fashion

Italiaanse stijl voor vrouwen 2020: 11 elegante beelden voor alle gelegenheden

Italiaanse stijl kleding is synoniem met stijl, vrouwelijkheid, elegantie en gemak. Vrouwen over de hele wereld wenden zich tot deze stijl in haar kledingkast, die direct wordt weergegeven in de lijnen, de silhouetten, en ook een grote hoeveelheid detail in de kleding. Redactionele Schoonheid heeft voor u de meest stijlvolle combinaties van kleren met italiaanse chic, die zeker moet u nota te nemen van, als je wilt om te kijken stijlvol te zijn in 2020.

Jurken en rokken MIDI-italiaanse stijl

Rechte rokken, uitlopende of behuizing — ideaal voor beeldvorming met een smaak van het Italiano. In deze stijl kan vaak worden gevonden en kant rok die van toepassing zijn voor de dagelijkse stijl en ‘ s avonds. De belangrijkste voorwaarde in dit geval is de lengte van de MIDI. Maar uit de wijde rokken moet je zeker weigeren. Soortgelijke modellen in de italiaanse stijl van het voordeel.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasionsItalian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Broek om de image te maken in de italiaanse stijl

Een interessant beeld met een vleugje Italiaans, geadviseerd om te verwijzen naar het klassieke model van de broek die kan worden taps toelopende, rechte, uitlopende vanuit de heup, bijgesneden of een standaard lengte. Een ander ongelooflijk stijlvol en leuk kenmerk van de vrouwelijke kledingkast in de italiaanse stijl — deze jumpsuit in een losse silhouet.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasionsItalian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Jeans met italiaanse chique

Natuurlijk, geen italiaans niet weigeren om zelf plezier te kijken stijlvol en comfortabel. Dat is de reden waarom jeans in de italiaanse kledingkast is een ongelooflijk populaire ding. Maar ook hier heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken, en ze zijn direct gerelateerd aan de kleur. Immers, beige en klassieke kleuren in denim zijn niet genoeg “italiaans”. Dat is waarom we raden je kijkt naar de jeans wit, blauw, zwart en licht grijs.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Top Italiaans

Om een beeld te maken in de italiaanse stijl — kijk goed naar de kwaliteit van gebreide dingen. Tank tops en hemden viscose, kanten blouses, kasjmier truien en pullovers, turtlenecks en truien van fijn garen enzovoort. In dit geval, let op dat de top in ieder geval niet mag worden met diepe v-hals of met een te zichtbare afwerking. Seizoen top kunt u een lichte jas of trenchcoat.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasionsItalian style for women 2020: 11 elegant images for all occasionsItalian style for women 2020: 11 elegant images for all occasionsItalian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Bovenkleding in de italiaanse stijl

Hier moet u de voorkeur geven aan klassieke jassen, schapenvacht coats mid-length, korte bont jassen en de trenchcoat. In geen geval mag geen jurk in dingen oversize. Italiaans accent impliceert de bovenste kledingstuk in de taille en bij voorkeur als het wordt gepresenteerd in een neutrale pasteltinten.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Schoenen

Nou, om je look compleet italiaans-stijl schoenen. Het is aan te raden om te kiezen voor eenvoudige modellen. Bovendien, de Italianen liever de voorkeur te geven aan klassieke materialen zoals leer en suède. En meest populaire Schoen model, die kan worden gevonden op de benen van de vrouw is direct ballet flats die zijn ongelooflijk comfortabel en zijn ideaal voor het maken van de afbeelding van een willekeurige richting.

Italian style for women 2020: 11 elegant images for all occasions

Thema door Anders Norén