kapsels

Jaar een nieuwe Bob kapsel

De Bob kapsel is tegenwoordig zeer populair onder vrouwen van verschillende leeftijden en smaken. Dat is de reden waarom stylisten over de hele wereld jaarlijks produceren honderden variaties van trendy styling. En vandaag zullen we praten over trendy nieuwe jaar kapsels op basis van Bob kapsels. We zullen praten over wat kapsels waren in de trend, maar ook alle mogelijkheden bespreken creatieve Bob voor een feestelijke styling.

Helder en zapominayuschiesya styling in de stijl van volumineuze krullen

Als we praten over de vakantie van haar, we zijn bijna altijd presenteren in de voorkant van grote krullen. Zoals opgemerkt stylisten, volumineuze krullen zijn op de top van de populariteit in 2018. Kapsel volumineuze krullen of Engel krullen ziet er echt heel mooi en helder. U moet echter begrijpen dat het maken van dergelijke kapsel moet je veel moeite. Eerste, stylisten raden om deze trendy kapsel met extra volume-effect.

Kapsel Bob met een pony

Als we het hebben over de trendy styling Bob kapsel met een pony, de stylist aanbevolen om het verzamelen van kleine krullen met steil haar. De kleine krullen, volgens vele stylisten, verwachten de belangrijkste trends tot 2018. Dit kapsel ziet er heel aantrekkelijk als het is te voeg meer accessoires, dan krijg je helder en scherp. In 2018 stylisten raden aanvulling van de kleine krullen deze haaraccessoires zoals dunne kettingen voor haar, kleine ornamenten, steentjes ingelegd, ook tape. Maar de pony daadwerkelijk gelegd met de elementen van de directe rol. Echter, ze moet kijken nonchalant en tegelijkertijd ruimte.

New year ‘ s Bob kapsel

Kapsel franse Twist op basis van styling krullen

Als u de eigenaar bent van de lange Bob kapsels, moet u overwegen het kapsel franse Twist op basis van styling krullen. Dit seizoen is ongelooflijk populair zijn combinatie hair styling, waarvoor extra volume en een combinatie van verschillende technieken van het maken van kapsels. Frans Tintje is gemaakt op basis van de styling en de grote krullen, met strengen van het haar van de kant verwijderd via studs, en de rest van het haar te plagen met de hulp van speciale pennen. In het vertrouwen styling stage kan aangevuld worden met een hoofdband. Als u wilt maken een romantisch kapsel, voeg een paar drop-down krullen.

New years Bob hairstyle

Bob kapsel met een zeis

Romantische vlechten altijd het soort kapsels die op het dak van populariteit. In het nieuwe seizoen zijn ze ook relevant en steeds Een van de meest feestelijke styling. Voor het nieuwe jaar vieringen scythe past perfect. Echter, Je moet begrijpen dat bijna alle van de vlechten vorm van een helder beeld. In 2018 als aanvulling op de spit adviseert u kleine metalen pinnen ingelegde stenen. Ook relevante styling in de stijl van de grunge, waarbij een combinatie van een aantal kleine vlechten. Deze kapsels kunnen worden gemaakt op basis van wapperende haren en krullen.

New years Bob hairstyle

Kapsel kant van de vlecht of vlecht op de pony

Op basis van lange Bob kapsels, kunt u een creatief kapsel kant van de vlecht of vlecht op de pony. Deze styling is opgericht met de hulp van franse vlechten van het haar. Wordt gebruikt voor styling vlecht spikelet, die ziet er zeer stijlvol. Als een vakantie kapsel, kunt u een aanvulling op dit trendy styling elementen bloemen enzovoort. De trend is ook in omgekeerde franse vlecht kunt maken halfronde vlecht haarband om het hoofd. Deze kapsels stylisten raden als Aanvulling op de decoratie en kleuren, maar ze hebben te lang, maar eerder een beknopte klein.

Het haar bulk bundel

Voor het maken van een feestelijke afbeelding, stylisten raden aan om te kijken voor het haar bulk bundel. Veel meisjes zijn bang om te maken een kapsel op basis van het korte haar, maar de stylisten bereid zijn versie van de gebeurtenissen. De dag van vandaag niemand zal verrast worden door de hoeveelheid van haar, met extra accessoires. Op basis van het korte haar stylisten raden het gebruik van een speciale mini-haarstukjes, die helpen om haar bundel is zeer uitgebreid. Hoe is het mogelijk?. Eerste van alles, de stylist aanbevolen om te verzamelen van haar op de top van de top. En dus, verzamel je haar in een strakke paardenstaart, die zal worden gevestigd op de top op de top. En dan is het dragen van een kleine chignon. Maar de uiteinden van het haar met behulp van stud sluiting gelijkmatig over de bovenkant van het hoofd. Het resultaat is een zeer mooie en aantrekkelijke kapsel surround-Bundel. Weinig mensen weten het, maar in het nieuwe seizoen veel toe te voegen haar bundel wordt sterk aanbevolen met volumineuze vlecht stijl gesp. Om het te maken in de mode om het centrum van het hoofd en / of hals.

New years Bob hairstyle

Kapsel in de stijl van een samurai

Als je iets nieuws wil proberen, aandacht te besteden aan het kapsel in de stijl van een Samurai. Deze modieuze styling ziet er echt geweldig uit, en vormt ook een opvallende trend van het nieuwe seizoen. Kapsel in de stijl van een Samurai is gebaseerd op de wapperende haren en is samengesteld balk aan de top. Tegelijkertijd kunt u links als losse en kleine krullen. Deze styling ziet er zeer elegant en aantrekkelijk, het past bij de eigenaars van de juiste verhoudingen van het gezicht als het wordt geopend.

New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle New years Bob hairstyle

Thema door Anders Norén