kapsels

Home kapsels voor middelgrote haar 2020

Middellang haar kunt u een verscheidenheid aan kapsels.

Voor het simuleren van kapsels thuis – een ongelooflijk spannend proces. Vandaag, stylisten die ons een heleboel originele oplossingen voor thuis kapsels, besloten we bespreken de meest opvallende van hen!

Anders: staart

Home hairstyles for medium hair 2020In het nieuwe seizoen, het nemen van lessen te creëren modieuze staarten, en doen ze veel!

De staart is een van de makkelijkste kapsels die je kunt maken thuis.

Maar de haren bleek licht, gebruik uw fantasie op volle kracht.

Voor voorbeeld, kunt u een charmante paardenstaart met de boog haar. Het maken van haar staart, die met boog?

1. Verzamel je haar in een klassieke paardenstaart.

2. Met behulp van een dunne elastische banden verdeel de staart in twee delen: de bovenste en onderste.

3. Neem een dunne, rubberen band en zet het op de top strengen, en buig vervolgens het touwtje van haar in de helft, en zet het vast met een rubberen band, waardoor het uiteinde van het haar. Verdeel het bos van haar, die is er gebeurd met ons nadat u hebt verzameld het haar in tweeën en verdeel het in twee delen.

Een tip van de kapper gids in het midden van de balk, onder te verdelen in twee delen, het verbergen van het strand van het haar onder de rubber band.

4. Fix het kapsel met haarlak.

Zo krijgen we een staart bovenop de boog haar. Origineel en zeer eenvoudig kapsel, dat kan worden gemaakt in slechts een paar minuten!

Dit jaar, een enorm populaire hoge paardenstaart. Vergeet niet dat de scrunchie is het belangrijk om te verbergen uw eigen haren om het teken te meer harmonieuze!

Weven en vlechten

Home hairstyles for medium hair 2020Er is niets makkelijker dan te verzamelen en originele kapsel met een zeis. Als je halflang haar, let op de trapsgewijze vlechten die vandaag is het de mode om te maken wapperende haren.

Natuurlijk, in de meeste gevallen, haar huis houdt comfort, en veel meisjes niet graag naar huis gaan met wapperende haren.

In dit geval zal de aanpak van de staart “de draak” het grote voordeel daarvan is de hoeveelheid haar!

Hoe te maken?

1. Zorgvuldig kam het haar en een klein strand aan de voet van de pony.

2. Verdeel het in drie gelijke delen en beginnen met het vlechten van de spike, geleidelijk weven van alle kant strengen.

3. Wanneer het haar is volledig verdraaid, zet het uiteinde van de vlecht met een dunne elastische band en verbergen het in het haar.

4. Strengen van het haar draai je vingers om de styling volumineuzer.

5. Fix het kapsel met haarlak.

Bij dit kapsel kunt u een lint geweven in de vlecht. In dit geval, aan de rand van de tape moet worden bevestigd aan de middelste secties van het haar, het kan worden gedaan koppelverkoop het lint op het knooppunt.

Home bundels

Home kapsels voor middelgrote haar zijn de originele balken. Ja, je weet dat het haar bundel is een van de gemakkelijkste en meest handige van zijn soort.

Naar het kapsel zag er meer verleidelijke, geven een slordige notities. Om dit te doen, voordat u het verzamelen van uw haar in een knot, necesita cony haar.

Als u wilt maken van meer dan de originele styling met de straal, wij bieden u om te experimenteren met vlechten.

Haar straal met een zeis, hoe te maken?

1. Kam het haar en kantel het hoofd naar voren.

2. Neem een klein deel van het haar aan de basis van de nek en onder te verdelen in drie delen.

3. Start Vlechten, zoals de franse vlechten, het bevestigen van de zijkanten van het haar en weven ze in het haar.

4. Wanneer de pigtail is gevlochten om het niveau van de bovenkant van het hoofd en zet vast met de scrunchie in een paardenstaart.

5. Vervolgens wikkel de draad rond de basis van de staart en de vorm van de lichtbundel van het haar.
Ons haar is klaar, je kunt oplossen met haarlak als decoratie-accessoires!

Updo in 5 minuten

Home hairstyles for medium hair 2020De meest eenvoudige en originele kapsel die kan worden vastgelegd in 5 minuten tot het “shell”.

Om het te maken moet u elastische haarband, studs en een sterke nagel fixatie. Hoe maak je styling?

1. Verzamel het haar in een paardenstaart in het midden van het hoofd.

2. Beveiligd met een haar elastiek, en schuif het een beetje aan zichzelf.

3. Maak een kleine inkeping met uw vingers in mijn haar en huid er het puntje van de staart.

4. De resulterende schaal is belangrijk voor de consolidatie van de gehele lengte van het haar te pinnen.

5. Ons haar is klaar, fix met haarlak!

Dit is een klassiek Kapsel die niet vereist dat extra accessoires, maar je kunt toevoegen, bijvoorbeeld, originele wraps met strikjes! Vandaag is een zeer populaire wraps en haarbanden in verschillende maten en met verschillende afwerking.

Door de manier, gecombineerd met een ring-rubber band voor haar, u kunt het maken van een griekse kapsel. Alles wat u hoeft te doen is het dragen van de beugel op de top van haar, en vul vervolgens in het haar en fixeer het haar met spelden en haarlak. Optioneel, kunt u een paar strengen drop-down.

Fashion tip: draag een klassiek kapsel met een trendy accessoire dit seizoen, dus uw beeld zal nooit kijken heel eenvoudig.

Thema door Anders Norén