manicure

Hoe te verwijderen gel nagellak in huis

How to remove gel nail Polish at home

Met de vooruitgang van de technologie in alle sferen van het leven, zoals de beauty-industrie, veel van de gebruikelijke methoden naar de achtergrond verdwijnen. Er is iets nieuws, en de man stelt zichzelf de vraag hoe hij leefde tot nu toe zonder. Een sprekend voorbeeld van gel Polish, die werd overal beschikbaar – in schoonheidssalons en bij mensen thuis.

Opmerkingen over dit product zijn zeer positief, ondanks het feit dat zijn constant in gebruik heeft negatieve gevolgen voor de bovenste laag van de nagels. Maar als je de juiste toepassing van het product volgens de instructies en de zorg voor uw handen goed, om te voorkomen dat negatieve gevolgen. Om dit te doen, lees de beoordelingen over dit onderwerp en de tijd nemen om foto ’s en video’ s van de masters op het gebruik van de gel Polish, hoe om het te drogen onder de lamp en hoe om te kijken na de verwijdering. Maar het is beter om te luisteren naar geloofwaardige beoordelingen geprobeerd, dat is het beste bewijs van de effectiviteit van deze methode. Dus, als je geen tijd meer om naar de wizard om het verwijderen van gel Polish is, in ieder geval niet betrokken in barbarij en don ‘ t kill je nagels ambachtelijke methode peel “te leven”.

Hoe te verwijderen gel nagellak thuis tips van experts

Vandaag is de belangrijkste vraag voor degenen die gebruik maken van shellac nagellak – hoe het beste om het te wissen. De werknemers van dit gebied zal adviseren u onmiddellijk contact met hen, maar voor het geld. Deze procedure kunt u thuis doen jezelf. Eerste, om dit te doen, stoppen met luisteren naar degenen die niet correct verwijderd en beschadigd alles. Ten tweede, het vinden van de schellak die gebruikt worden toegepast op je nagels. Beter voor te bereiden en het opnemen van een volledige lijst van de eenvoudigste materialen die u zal helpen om snel te gaan met dit probleem en geld besparen.

Aan deze procedure begint, wees geduldig. Bereiden katoen, wol, aceton, een oranje stick, glazen nagelvijl, folie. Als de gebruikte coating is een goed product, het is beter te verwijderen met aceton en folie niet te verwijderen.

Altijd weigeren deze methode, omdat zelfs een ervaren professional met de juiste en correcte indiening van beschadiging van de toplaag en te herstellen was hij zeer lang – 3 tot 6 maanden.

De beste en veilige methode voor het verwijderen van gel nagellak in huis

How to remove gel nail Polish at home

Het hebben van alles voorbereid om zich te ontdoen van regrown bestendig schellak, kunt u opnieuw beginnen met het controleren van de beoordelingen over hoe het beste om te doen. In geen geval niet starten van zapilivanie en natte watten met aceton en plaats deze op de nagel en wikkel in folie. Houd de knop ongeveer 15 minuten, maar als u voelt een lichte tinteling en een branderig gevoel, is het het beste om zich te ontdoen van de folie.

Door de manier, kunt u gebruik maken van de meest eenvoudige voedsel of chocolade en chocolade. Zich te ontdoen van de dekking apart en niet in een haast. Indien de eerste poging niet werkt, kunt u het nogmaals herhalen en in elk geval niet proberen otkovyryat of om een laag verf. De residuen moeten worden schoongemaakt met een oranje stick. Vervolgens zand buff uit de bovenste laag, u kunt dan beginnen om een therapeutische manicure.

Een bad zeep of zeezout, dit zal helpen uw handen zien er altijd goed verzorgd en gezond te zijn. Een aftreksel van kamille, eiken schors en andere kruiden helpen om te herstellen van de beschadigde laag van de nagel. Zorg ervoor dat u een verstevigende olie voor de nagelriemen en crème.

Als een wekelijkse herhaling, het gebruik van schellak is niet schadelijk. Het is belangrijk om te weten niet alleen wat is een goede gel te gebruiken, maar de beste manier om zich te ontdoen van het. En om het compleet te maken is het belangrijk om zich te herinneren hoe om te herstellen van de gezondheid van de nagels, zonder daar extra geld voor.

Hoe wissen-gel nagellak thuis beoordelingen

Een meisje voordat u iets nieuws te proberen op hun uiterlijk, probeer om te horen van zo veel meningen over dit onderwerp, om het goed te doen en niet te lijden later aan de gevolgen van de onjuiste toepassing van bepaalde methoden voor het verbeteren van het uiterlijk van de gegevens.

Op het Internet vind je de best beoordeelde beste gel lak, top coat color base, die niet altijd het beste voor uw nagels. Maar alles hangt af van persoonlijke keuze.

De gel Polish kan wit of transparant, het hangt allemaal af van wat je gaat tekenen. De extra laag gel Polish blijft beter op geprepareerde manicure dan wanordelijke gezuiverd nagelriemen en de kromming van het oppervlak.

Maar vergeet niet, er is niets beter dan een goed advies dan mijn eigen ervaring. Als u houdt van tekenen en schilderen op de nagels, koop alles wat je nodig hebt voor de beste zelfgemaakte manicure en drogen, de gel Polish, dan heb je je kleine hut voor mezelf en vrienden. Beoordelingen van een goede gel nagellak en hoe om het te verwijderen van alle, niet te versmaden. En het is beter niet te geloven de enthousiaste reacties van vrienden en te negatieve beoordelingen over deze methode. Als u niet passen op deze manier kunt u altijd verf je nagels de gebruikelijke mooie lak, maar het zal niet de laatste, door de voortdurende contact met water.

Vele gemakkelijke en beter gebruik van de gel Polish coating, en andere geschikte eenvoudig bewezen optie. Als u een of andere manier bezoeken in het Oosten, zorg ervoor om te proberen de coating met henna en mehandi, erg populair voor eeuwen. Zo krijg je veel nuttige mineralen en probeer tekening op de nagels, en het is te gemakkelijk om thuis te proberen, als hij ziet er geweldig uit.

Thema door Anders Norén