stijl

Hond voor meisjes – het grote geschenk

Wat het geven van een meisje op vakantie? Het antwoord is simpel, als ze houdt van dieren, dan is dit de hond. Vergeet niet dat een hond dat als je niet hoeft te genieten van uw geliefde. We hebben samengesteld een hitparade van de beste honden voor meisjes.

1. Pomeranian.

Dwerg Kees is een betrouwbare en leuke vriend die heeft een glamoureuze look en is opgenomen in de huisvesting. Deze hond goed reageert op de training en met het, zult u zelden de ervaring van de problemen. Er zijn 12 kleuren bij dit ras. Meisjes geven vaak de voorkeur aan witte en rode Spitz. Van de nadelen is de prijs van dit kleine wonder.

Dog for girls – great gift

2. Chihuahua

Chihuahua meestal korte-haired. maar er is clinocerinae honden. De eigenaar van dit ras is de bekende blogger Kenza Zouiten. Honden van dit ras zijn geen lafaard, ondanks zijn grootte en zal altijd proberen te beschermen zijn meesteres. Deze hond is gemakkelijk te dragen, als met de hand of in haar tas.

Dog for girls – great gift

3. Falen

Deze hond is zeer actief en vriendelijk. Deze hond is ook geschikt voor het leven in een appartement in de stad. De hond is erg schoon, dus dat moet zelden baden, maar de vacht moet dagelijks worden geborsteld.

Dog for girls – great gift

4. Volpino Italiano

Ras van de hond Volpino Italiano zeer leuke en speelse hond. Verzorging sterk het is niet nodig. Erg aanhankelijk aan de eigenaar en ook gehoorzaam. Blaft luid wanneer het voelt gevaar.

Dog for girls – great gift

De keuze is aan jou! Maar, als de hond te geven kan niet, dan Klassieke beige pumps altijd mogelijk om een meisje.

Thema door Anders Norén