make-up

In de make-up! 5 perfecte tinten lippenstift voor blondjes

Het zou geweldig zijn als er een universele lippenstift voor alle meisjes. Hier verf je met het en het ziet er geweldig uit. Geen kwestie wat uw type van uiterlijk — lippenstift is gelooid en brunette, blond en aristocratisch. Maar, helaas, dit is slechts een droom. Terwijl u kunt nog proberen om pick-up een lipstick-type uitstraling. In dit artikel op welke tinten lippenstift is perfect voor blondines. Alleen deze vijf tinten. En de voorbeelden zullen u helpen gemakkelijk navigeren!

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Wat lippenstift past bij blondines: basisregels

    Meisjes met licht blond gaan bright, “gloeiende” fel rode lippenstift, die het beeld schijnt. Ash blonde wordt gecombineerd met donkere wijn, lippenstift, het toevoegen van de afbeelding van de romantiek en het mysterie. Gebruinde blonde met honing haar en een olijfkleurige huid passen perzik en bruin tinten. Elke dag blondjes moet de voorkeur geven aan de warme tinten lippenstift — een romige, licht roze en sudovym. De toon van de lippenstift, die niet bijna alle blondjes is een heldere en rijke paars. Met hem om voorzichtig te zijn, want het geeft het haar en de huid niet de meest aantrekkelijke kleur. Maar deze regel, zoals alle andere, heeft zijn uitzonderingen.

Helder rood

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Full-bodied, echt rode kleur is perfect voor blondines met een lichte ogen, de huid en het haar. Voel je vrij om te kiezen voor matte lippenstift, puur, zuiver van tint. Deze kleur zal worden de basis van make-up en uw visitekaartje. Voor de toepassing van een matte lipstick rechte, met een potlood te markeren grenzen.

Wijn

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Luxe tinten van de duur Merlot ziet er geweldig uit op meisjes met platina haar en een bleke huid. Vooral deze wijn tinten zijn perfect voor de herfst of de winter make-up. Probeer de verschillende opties uit het warme wijn tot koud. Blondjes zijn geluk, want ze deze donkere, pruim tinten zijn het meest!

Roze

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Welke kleur lippenstift past bij blondines? Natuurlijk, het is verschillende tinten van roze! In uw cosmetische geval moet ten minste twee roze lippenstift — één voor elke dag en een tweede, helderder”exit”. Als de eerste kan bijna transparant en consistent met lip kleur, de tweede laat zal het erg druk zijn. Aandacht besteden aan de neon “Barbie” kleur.

Bruine Nude

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Een andere kleur die er fantastisch uitziet op blondines en geldt voor bijna iedereen. Het zal een aanvulling vormen dramatische oog make-up smokey eyes en accentueren de kleur van de schaduwen. Vooral goed uitzien in combinatie met een gebruinde huid en een vleugje honing haar.

Perzik, koraal

In makeup! 5 perfect shades of lipstick for blondes

Zeer zomerse kleur, die perfect harmoniëren met de tan. Peach tinten — een ander antwoord op de vraag over wat voor soort lipstick is perfect voor blondines. Dankzij dit zachte, warme tinten van de lippen lijken zachter en voller. Van boven is het mogelijk om extra lip gloss aan het creëren van meer volume.

Als Je het een leuk artikel, behoudens voor jezelf en deel hem met je vrienden!

Thema door Anders Norén