make-up

Inschrijving inschrijving: 15 ideeën van perzik make-up

Peach make-up kan problemen veroorzaken op het winnen van de titel van de meest delicate make-up. Dat is de reden waarom deze schaduw op je gezicht is perfect voor het creëren van een ongedwongen boog, als zakelijk en romantisch.

Trouwens, vergeet niet over de voor de hand liggende voordelen van perzik make-up. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het opfrissen van je gezicht, make het beschikt over meer warm en zacht.

Vandaag in dit artikel willen we u vertellen over de meest interessante en mooie ideeën van de toepassing van dit make-up, afhankelijk van uw oogkleur en huidskleur.

Peach make-up voor blue-eyed schoonheden

Blue-eyed vrouwen zijn mooie Pastel kleuren, waaronder perzik kleur. Beroep doet op hun ondersteuning, kunt u modieuze dit jaar, geen zorgen, gewoon door het toevoegen van dit palet op de oogleden en wangen in een blush. Lippen beter in dit geval te maken met balsem of gloss.

Als u wilt maken van een meer zichtbare make-up, de ideale optie zou zijn om het gebruik van een perzik, lippenstift, eye vlekken bruin potlood en verf wimpers met mascara.

Tender tender: 15 ideas of peach makeup Tender tender: 15 ideas of peach makeup

Peach make-up voor bruine ogen godinnen

Peach kleur en bruine ogen — een beetje compatibel dingen. Immers, de schaduw van make-up kan gewoon de weg kwijt in de schaduw van uw mooie bruine ogen. Dat is de reden waarom make-up artiesten adviseren vrouwen met bruine ogen schaduw gebruiken met glanzende textuur, poeder met glans en highlighter. Deze optie geeft je gezicht glans en frisheid. Maar als je de hulp inriep van de beslissing om ‘ s avonds make-up in de perzik tonen, dan is de enige make-up die zal uw ogen kijken meer origineel — Cat look met zwarte eyeliner. Het zal toevoegen aan uw ogen een bijzondere expressiviteit en vrijmoedigheid.

Tender tender: 15 ideas of peach makeup Tender tender: 15 ideas of peach makeup

Peach make-up voor groene ogen en fashionista ‘ s

Een geweldige combinatie die wordt verkregen met een perzik tint groene ogen en schoonheden. Ze kunnen eindeloos experimenteren met deze toon, het creëren van alle nieuwe en nieuwe varianten van make-up. Meest gunstige groene ogen zal kijken, een make-up Techniek van smokey eyes.

Tender tender: 15 ideas of peach makeupTender tender: 15 ideas of peach makeupTender tender: 15 ideas of peach makeup

Wedding make-up in peach tinten

Peach palet is ideaal voor het creëren van wedding make-up. Dat is de reden waarom het is bedoeld bijna alle van de bruid van de wereld. En als je nog steeds naar dezelfde warme kleur, type, je in de meest gunstige situatie. Om een bruiloft make-up moet worden toegepast op de oogleden peach schaduw in een rokerige techniek. Na het gebruik van blush in toon en direct peach lippenstift en lippenbalsem.

Tender tender: 15 ideas of peach makeup Tender tender: 15 ideas of peach makeup

Tender tender: 15 ideas of peach makeup

Peach avond make-up

Voor degenen die graag niet te fel en excentrieke make-up ideale oplossing zou zijn zich te wenden tot een perzik tint, wat is perfect gecombineerd met alle kleuren en tinten, en dus zal u helpen om net Onnavolgbare ‘ s avonds kijken voor een komende partij of sociale bijeenkomst. Voor voorbeeld, kunt u toepassen naast peach kleur goud of lichte roze oogschaduw met parelmoer effect. Lipstick in dit geval, dient te worden of van goud, hetzij in de vorm van de glitter met een holografische afwerking.

Tender tender: 15 ideas of peach makeupTender tender: 15 ideas of peach makeup

Dagelijks peach make-up

Peach make-up is perfect voor het maken van een casual look, zodat je veilig kunt raadplegen wanneer het gaan voor een wandeling, naar de winkel of naar het werk. In dit geval wordt geadviseerd de voorkeur te geven aan het minimalisme in de make-up en direct natuurlijk.

Tender tender: 15 ideas of peach makeup Tender tender: 15 ideas of peach makeup Tender tender: 15 ideas of peach makeup

Thema door Anders Norén