fashion

Jurk fringe 2018-2019

Vergeet niet het verhaal van het Oosten of het verhaal van de oude Man Hottabych en zijn magische tapijt. Stel je voor kameelkaravanen met kostbare schatten en perzische schoonheid zit onder een luifel. Meer zie je in zijn verbeelding, met inbegrip van een van de decoratieve elementen van Oost-kleding – pony, jurken van de danseressen van de schouder tot de grond, versierd met franjes, die zorgen bereiken en fascinerend.

Fringe is aanwezig in de kostuums van de vele Naties, vooral geliefd werd door de Indianen. Voor hen, de pony was een symbool van moed, omdat het was gemaakt van de hoofdhuid van een vijand. Amerikaanse cowboys hield ook fringe, maar niet in zo een bloeddorstige manier. Fringe cowboys geassocieerd met manen freestyle Mustang, de vleugels van een adelaar. Dat is hoe moeilijk weg kwam tot de decoratie van kostuums fringe. Dit decor blijft een favoriet in de dames-en herenkostuums.

Dress fringe 2018-2019
Foto ‘ s jurken met franje van Roberto Cavalli
Dress fringe 2018-2019

Moderne meisje, het aantrekken van een mooie jurk met fringe, het is onwaarschijnlijk dat je Amazon, om de vijand te verslaan. Integendeel, kleed met franje ze in verband worden gebracht met Oosterse sprookjes en perzische schoonheid, en dat doet ze. Fringe in het nieuwe seizoen erg trendy decor element. Maar we kunnen niet zeggen dat ze terug kwam van het verre verleden. Het gaat van seizoen tot seizoen. Echter, in het nieuwe seizoen 2018 – 2019 pony bijgeknipt niet alleen de individuele elementen. Ontwerpers bieden jurken gemaakt van fringe.

De herziening van een collectie 2018 -2019 jaar moet worden opgemerkt dat het vooral dol op dit element van de inrichting van Roberto Cavalli. Designer fringe geldt niet alleen in jurken, maar ook in de accessoires. De Lanvin merk voor veel van hun modellen gebruikt fringe. Liever trim modellen met franje en de merken Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Naeem Khan. Een van de meest luxueuze jurken, die vooral graag Melitta is een jurk uit de collectie van Pamella Roland.

Dress fringe 2018-2019

Pamella Roland

En u kiest voor een, dat had je wilt.

Dress fringe 2018-2019
Jay Ahr
Dress fringe 2018-2019
Jay Ahr en Lanvin
Dress fringe 2018-2019
Naeem Khan
Dress fringe 2018-2019

Roberto Cavalli

Thema door Anders Norén