fashion

Jeans met een shirt: 11 ideeën voor het maken van een stijlvolle afbeelding

Iedere vrouw is op zoek naar de perfecte combinatie in uw kast, die haar zal helpen om te kijken spectaculaire en stijlvolle ongeacht de gelegenheid is gemaakt. Dat is waarom we aanraden om te kijken naar de ongelooflijk veelzijdige combinatie in de vorm van een spijkerbroek en een shirt, die is prachtig geschikt te maken is voor casual, business en zelfs ‘ s avonds te dragen.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Jeans met een shirt: 11 ideeën voor het maken van een stijlvolle afbeelding

Dus, als u wilt maken van een ensemble Voor elke dag, u kunt altijd verwijzen naar de geruite overhemd gecombineerd met een skinny jeans. Onder deze set genoeg om te dragen op schoenen of sneakers als aanvulling op zijn rugzak en hoed, en een stijlvolle afbeelding voor een wandeling met vrienden in de stad of de reis naar de winkel klaar. Dit is echter niet de enige combo voor het dagelijks leven. Plaid kun je altijd vervangen jeans, en is een skinny dragen bell bottom jeans of boyfriend jeans.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Het maken van een Business beeld, raden wij aan te kiezen voor een klassieke straight leg jeans of skinny. Ze zijn het meest effectief zal kijken naar het bedrijf. Bovendien, vergeet niet dat het kantoor van het ensemble niet moeten blijven op de klassieke palet van denim. Kijk op de jeans in wit, bruin, zand en andere kleuren. Om toe te voegen aan de onderkant van bij voorkeur een nogal laconieke wit shirt heren knippen. De laatste zal geven uw outfit een elegante strengheid. Om te voltooien de set nogal een stijlvolle jas en een minimalistische tas. Op de voeten, adviseer ik u om te dragen gesloten sandalen of schoenen. Merk op dat in de afgelopen jaren is de trend zijn puntige Schoen modellen op hen adviseren wij u in het bijzonder letten op de vrouwen van klein formaat. Na de lange en smalle teen helpen visueel strek uw silhouet.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Als u wilt maken een interessant en mooi beeld voor een avondje uit in het licht, in dit geval raad ik aan te pakken om het reeds al hun favoriete skinny jeans. Als Aanvulling op deze bodem bij voorkeur lichte shirt, die kan worden afgedrukt, eigenzinnige inrichting en interessante snijden. Aandacht besteden aan mode van dit jaar, het shirt met een luipaard of bloemenprint, alsmede degenen die kunnen bogen van ruches, ruches of ruches. De laatste kan brengen op uw afbeelding een bepaalde vrouwelijkheid en romantiek. Om dit aan te vullen ingesteld, adviseren wij u een kleine clutch of portemonnee met ketting. Op zijn voeten genoeg om op heldere pompen, bijvoorbeeld pumps en je bent klaar om te Schitteren en te veroveren al haar ongelooflijke schoonheid.

Jeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish imageJeans with a shirt: 11 ideas to create a stylish image

Thema door Anders Norén