kapsels

Kapsel cascade — stylen van het haar met verschillende lengtes

Techniek

Kapsel cascade is eenvoudig te implementeren. Het verwijst naar de stapsgewijze bezuinigingen. Onderdelen van een niveau van stappen. Maar het verschil met de lagen, het verschil in de lengte van het haar mag duidelijk zijn.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Er zijn een paar methoden kapsel cascade:

Overlappen. Terug naar boven, het slot halen. De resterende strengen is verdeeld in fasen of niveaus. En elke snijden, in een poging om de belangrijkste. Verplaatsen van de behoefte van de rug naar het voorhoofd. Selecteer een belangrijk deel op de top. Trek hem aan het gezicht. Knip dan tot een lengte van ongeveer 9 cm Aangrenzende strengen op dezelfde manier, gespannen en snijden door middel van de controle van de strengen.

Het kiezen van een bepaalde techniek is het mogelijk om een heel andere fase. Met dit kapsel je kunt experimenteren en krijgen een uniek kapsel elke keer.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Voordelen

De meeste vrouwen geven de voorkeur verfijnde styling is de cascade, want het heeft veel voordelen:

Veelzijdigheid. Trapsgewijze kapsel is geschikt voor vrouwen en mannen. Het haar kan verschillende lengtes, rechte, golvende, volumineuze en zwak. Geschikt voor elke vorm van het gezicht. Dit kapsel geeft een goed volume, zelfs de dunste haren. Met de hulp van de cascade voorkomt gespleten haarpunten over de gehele lengte van het haar. Styling niet veel tijd in beslag nemen. Alleen een Haardroger en een kam. Een verzorgd uiterlijk is gegarandeerd. Cascade is een eenvoudige maar tegelijkertijd stijlvol. Geen klap niet lenen vrouwelijkheid zo eenvoudig als de cascade-optie. (15, 58585814, 8616);

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

BELANGRIJK: Cascade meest relevant voor dun en zwak haar, want het geeft een goed bedrag

Soorten

Gelaagde kapsel is veelzijdig — past in elke haar. Professionals vooral aanraden voor meiden met dun en broos haar dat moet volume.

Cascade moeilijk om te maken op hetzelfde moment op dik en lang haar. Maar dit kapsel zal gemakkelijker, terwijl het niet verlagen van de volume.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Het is het beste om dit te doen kapsel voor gezond haar. Maar als de uiteinden obramleny, probeer dan op een korte cascade.

Kapsel cascade heeft vele variaties. Wanneer u kiest voor stap kapsels professionals richten zich op het gezicht, type, structuur en dichtheid van het haar.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Voor cascading kapsels voor lang haar, kappers bieden gescheurd en een vloeiende waterval.

Pony in dit kapsel te creëren: schuin, glad, ruw of lang.

Onder middelgrote haar met behulp van gekalibreerde plein.

Voor lang haar

De zorg voor lang haar vergt tijd en geduld. Ook niet elk meisje is in staat om verschillende stylen. In dit geval is het niet nodig om zich te ontdoen van de langere haren, je kunt gewoon een getrapte kapsel.

Gelaagde kapsel voor een langwerpig gezicht kapper voor dames met een ovaal gezicht. Cascade bescheiden. Het geeft een lift en volume aan het haar.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haar zal opgaan in het ovale gezicht met de juiste keuze van de niveaus van de cascade.

Voor lang haar is het:

    Klassieke. Perfect als je een casual optie. In deze cascade niveaus zorgvuldig elkaar passeren;gescheurd — een zeer stijlvolle optie, die zal het verbergen van de brede jukbeenderen of breed-ogen;de asymmetrische ziet er goed uit op rechte strengen;afgestudeerd accentueren de vorm en de perfecte golvende krullen.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

BELANGRIJK: Actief dunner zal het verminderen van de hoeveelheid haar

Op haar medium

Het is de perfecte lengte voor een cascade. Je kunt toepassen in veel variaties en technieken van gemengde stijlen.

Dit kapsel kan worden, een zogenaamde klassieker. En ze zullen nooit uit de mode.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Het kiezen van de versie van trapsgewijze kapsels voor deze lengte van het haar, is rekening te houden met volgende punten:

    De structuur van het silhouet;lengte;gladde of gefreesd eindigt;de ovaal van het gezicht.

Verschillende opties voor de middellange haren:

Zonder pony. De klassieke versie, dat hoeft niet regelmatig styling. Geschikt voor ovale, ronde, en de smalle vorm van het gezicht. Direct en recht lokken gain volume en fluffiness. Afgestudeerd. Nette en elegante optie die lijken op de contouren van het gezicht, voegt volume en dikte aan het haar, en heeft een duidelijke vorm van het kapsel. Maakt het kijken meer vrouwelijk en stijlvol. Gescheurd. Uniek in de zin dat de individuele draden zijn van verschillende lengtes. De top sloten worden verwijderd op verschillende lengtes en de onderkant is het hetzelfde. Maar het haar is zeer origineel en doet niet af aan de pracht en praal. Voor golvend halflang haar. Cascade maakt het haar handelbaar, en de krullen kijk niet willekeurig verspreid. Stapte kapsel voegt netheid en elegantie. Dubbel. De eigenaardigheid van dit kapsel is gelaagdheid. Elke graad apart en snijd een in de lengte. Deze techniek maakt prachtige volume en geeft onhandelbare strengen de omtrek, en hard maakt ze zacht zijn. Langwerpig. Als het haar is niet omvangrijk en dun, dan is dit de optie is gewoon onvervangbaar. Sport op schouderhoogte visueel langer het haar, en die zijn op de jukbeenderen accentueren uw gezichtsvorm. Dit is een klassieke optie die altijd in de vraag.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

