stijl

Jongeren merken: originaliteit, gemak, zelf-expressie

Youth brands: originality, convenience, self-expression

Ten alle tijden, de jeugd bevorderd de mode en proberen te dragen schandalige dingen, gericht op het onderscheiden van de menigte en te schokken van de oudere generatie. Genieten in alle richtingen en stijlen van de jeugd mode, veel bedrijven, ontwerpers en ontwerpers die hebben goede resultaten op dit gebied. Het draaien van uw product in een trendy model, deze makers hebben vastgesteld jongeren merken dat veel jongens en meisjes zijn de objecten van verering en liefde.

DC

Fabrikant grote “hip hop” Schoen voor de gevorderde tieners en surfers. In de toepassing schoenen van DC zijn praktisch, comfortabel en licht, dat trekt veel jongeren.

Youth brands: originality, convenience, self-expression

Fishbone

Een kwaliteitslabel van de club outfits en alledaagse gewone kleren. Binnen de seizoensgebonden toont zijn ontwikkeld collecties voor de fans van verschillende stijlen: techno, rap, rave, hip-hop. Speciale productie – uniform b-boys en fans van het skateboarden. Het model is een lichte individualiteit, gemak en flitsende kleuren.

Funk

De echte koning van stijlvolle zonnebril en jeugd zakken. In de mond van de oudere generatie, worden de woorden “glamorous” is een vies woord, maar dat is de definitie van de Funk.
Phat Farm. Een ander populair merk kleding hip-hop mopes. Voor zijn populariteit, is het voldoende om te zeggen dat het bedrijf heeft een beroemde muzikant Russell Simmons. Het merk is beschikbaar voor jonge mensen die in de buurt van hip-hop en originaliteit.

Pepe Jeans

Zeldzame marktleider op het gebied van streetwear voor jonge mensen. Elke dag in zijn workshops leverden een groot aantal van modieuze jeans, shirts, rokken, vrouwen rompertjes, bandana ‘ s, tassen en rugzakken. Deze dingen zijn zeer geliefd en populair zijn bij tieners in vele landen.

Vokal

Niet veel jongeren merken kunnen bogen op een dergelijke verscheidenheid van club shirts en hoeden voor de jeugd partijen. Hier wordt elk ding – de standaard van originaliteit en een uitzonderlijk design.

GIJ XD

De amerikaanse fabrikant van modieuze en comfortabele casual wear. De vennootschap ontwerpers, het ontwikkelen van een model, in de prioriteit om het comfort en de schoonheid die ze bereiken door middel van het gebruik van verschillende technieken en materialen.

SELA

Dit merk heeft vele fans in Rusland. Het merk richt zich op de inwoners van de steden en meer in de buurt van casual stijl. De producten van de jeugd lijn uitdrukking van het verlangen naar zelf-expressie, actief leven en de nieuwe kennis.

EXTRA

Een volledig gericht op de jeugd, en bevestigt zijn reputatie sinds de jaren negentig van de vorige eeuw. Merk biedt de consument verschillende modellen en stijlen van schoenen, kleding, accessoires. Het concept van het merk kan worden genoemd een provocatie gericht op de wens van elk individu op een unieke manier om zich te Uiten. Belangrijkste motto: “wees Niet bang om anders te zijn!”.

BEFREE

Polar diversiteit in stijlen en trends van de jeugd kleding. Deze gedurfde innovatieve oplossingen voor de gedurfde, optimistisch en vrolijk.

Froggy

Een van de leiders in de productie van vrouwelijke jeugd kleding, combineren in zijn werk democratische prijsbeleid en het uitgebreide aanbod.

Thema door Anders Norén