kapsels

Kapsel cascade tot medium haar

Drie onmiskenbare voordelen

Om te praten over de voordelen van het kapsel cascade kunnen lang zijn, maar vooral moet benadrukken het belang van voordelen die aan te trekken en leiden veel om te kiezen voor dit kapsel.

Eerst en vooral, is veelzijdig. Dit kapsel is geschikt als zakelijke vrouw en een tiener. Bijzonder waardevol is het gemak van installatie. Met behulp van een Föhn en een kam, het haar is gestyled voor elke dag of een geavanceerde avond optie. Een tijdloze stijl die biedt de cascade kan niet genoeg worden benadrukt. Met een kapsel van dit type is het mogelijk blijven de mode van alle tijden.

Haircut cascade to medium hair

Die is

Dit kapsel is geschikt voor bijna elk type persoon. Haar textuur of kleur is niet belangrijk. Hoewel de ideale cascade ziet er beter uit op rechte of gekrulde lokken. Met die haren van verschillende lengte accentueren aantrekkelijke gelaatstrekken en met succes verbergen de enorme jukbeenderen. Kapsel kunt u kiezen voor degenen die willen geven het haar helderheid, het volume en de dichtheid.

Haircut cascade to medium hair

Het is het meest voordelig om dit kapsel ziet de schaduw van de Gouden tarwe, bruine tinten en een diepe, rijke chocolade kleur. Om te benadrukken de asymmetrie van de krullen en de maximale natuurlijke volume ontstaat het effect van een lichte schittering.

Haircut cascade to medium hair

Die niet de cascade?

Kapsel cascade tot medium haar kan niet geschikt zijn:

    Aan de eigenaars van dik haar, die, zo lijkt het “zware”;de dames met lange vorm van het gezicht (uitgebreide visuele);ook krullend haar (nauwelijks merkbaar).

Maar natuurlijk, het is niet een doodvonnis! Vertrouwen op je haar aan de meester, is het mogelijk om een perfect gedaan haar, het spelen met al de bovenstaande aspecten van hun uiterlijk.

Haircut cascade to medium hair

Type installatie

De perfecte tool voor het stylen van haar cascade overwegen een Föhn en ronde borstel. Kammen kunt u kiezen uit verschillende diameters te maken van golven en krullen van verschillende maten. Het is aan te raden om te kiezen voor degenen die gaten door ze goed passen van de warme lucht. Deze kam zal helpen om het volume te geven aan elke krul strand. De beste methode voor kapsels voor elke dag — klassiek kapsel met een “volumineuze krullen”, wanneer een sectie is een beetje gedraaid. Kan worden gebruikt voor het leggen van outweek haar. Dit kapsel perfect accentueert de trapsgewijze structuur en maakt het zichtbaar.

Haircut cascade to medium hair

Voor een speciale gelegenheid een uitgebreide stijl. U kunt het volgende proberen optie.

De gedroogde het haar van de wortels tot in de punten, en elk onderdeel is rechtgetrokken met een strijkijzer. Rechttrekken moet worden onder 90 graden voor elke krul. Zo kunt u het bereiken van volume bij de wortels, en de uiteinden naar binnen gericht of in de tegengestelde richting wordt vastgesteld met behulp van een was-of vernislaag aan het haar.

Haircut cascade to medium hair

Het kiezen van de afsteken styling van de cascade moet uitgaan van de vorm van het gezicht. Zijde deel aan de bezitter van een langwerpig gezicht. Parted in het midden of aan de zijkant – belangrijkste correct verwerken van uw haar, met de nadruk op hun verschillende lengte van het gezicht en in het haar lengte. Afscheid is de sleutel tot de perfecte plaatsing van de cascade, de basis van ieder kapsel, ongeacht de kleur en het aantal niveaus gemaakt door een vakman.

Haircut cascade to medium hair

De versie met een pony

Uit te voeren op dezelfde manier als de standaard procedure kapsel cascade op middelhoog haar met een pony.

Bevochtigd sloten goed gekamd. Na de nek toewijzen van een gedeelte van je haar, hou het parallelle, volledig snijden. De lengte wordt bepaald rekening houdend met de wensen van de persoon. Maar de kapper moet uitleggen hoe het eruit zal zien de ene of de andere de lengte voor een bepaalde vorm van het gezicht. Het is belangrijk om te overwegen, als in combinatie met een kapsel cascade, kunt u benadrukken probleem gebieden. De lengte van de pony is belangrijk. Dit criterium zal de cut te maken. De focus op de gekozen lengte en vorm voor de pony, de wizard zal snijden van de resterende onderdelen, te beginnen met de jukbeenderen, het beëindigen van de strengen op de lijn van de schouders.

