make-up

Hoe veroudert prachtig: de 10 essentiële lessen van de dames boven de 50

Hoe een vrouw eruit ziet in 20 jaar, is een geschenk van de natuur, en in 40 — is de vrucht van haar inspanningen. Op een of andere manier wond in de GOS-landen die het nodig hebben om met hen te gaan in zijn jeugd: de mooie make-up, naar de sportschool, een hobby, iets nieuws te leren…

Maar ergens na 30, en zelfs eerder, vrouwen offer van het leven en naar de achtergrond verdwijnen, zeggen ze, waar al op die leeftijd.
Ja, u kunt zeggen dat het handhaven van de jeugd en de schoonheid van de geest nodig is een hoop geld, tijd, en dan man, kinderen, problemen, zorgen. Maar kijk, bijvoorbeeld, in het frans: het gevoel dat hun leven na de veertig begint pas. Ze zijn goed onderhouden en hebben een aantal ondefinieerbare aantrekkingskracht energie.

We besloten om uit te zoeken wat je moet doen om het te verouderen mooi. Want nu, als oude leeftijd is slechts voor uw toekomst kunt u uw best doen om een dag in deze staat met mijn hoofd in de wolken.

Mooie vrouwen in de leeftijd

Velen geloven dat het prachtig veroudert is een mythe, en het jaar niet geschilderd iedereen. Maar voordat u tal van voorbeelden van mensen die en op de zesde en de zevende van de tien is vrij warm. En hier zijn een paar van de geheimen die hen apart van de meerderheid.

DE GEHEIMEN VAN DE VERGRIJZING

Eten als een religie

We zijn wat we eten. Volgens een aantal artsen, de voeding, de invloed op de huid en leeftijd-gerelateerde veranderingen als de persoon krijgt een enorme hoeveelheid essentiële vitaminen en mineralen met voedsel, geen supplementen. Vaak vullen op voedingsmiddelen met natuurlijke heldere kleuren, zoals ze zijn rijk aan vitaminen A, C, E, D en K.
Draai de maaltijd in een sekte, en het zal u, in aanvulling op verzadiging, en zelfs vreugde. Verwen jezelf mooi en soms heerlijke gerechten, en u zult merken dat koken is niet langer een last.

Is het niet in de kwantiteit maar in kwaliteit kleding

Zelfs vrouwen met een gemiddeld inkomen kopen hun dure en comfortabele dingen — kasjmier, zijde, goede schoenen en op zijn minst een dure tas. Alles bij elkaar opgeteld geeft de elegante stijl van de Volwassen vrouwen, die zo bewonderd door anderen.

Met de leeftijd, het sociale leven is niet erodeert

In tegenstelling tot de vrouwen die kiezen vaak tv-shows en slapen in plaats van het sociale leven, de franse, vooral in de grote steden, steeds meer actief. De kinderen zijn gegroeid en niet vereisen constante aandacht, het leven is aangepast — het is tijd om te feesten, de gasten, goede bars, bioscoop enz.
Actief sociaal leven houdt in shape — kapsel, verzorgde handen, mooie kleren op de heenweg en zeker comfortabele schoenen.

Er is geen leeftijdsgrens voor seksualiteit en seks leven

Het is van mening dat na veertig komt een tweede jeugd — veel is bereikt, geleerd, tijd om te genieten van nog een goede fysieke vorm en ervaring. Omdat een vrouw mooi kan zijn, alleen als ze zich wenselijk.

Open-minded

Elke dag bij voorkeur om iets nieuws te leren en houdt belang in het leven. Alles verjongt de mens en zorgt ervoor dat de ogen gloeien de jeugd glans. Vreemde talen te leren, te beheersen van de technologie en nieuwe programma ‘ s.

Vooruit

Het is moeilijk om vooruit te gaan als je op zoek in het verleden. Leren van je eigen fouten en stop spijt van wat niet veranderd kan worden. Om te gaan met dit helpt meditatie of yoga, dromen en verlangen om te veranderen.

Fysieke activiteit

Cardio zijn goed voor het wegwerken van overtollig gewicht, maar met de leeftijd moeten we niet zo veel dunne taille, hoe sterk de spieren. Al snel na 30, begin je te verliezen spiermassa (ongeveer 5 % elke 10 jaar), en de noodzaak om te handhaven. Dat is de reden waarom voor een mooie veroudering vereist training voor kracht en uithoudingsvermogen.

Make-up

Veel mensen ten onrechte denken dat met de leeftijd, een vrouw nodig meer make-up. Dit is zeer misleidend, en er is een risico om het te overdrijven met make-up die je doet onnatuurlijk en niet jong. Maar het moet worden bij het verbergen van de huid onvolkomenheden en aandacht te vestigen op de voordelen.

Gevoel voor humor is een krachtige anti-oxidant

De behandeling van leven met een positieve passeren alleen lichte kant. Joke, en niet alleen over wat je omringt, maar op zichzelf. Immers, lachen is bekend om het leven te verlengen.

Leeftijd is geen ziekte

Het meest belangrijk is de bewustwording en acceptatie van mezelf. Wees niet bitter over de verloren jaren, maken hun eigen geschiedenis en herinneringen nu. Elke leeftijd heeft zijn genoegens en voordelen. Verwachten van elke dag helder en onvergetelijke momenten en het zal zeker geven u de vitaliteit en het verwijderen van een paar rimpels van verdriet.

Leeftijd mag geen belemmering zijn voor schoonheid! Zoals u kunt zien, hoeft niet te veel uitgeven aan cosmetica en de plastische chirurgie, het begint allemaal met je gedachten en houding tegenover het leven. De keuze is aan jou: om te zitten in een rumpled mantel van de TV of openen naar de wereld.

Thema door Anders Norén