BELANGRIJK: de Meisjes met de ronde en de vierkante vorm van het gezicht, moet u een cascade met een pony

Het korte haar

Ondanks het feit dat het ideaal voor een cascade is de gemiddelde lengte van de deskundigen komen met diverse opties terrasvormig Kapsels en korte haren.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Afgestudeerd. Deze cascade is zeer weelderig en volumineus. Gekalibreerd op de zijkanten geleidelijk omhoog te bewegen. Dit kapsel is zeer volumineuze zonder stapelen en elimineert de weerbarstige strengen. Gescheurd. De originaliteit van deze optie is dat het geeft een lichte nalatigheid kapsel zonder afbreuk te doen aan de elegantie. De verschillende lengte van de uiteinden maakt de eigenaar nog romantischer. Ragged cascade geschikt voor vrouwen met dun haar en hoeft niet de dagelijkse zorg. Maar absoluut niet past mollige vrouwen. Dubbel. Deze variant wordt gekenmerkt door kleine chaotische strengen van het haar op de boven-en gehoorzaam is aan de laatste etappe. Kapsel in de stijl van een dubbele cascade is golvend en onhandelbaar haar. (17, 93835851, 8616);

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Golvend haar

Van krullend haar is heel lastig. Kapsel cascade zal dit probleem op te lossen door het toevoegen van lange pony. De vorm van het kapsel zal het handhaven van de contour van de haar, die krullen niet uit te gaan. Speciale zorg is niet nodig.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Golvende krullen accepteren van een cascade.

Curly extensions, gespreide brengt altijd spannend en sensueel beeld.

BELANGRIJK: Voor een zeer korte krullen cascade is het beter het niet te doen. Anders paardenbloem

Met een pony

Kapsel cascade is het meest vaak gesneden met een pony. Afhankelijk van de lengte van het corrigeren van gelaatstrekken.

Stap haar kan verschillende typen pony:

    Vlotte pony schuin corrigeert de asymmetrie van het gezicht. Het combineert perfect met grote en middelgrote lengte haren;een dikke, rechte pony corrigeert lang gezicht en een hoog voorhoofd, verzacht het uiterlijk en maakt de jongere;gescheurd asymmetrische pony zal uw gezicht expressieve en verbergt imperfecties, de aandacht te vestigen op zichzelf.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Gelaagd kapsel met een pony kan worden aangepast aan elke ovaal. Het zal een extra decoratie aan de installatie als geheel.

BELANGRIJK: Voor veel van de patiënten en splitsen haar cascade is niet aanbevolen, omdat het werk zal zich richten op de pijnlijke aandoening van haar

Haar styling en kapsel cascade

Ondanks de eenvoud van implementatie, stapte kapsel behoeften van de dagelijkse verzorging. Maar voor de feestdagen wil ik ontmoeten elkaar op een speciale manier.

Casual styling duurt ongeveer 10 minuten:

Naar het hoofd te wassen. Breng mousse in het bedrag dat de grootte van een perzik. Lager het hoofd naar beneden. Met de hulp van een grote ronde borstel om de vorm van het haar, om gelijktijdig droge föhn. De uiteinden van de bocht of binnen of buiten. Alles hangt af van mijn stemming.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Video stapelen:

Naar het hoofd te wassen. Kam kam. Droog met een Haardroger. Rechtzetten met een Flatiron.

Feestelijk.

Voor dit styling heeft u nodig:

    Shampoo;Haardroger;ronde borstel;platte borstel;mousse of schuim;vergrendeling betekent;een klem.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Proces:

Spoel het hoofd. Droog met een Haardroger, een veelzijdige kammen. Breng de mousse of schuim op alle strengen. Verdeel het achterste deel in twee zones. Flatscreen massaquoi voor het verwerken van de onderste gebied om het volume te geven. Wind in de haren over een ronde borstel, die gericht zijn een Haardroger. Om untwist het slot te sluiten van de klem. Skelet borstel lift de haarwortels. Om de richting van de draden, moet u gebruik maken van de borstel om te strekken strand-to-face. In de bovenste zone gebruikt een ronde borstel. Het oprekken van een onderdeel lengte, waardoor patrocinada beweging. Pluis haar met je handen en fixeren met haarlak.

Als cut cascade uitgevoerd door een gekwalificeerde technicus, het is perfect om te zitten en zonder het te stapelen.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Stapte kapsel heeft vele voordelen, dankzij welke is gevestigd in een van de toonaangevende plaatsen onder alle kapsels. Wordt altijd up-to-date, knippen cascade heeft ervaren vele wijzigingen in de uitvoering daarvan, gevuld met nieuwe ideeën. Maar ondanks dit, ze is altijd gemakkelijk te herkennen door hun elegantie, verfijning en vrouwelijkheid.

FOTO:

Cascade kapsel — de standaard van natuurlijkheid en aantrekkelijkheid.

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengthsHaircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Haircut cascade — styling the hair with different lengths

Thema door Anders Norén