kapsels

Kapsel in augustus 2019 volgens de maankalender

Zoals gebruikelijk bieden wij u de Maankalender kapsels op augustus 2019!
Lunar calendar kan u vertellen welke dag om goed te doen, naar de kapper, en ook cash kapsels, de dagen geschikt voor haarkleuring en meer.
Wij hebben voor u de Maankalender kapsels augustus 2019!

Haircut in August 2019 according to the lunar calendar

In het rood, we vieren gunstige dagen voor het knippen van het haar.

Op 1 augustus de wassende Maan staat in Weegschaal, 6 maan-dag. Op deze dag, alle kapsels zal gunstig zijn voor de groei en de versterking van haar. Het creëren van een kapsel op deze dag, hij energetisch gevuld met positieve emoties.
Augustus 2, 7 maan-dag, de Groeiende Maan in Weegschaal. Een gunstige dag voor het knippen van het haar, evenals creatieve oplossingen. Ongewone kapsels zijn best gedaan op deze dag.
Augustus 3, 8 maan-dag, de Groeiende Maan in Schorpioen. Op deze dag is niet aanbevolen om te maken het snijden van haar, maar haar kleur is toegestaan.
4 augustus, de wassende Maan in Schorpioen. In deze dag, absoluut niet haar knippen. De maan beïnvloedt de gezondheid van de mens, er is niet alleen een risico voor een slecht kapsel, maar slechte haargroei.
Op 5 augustus de wassende Maan in Boogschutter, 10 maan-dag. Op deze dag, is het het beste om je haar verven, maar als u besluit tot het maken van een eenvoudig kapsel, voel je vrij om te gaan naar de kapper.
Op 6 augustus de wassende Maan in Boogschutter, 11 maan-dag. Gunstige dag voor kapsel geld. Op deze dag zult u niet alleen in staat om te besparen op de kapper, maar om geld te verdienen.
Op 7 augustus de wassende Maan staat in Steenbok. Dit kapsel heeft een positieve invloed zal hebben op de gezondheid van het haar. Op deze dag kan je ook je haar verven en knippen van een pony.
Op 8 augustus de wassende Maan staat in Steenbok. Positieve dag voor knippen en kleuren.
Op 9 augustus de wassende Maan staat in Waterman, de 14e maan-dag. Op deze dag, astrologen adviseren dit niet te doen kleuren en knippen van het haar, het kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid.
10 augustus volle Maan de Maan staat in Waterman, de 15e maan-dag. Junk dag voor het knippen van het haar.
Augustus 11, Afnemende Maan in Vissen, 16 maan-dag. De maan is niet gevoelig voor het snijden van het haar.
12 Aug Afnemende Maan in Vissen, het 17e maan-dag. Deze dag is alleen aan te raden voor het verven van het haar, maar het kapsel moet wachten.
13 Aug Afnemende Maan in Ram, de 18e maan-dag. Deze dag mag niet worden knippen van het haar, het kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid van het haar.
14 augustus, de Afnemende Maan in Ram, 19e maan-dag. Beter om te wachten met een bezoek aan de kapper, een slechte dag voor het manipuleren van haar.

Haircut in August 2019 according to the lunar calendar

15 augustus, Afnemende Maan in Stier, 20e maan-dag. Goede dag voor het knippen van het haar. Bovendien, als deze dag. U kunt experimenteren met de huidige kleur van het haar zonder je zorgen te maken over de gevolgen.
16 Aug Afnemende Maan in Stier. Als u besluit om een afbeelding update, doe het vandaag, want de astrologen hadden vastgesteld dat deze dag gunstig is voor haar te snijden.
17 Aug Afnemende Maan in Stier, 22 maan-dag. Een goede dag voor de salon procedures en in het bijzonder voor het knippen van het haar.
18 augustus de Afnemende Maan in Tweelingen staat. Deze dag is zeer ongunstig voor het haar snijden, kan de gezondheid te brengen.
19 augustus, de Afnemende Maan in Tweelingen staat. Deze dag dient zich te onthouden van het snijden van het haar.
Augustus 20, Afnemende Maan in Kreeft, 24 maan-dag. Een geweldige dag om te vernieuwen in de afbeelding, en ook experimenteren met kleuren van het haar.
21 augustus Afnemende Maan is in Kanker. Deze dag wordt één van de meest ongunstige in augustus. Beter kapsels en haar kleuren.
22 augustus, de Afnemende Maan in Kreeft, 26 maan-dag. U kunt de kleur van uw haar is het beter om te kiezen voor natuurlijke kleuren, maar de snit is aanbevolen te worden uitgesteld.
23 augustus de Afnemende Maan staat in Leeuw. Een geweldige dag voor een bezoek aan de kapper.
24 Aug Afnemende Maan in Leeuw, 28 maan-dag. Geld haren knippen, hetgeen gunstig is voor de haargroei. Een goede dag voor een salon behandeling, vooral voor het verven en bleken van het haar.
25 augustus is het nieuwe Maan Maan staat in Maagd. Dit is een ongunstige dag voor het knippen van het haar.
Op 26 augustus de wassende Maan in Maagd, 1 maan-dag. Vandaag de dag is het beter om zich te onthouden van het gaan naar de kapper, het is geen goede dag voor het knippen van het haar.
Op 27 augustus de wassende Maan staat in Maagd. Drastische knipbeurt haar opzij, en vandaag de dag kunt u doen zachte kleuren.
Op 28 augustus de wassende Maan staat in Weegschaal. U kunt knippen en kleuren haar.
Op 29 augustus de wassende Maan staat in Weegschaal, 4 maan-dag. Astrologen vieren de dag voor een radicale verandering van het beeld.
Op 30 augustus de wassende Maan in Schorpioen. Het is een neutrale dag voor haar te snijden.
Op 31 augustus de wassende Maan in Schorpioen. Vandaag de dag is het mogelijk om je haar verven, maar van het knippen moet worden vermeden.

Thema door Anders Norén