Haircut cascade to medium hair

De cascade geeft het haar volume, zodat het haar niet te zwaar, de pony moet goed profiel. Een uitzondering kan worden rechte, gladde pony. Maar in dit geval, de strengen zelf zijn bovendien geprofileerde over de gehele lengte. Snijd uit het midden van haar en in het hele hoofd. Het hangt af van het effect, die wil het bereiken van een Kapper. Krullen die de pony, kader het gezicht. Dus vallen ze niet onder het gezicht en keek in combinatie met een pony lichter, zorgvuldig molens.

Haircut cascade to medium hair

Hoe te kiezen van de vorm van fringe

Vaak maak een cascade met een pony te opfrissen en het uiterlijk. Dit is de beste methode voor degenen die willen om jonger te lijken dan je leeftijd. De pony ziet er goed uit met haar van verschillende lengtes, maar de speciale smaak geeft het de mogelijkheid kapsel cascade tot medium haar. Het kiezen van een pony voor haar stijlen cascade, moet je nagaan hoe verschillende pony van invloed zijn op iemands uiterlijk.

Geometrische pony – een van de ultra-trendy nu. Gecombineerd met onderdelen van verschillende lengtes, deze optie is ideaal voor meisjes met een ovale vorm van het gezicht. Weelderige pony die afgesneden een beetje schuin te doen verlengen het gezicht, waardoor zijn gelaatstrekken zachter en harmonieuzer. Voor dergelijke gezicht vormen kunt u kiezen voor de Knal die zal perfect recht en vallen onder de wenkbrauwlijn. Meisjes met een hoog voorhoofd, kunt u veilig te beslissen over een kapsel cascade en een Knal. De cascade met een rechte pony (medium density kan verbergen de volheid van de wangen en het maken van ronde gezicht een beetje langer, met de nadruk op de wangen. Gescheurde pony als aanvulling op de clipper cascade is het beter om te kiezen voor de dames met een grote kin. Dit kapsel kan onvolkomenheden en maken het gezicht meer delicaat en vrouwelijk. (17, 54509565, 10468);

Haircut cascade to medium hair

Deze gelukkige dames – vrouwen met een ovale vorm van het gezicht. Ze zijn geconfronteerd met een pony, en in combinatie met een kapsel cascade, ze hoeft niet zorgen te maken over een te hoog volume. Meisjes met een vierkante vorm van het gezicht moet vragen aan de kapper slechts licht frezen van het haar. En de eigenaren van de driehoekige vorm van het gezicht strengen om de contouren van het gezicht, moet worden gesneden lager is dan gebruikelijk. In dit geval is de cascade begint vanaf het midden van de wangen.

Haircut cascade to medium hair

Opties vlekken

Niet per se verf een kapsel cascade. Maar stylisten raden het gebruik van kleuren tarwe, honing en kastanje, naar smaak toevoegen aan het beeld. Zal kijken spectaculaire as-blond haar en bruin haar. Maar het is niet een strikte regel. Kapsel cascade tot medium haar is handig omdat het niet verplicht om een radicale verandering in uw kleur of kleur te veranderen. Dankzij de focus op de overgang van onderdelen van verschillende lengte, elke kleur die er goed uitzien.

Haircut cascade to medium hair

Beslissen over een kapsel cascade, die u moet overwegen wat de beste opties zijn. Het eerste wat ik adviseer iedere Kapper – lichte tinten. Het gebruik van meerdere kleuren is de beste manier om te benadrukken de structuur van het haar, zullen ze er natuurlijk uitzien. Hier moeten we aandacht besteden aan het gebruik van kleuren. Een goede optie zou zijn de hoogtepunten, de verschillende types van deze techniek. Verloop verven is ook geschikt. Kapsel cascade tot medium haar er anders uitzien, meer leven als je ervoor kiest de gegevens van de techniek van het schilderen.

Haircut cascade to medium hair

Tinten beter om te kiezen op basis van huidskleur en haarkleur, de afbeelding leek harmonieuze honderd procent. Cascade kapsel met een goed gekozen kleur is in staat om letterlijk op te slaan elke manier, het is de helft van de strijd.

Haircut cascade to medium hair

Ik wil naar de volgende te gaan? Dan kunt u experimenteren en kies voor uw Ombre, cascade, zachte overgang van de kleuren opnieuw richt zich op de asymmetrische strengen. Om te verblijven op de trend met een kapsel cascade, het is beter om te kiezen voor het effect van “verbrand strand”. Deze techniek bestaat uit een selectie van twee of drie kleuren, een paar tinten verschillend van de natuurlijke kleur. In dit geval niet aan te raken de wortels, omdat de kleur overgang over de gehele lengte worden zacht en glad.

Kapsel cascade tot medium haar optie die u toelaat om te kijken stijlvol en aantrekkelijk, ongeacht hoe de mode verandert en wat de nieuwe trends zijn steeds populairder.

Foto kapsel cascade tot medium haar

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Haircut cascade to medium hair

Thema door Anders Norén