn te stijl en vereisen geen speciale aandacht. Als alle spelers, Messi heeft lang haar met een rubberen band. Vandaag, echter, de mode voor deze kapsels is verstreken. De huidige trend van dit jaar was de Bob kapsel, lang asymmetrisch.

Hairstyle Messi

In het bijzonder, Messi heeft al verschenen op het voetbalveld met mijn haar zoals dit. Echter, in de meeste gevallen, de speler geeft de voorkeur aan een klassieke heren kapsel. Dus, in 2015, verscheen op het veld met klassieke mannen naar de kapper, en laat een beetje lang haar. Soms geeft de voorkeur aan Messi te dragen kapsel poluboks. Dit kapsel is ongelooflijk praktisch, en het is gekozen door veel spelers. Poluboks een ander soort haar vak voor degenen die de voorkeur geven om te dragen voor extra lang haar, met name op de top. Vandaag Messi is niet alleen een van de beste spelers in de wereld, en iets van een pictogram van een lifestyle voor jonge, beginnende spelers. Zijn stijl is sportief, hij geeft de voorkeur aan om te werken in het veld en te werken voor het resultaat dat wordt bewezen door zijn vele overwinningen.

Hairstyle Messi

Kapsels Lionel Messi houden op het veranderen van seizoen tot seizoen. Vorig jaar droeg hij een sportief kapsel Bob, dubbele Bob. Als u wilt een modern sportief kapsel, neem een kijkje op deze opties. In 2015, Messi is gespot met de sport Boksen en kapsel poluboks voor middellang haar. Vandaag draagt hij de klassieke mannen haar, waardoor je haar in een hoge styling.

Messi was, is en blijft een goed rolmodel zijn voor jonge spelers.

Kapsel Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Hairstyle Messi

Thema door Anders Norén