kapsels

Hoe te verwijderen fringe: eenvoudige tips

How to remove fringe: simple tips

Alle meisjes-eigenaar van een pony uit de eerste hand weet hoe veel moeite ze regelmatig levert, ondanks haar schoonheid. Soms hebben we niet genoeg tijd om te groeien terug knippen van een pony, maar soms willen we te groeien naar een meer dikke en dichte het touwtje van haar op zijn voorhoofd, maar wat te doen en hoe past het begrip dus niet klimmen in de ogen, we kunnen niet altijd aan denken. Dat is waarom het belangrijk is om te weten hoe te verwijderen van de pony, dus het zal niet belachelijk te maken.

Maar alvorens te overwegen de meest handige en eenvoudige manier van stylen van haar, aandacht te besteden aan enkele nuttige tips die belangrijk zijn om te volgen. Ten eerste, de pony hebben om te worden gereinigd. Spoel het haar en licht droog ze met een handdoek. Zorg ervoor dat u een mousse of schuim als u een droge of normaal haar. Als het vettig haar, de mousse niet hoeft te gebruiken, anders zullen ze het niet zien er zeer goed verzorgd uit. Echter, onder de moderne verscheidenheid van styling producten kunt u pick-up cosmetica voor haar, het belangrijkste ding — om het goed te doen.

Dan, na het toepassen van de van het product op het haar, zachtjes schil uit een dunne kam de pony van de rest van het haar, duwen strengen terug. Droog de pony met een Haardroger, en gebruik een ronde borstel. Het is in de eerste plaats, zal het toevoegen van volume en maken het poetsen eenvoudiger. Nu droog je pony de manier waarop je gewend was te doen het altijd, en reeds nu kunt u beginnen te steken van haar.

How to remove fringe: simple tips

Sommige opties voor elegante kapsels

Het doden van de pony terug of naar de rechter kant, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de lengte, en de haardichtheid. Hieronder zullen we rekening houden met de manieren die ideaal zijn voor het haar van welke aard dan ook. Alle drie van hen. Dit is een hoge prohost, kleine bosjes en de pony, gestoken geleden. Dit alles is eenvoudig te doen en hoeft niet de vaardigheden van een ervaren kapper.

    Hoge prohost

Deze optie is ideaal voor meisjes die niet alleen maar willen verwijderen van de regrown pony, maar een beetje te vernieuwen, te verjongen van het gezicht. Dit is uitgevoerd op de volgende manier. Het verzamelen van uw pony en het haar dat zich direct om. Zet het haar strak blijven eenvoudig barrette of meerdere Bobby pinnen recht op de top.

    Flagella

Weinig cellen om gewoon gedaan worden door de verdeling van de gehele Bang in vijf delen. Als het niet erg dik, dan verdelen in drie of vier. Van elke geselecteerde gedeelte, de vorm van cellen, en dan stevig de vaststelling van hen op het oppervlak, met behulp van kleine clips. Haar licht gekruld. Als gevolg, je zal het maken van een elegante en stijlvolle kapsel, het doorbrengen van een paar minuten

    Bangs, gestoken geleden

Te mooi om te steek de draden terug, je moet verzamelen al het haar, zachesov ze met een kam terug en zet ze met behulp van Bobby pinnen. Heel simpel, gemakkelijk en snel. Door de manier, met deze methode is het meest populair. U kunt dus steek het haar wordt niet alleen terug, maar ook de kant – als u dat wilt.

Verwijder de lange lokken

Er zijn vele manieren dat maakt het eenvoudig verwijderen van lange pony, zowel achterwaarts en zijwaarts. Door de manier, haar dingen veel gemakkelijker dan korte – verzamel het in een paar seconden en kijk het een elegant en mooi, niet utopieën in verschillende richtingen. Zo, de eerste optie is een retro. Om dit te doen, krul je pony met behulp van krulspelden (groot of klein). Dat is, de gevormde krullen. U kunt dit doen voordat u naar bed of in de ochtend met behulp van een Krultang. Vergeet niet over het aanbrengen van het schuim. Na het strand is een wond, haar doden, en bestrooi met vernis. Deze methode is geschikt voor degenen die kapsel-een cascade.

Niet minder populair bouffant. De methode is vergelijkbaar met de piercing in haar terug. Toe te passen trek de kam direct pony, en met een kam, een eenvoudige NAP in de richting van in de richting van het voorhoofd van de kroon. Nu, is het verwijderen van de haren rug, til ze op om de wortel, de vaststelling van een pin.

Verder overwegen het verwijderen van de pony, laten we niet vergeten over de kant bouffant. Ze staan je mooi voor het verwijderen van haar op de rechter-of linkerzijde. Het uitvoeren van een eenvoudige fleece, als in het eerste geval, maar niet in bulk. Nu verzamel je pony en alleen het aanhangen van de andere kant, dat is erg handig. Om dit te doen, gebruik maken van reguliere Bobby pinnen. U kunt ook het verzamelen van uw pony in een vlecht, verzinkt franse vlecht naar de nek van de hals, of een eenvoudige vlecht, die vervolgens neer te steken op zijn kant.
How to remove fringe: simple tips

Als u korte strengen

Met een korte pony, dingen zijn een beetje ingewikkelder. Maar wanhoop niet – ook hier is er een oplossing. Hier, echter, is er geen extra accessoires kan het niet doen. Gebruik hoofdbanden, kleine haarspeldjes, geassorteerd haar sieraden. In dit geval richten we ons niet op de methode van slachten, namelijk de accessoires.

Bijvoorbeeld, alle soorten shawls of hoofdbanden moet worden gekozen in overeenstemming met de toon van je haar of kleding. De voorkeur te geven of neutrale tinten, of fundamenteel contrasterende. Sieraden kunnen een mooi patroon ornament, waardoor uw haar wordt mooier. Bijvoorbeeld, een klein ornament-een chagrijnig, je kunt steken op zijn kant. De ring is gemakkelijk te verwijderen van haar rug, het onthullen van het gezicht. Probeer zo veel mogelijk te benadrukken van de voordelen!

Makkelijkste korte pony te verwijderen van de rechter-of linkerzijde. Leg het in de golf of in de vorm van een halve maan. Dergelijke methoden kunnen niet alleen worden gebruikt om het haar te verwijderen, maar zelfs bij het verbergen van mogelijke problemen en nadelen. Als u onhandelbare strengen, terwijl het creëren van golven is het beter om het gebruik van krultangen – zo vaststelling is gemakkelijker. Het is raadzaam om bestrooi de lak.

Ook vandaag, zoals nooit voorheen, de meest belangrijke is de pony, gelegd op zijn kant. Eerst en vooral, het is veelzijdig en handig. Ze is perfect en mollige meisjes, en degenen die hebben een ovaal gezicht smaller. Kappers zeggen dat het haar wordt gelegd aan de rechter-of linkerzijde, verzacht de gelaatstrekken, waardoor ze zacht.

We gekeken naar hoe en waar te verwijderen van de pony snel en mooi met een minimum aan make-up en accessoires. Wat van alle manieren om te kiezen is de enige keuze die afhankelijk is van je uiterlijk, haar en stijl. In elk geval zult u zien er geweldig uit. Genoeg om een aanvulling op uw stijl met een prachtige, zorgvuldig gekozen make-up. Het is de moeite waard om te proberen, en je zal altijd mooi zijn!

Thema door Anders Norén