stijl

Hoe versier een kerstboom 2019 foto luxe opties trends

Benieuwd wat zijn de beste kleuren voor het decoreren van de kerstboom in 2019, vergeet niet dat Aardse wilde Zwijnen geeft de voorkeur aan felle en vurige tinten. Deze zijn rood, oranje, geel, goud, roze, paars enz. Deze vrolijke kleuren kan worden gecombineerd met een meer ontspannen kleuren: wit, zilver, licht blauw, groen, citroen, bruin. De combinatie van de kleuren op de boom moet niet te plakkerig en smaakloos. Het is wenselijk om een regeling van 2-3 kleuren, dus niet te veel papier in de samenstelling. In dit geval, de kerstboom harmonieus passen in de feestelijke interieur.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Wat de stijl voor het versieren van de kerstboom voor 2019 foto van modieuze keuzes ideeën

Karakter van de komende 365 dagen in het beroemde Oosterse traditie zal een Gele aarde Varken. Zelf dier en zeer vriendelijk en vreedzaam, maar verder de positie van de Gastvrouw 2019 voor jezelf, meer aandacht voor haar voorkeuren. Varken gebruikt om te wonen in het dorp, waar het interieur hoewel bescheiden, maar zeer gezellig. Daarom, om het dier te voelen, kunt u kiezen voor de stijl van het huis en de kerstboom, een van de beginselen die zijn eenvoud en minimalisme. Dienovereenkomstig, direct links van de ultra-moderne high-tech en aristocratische classicisme. Maar de Nordic, Europese of ekostil helemaal voldoen aan deze eis.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsOok ten alle tijden blijft een populair en klassiek. Kleuren moeten ook worden aangepast Gele aarde Varken. U kunt veilig trim is een naaldboom die kleuren niet alleen geel, maar oranje, beige, rood, groen. Nou, als de afbeelding van het symbool van het jaar zal aanwezig zijn zelfs als dit niet op de meest gegeten als een stuk speelgoed, maar ten minste met haar. Geweldig idee om onder de boom Golden pig-spaarpot gevuld met munten zijn van verschillende denominatie, het is niet alleen een decoratie, maar een soort talisman.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Fashion design kerstboom in goud kleur 2019 foto-ideeën

Sinds de oudheid, is een verplicht element van Kerst decor is uitgegroeid tot een prachtig versierde kerstboom. Zonder dat is het moeilijk voor te stellen deze vakantie, dus als het is beledigend, veel beginnen te denken over het versieren van een kerstboom voor het Nieuwe jaar met de wensen van het karakter van 2019 — varken die stijl te kiezen en welke kleuren te baseren. Goud toon is een van de meest traditionele decoratie opties. Versier de kerstboom met Gouden ballen, linten en beeldjes.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Hoe goedkoop versieren van een kerstboom 2019 foto ‘ s van de mooiste opties

Op dit moment wordt een verscheidenheid aan sieraden is opvallend, maar er zijn een paar traditionele, zonder welke geen kosten, bijna geen decoratie van de kerstboom. Ten eerste is de ballen zitten op de doornige twijgen en verankerd in de traditie van het Nieuwe jaar en Kerstmis. Ten tweede, klatergoud. Een andere klassieke decoratie, dat geeft ons de boom van pracht en praal en schittering. Ten derde, de feestelijke kerstverlichting die als een klein wonder-het licht uitstralen magie. Wanneer u voor het eerst aanzetten, en verlichte kerstboom in je klikken wat voor soort schakelaar en verbetert de stemming. De vreugde stroomt door mijn aderen. De glimlach op het gezicht. Ten slotte hare Majesteit de ster op de top.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Van het de manierontwerp van kunstmatige kerstbomen, 2019 Zwijnen foto ‘ s

