fashion

Jurk korte mouw: 13 vrouwelijk

Geen dress is geen schoonheid. Dit kledingstuk wordt gewaardeerd voor haar elegantie, schoonheid en stijl. Niet minder populair bij vrouwen en modieuze jurk met korte mouwen, die zijn geweldig voor het trekken van een boog, ongeacht het seizoen of de gelegenheid waarvoor u het maken van het ensemble. Vergeet niet dat korte mouw past harmonieus in bijna elke stijl van de jurk, en dit betekent dat een vrouw, ongeacht haar voorkeuren, lichaamsbouw en leeftijd, in staat zal zijn om te vinden van het ideale model dat zal haar verbluffende schoonheid.

Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine

Jurk met set-in korte mouwen

Geen kwestie welke manier u wilt worden: op elke dag, voor een feest of voor kantoor, dan kunt u altijd terecht aan de jurk met set-in mouwen. Dergelijke modellen jurken kan worden cocktail, business, casual of zelfs een bruiloft. En bijvoorbeeld een kledingstuk passen wonderwel in het ensemble van een vrouw. Vergeet niet dat de casting hoes kan in de vorm van de vleugels en in de vorm van de lantaarns.

Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine

Het jurkje met cap voorKorte mouwen

Jurken met een cap met korte mouwen is zeer populair. Dit model heeft geen naden tussen de mouwen en de achterkant/voorkant, waardoor elke jurk meer vrouwelijke en veelzijdig. Ook een kledingstuk kijk op vrouwen die willen verbergen een paar hoekige vormen. Maar die dames die brede schouders of overmatig afgeronde cijfer moet voorkomen patronen voor kleding met pet mouwen.

Dress short sleeve: 13 feminine

Dress short sleeve: 13 feminine

Jurk met korte Raglan mouw

De Raglan mouw kwam om ons uit de herenmode. Maar dit weerhield hem er niet van steeds enorm populair en stijlvol attribuut van de vrouwelijke garderobe. Ik wil om op te merken dat jurkje met korte mouwen is een ideale keuze voor vrouwen die beroemd zijn voor de ronde vormen en wilt verbergen brede schouders en volledige armen. Met de jurk, ingericht in een dergelijke mouw, elke vrouw zal voelen comfortabel en stijlvol.

Dress short sleeve: 13 feminine Dress short sleeve: 13 feminine

Thema door Anders Norén