Versieren een kunstmatige boom is veel gemakkelijker dan analoge, genomen uit de natuurlijke omgeving. De truc is dat de productie lijn van de fabrikant van de producten gaat u naar de takken in de juiste vorm. Aan de versiering, niet de speciale speelgoed zoals u kunt gebruik maken van. Basic beperkingen kunnen worden alleen geassocieerd met de kleur van het product. Bijvoorbeeld: de wens om het contrast met speelgoed op een dennenboom, in wit, is nodig om objecten uit te sluiten, geschilderd en heldere zilveren verf.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsDe ideale oplossing is de decoratie kleurrijke speelgoed. Een speciaal effect wordt waargenomen in overeenstemming met de volgorde, zoals de kleuren van de regenboog. Maar de gloed van guirlandes je kan gelukkig alleen in het donker, als in de verlichte ruimte is bijna niet zichtbaar. Er zijn enkele nuances in de inrichting van de kleurrijke kunstmatige bomen. Deze objecten zijn zo goed dat het kan doen zonder speelgoed. In deze gevallen, de home decor mag alleen gebruikt worden in het versieren van de omliggende ruimte. Indien nodig, takken van kunstmatige oorsprong is niet moeilijk om te schilderen zelf.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Het is modieus om te versieren een witte Kerst boom 2019 foto ‘ s van mooie voorbeelden

Witte kerstboom ziet er zeer elegant. Witte kleur spar — een geweldige achtergrond voor het maken van sieraden en het decor in elke stijl en kleurenpalet. U kunt witte eet bijna elke vorm die u wilt: Vintage, Glamoureuze, Minimalistische, Shabby chic, Gotische of een andere, het hangt allemaal af van de versieringen die u gebruikt. Kies pastel tinten en glanzende ornamenten voor een glamoureuze kerstboom, maken een slinger met dezelfde inrichting. Geven een chique, moderne look van de witte spar helpt decoraties in verschillende kleuren combinatie zwart en goud, rood en wit, blauw en zilver. Het kan zijn kleurrijke Kerst ballen van verschillende grootte en mate van glans, met verschillende ornamenten.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsZiet er stijlvol monochroom decor Kerst boom als het is ingericht in dezelfde kleuren — zeer elegant wit wit aten en zilveren sieraden. Vandaag is een zeer populaire kerstversiering in vintage stijl witte Kerst boom is perfect voor vintage en versleten inrichting. Voor vintage sieraden, kies zachte pastel tinten ivoor, kleuren crème, roze, pastel turquoise, groen, blauw. Gebruik een parel decor, dit kan worden goud en zilver, glans en glans, kant, versleten oppervlak, het speelgoed in de oude dagen.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Modieuze kerstboom versieren in vintage stijl 2019 foto van mooie opties

Vintage stijl – een moderne interpretatie van de oude – altijd populair, vooral voor het Nieuwe jaar, als ik alle mooie, feestelijke, plechtige uit het verleden. Dit is de traditionele boom, versierd met fonkelende speelgoed, klokken, ballen, geschenken in kleurrijke verpakkingen, bogen, katoen vogels echte veren, kartonnen paarden. Als er is niet een echte boom, spiegelbollen maakt een prachtige kerstboom, met dunne, snelle top. Kerstbomen uit stukken van bladmuziek, kralen, sneeuwvlokken en Kerstmis regen. Een kerstboom gemaakt van pine needles geïnstalleerd op bijna echte slee high – speed vervoer van Santa Claus.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Hoe mooi om kerstverlichting op de boom foto 2019 super opties

Wanneer de ingestelde kerstboom, speelgoed en slingers zijn voorbereid, op naar de derde fase decoratie elektrische verlichting. Het moet beginnen te kleden-up van de groene schoonheid. Om dit te doen, zorgvuldig verpakt de boom uit de top, geleidelijk spiraal naar beneden naar de lagere takken. Vooral interessant om te kijken op de mogelijkheid van dubbele wand van een krans, waar een van de slingers verpakt de stam van de boom, en de andere (een andere) – tak. Het is belangrijk om gelijkmatig verdelen van de lampen, en wikkel de boom voor de spiraal spoel. Het observeren van veiligheidsmaatregelen is de belangrijkste, omdat het onmogelijk is om te vertrekken garland ingeschakeld tijdens de afwezigheid of de slaap van bewoners. Onthoud dit, het is noodzakelijk om de hoge kwaliteit van elektrische guirlandes en kaarsen, als goedkope of zelf een vuur gemaakt, dit is vooral waar woon kaarsen.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Thema door Anders Norén