make-up

Hoe te verven wenkbrauwen

How to dye eyebrows

Gewone functies, heldere en expressieve make – up – het al helpt om te benadrukken de natuurlijke schoonheid van vrouwen, om te wijzen op enkele voordelen en elimineren van onvolmaaktheden.
Als u het weet hoe te verven wenkbrauwen, met speciale verf of een schema, potlood, kunt u gemakkelijk verliezen een paar jaar, en markeer uw spectaculair ogen.

De vorm van de wenkbrauw is het mogelijk om inzicht in menselijk gedrag, in wat je stemming is en hoe te handelen om bepaalde processen. Een goed getekende wenkbrauwen een mooie vorm is in staat om het verfraaien van het gezicht, en tot het veranderen van de houding ten opzichte van dit beeld. Om deze reden, een dame moet weten dat het tekenen van de Wenkbrauwen.

De regel van de “Gouden verhouding” kan helpen om haar wenkbrauwen gedaan, volgens welke: de binnenste hoek van de wenkbrauw moet worden op hetzelfde niveau van de binnenste rand van het oog en de buitenste hoek moet niet worden kort vergeleken met de buitenste rand van het oog.

How to dye eyebrows

De regel van de “Gulden snede” voor de correctie van de wenkbrauwen

Dagelijks zetten op zijn gezicht make-up, veel vrouwen vergeten hun wenkbrauwen. Echter, ze niet begrijpen dat juist gekleurd wenkbrauwen maken het gezicht van een geraffineerd en modieus!
Correct gekleurde wenkbrauwen moet glad, strak, van gemiddelde lengte, licht gebogen, mooie, moet worden gecombineerd met de ogen, lippen en nog belangrijker – een gezicht.

Om een goede wenkbrauw make-up, moet u het gebruik van bepaalde middelen, waaronder cosmetische potloden, oogschaduw, verf, enz.

Hoe te verven wenkbrauwen met een potlood?

Momenteel is de meest populaire middelen van de wenkbrauw Make-up is een speciale cosmetische potloden.

How to dye eyebrows

Een goede wenkbrauw potlood dient te beschikken over een solide leiden

De voordelen:

    besparing van tijd en de duidelijkheid van toepassing; het bieden van een gelegenheid gebruik om te benadrukken de natuurlijke schoonheid make-up gezicht; tekenen afstand en voor het toewijzen van de bestaande haren; een brede selectie van kleuren; als het resultaat niet is voldaan, wordt het overtollige te verwijderen, te wijzigen.

Optioneel, u kunt kopen een potlood met harde leiden of zacht.

Het is onmogelijk om te tekenen van een reguliere wenkbrauw potloden, oogschaduw of lip als het kan een negatieve invloed hebben op het eindresultaat.

Een goede tool moet beschikken over een solide leiden. Zo makkelijk om mee te werken en het resultaat het resultaat is uitstekend. Als het potlood is lekker zacht is, is het mogelijk voor een paar minuten in de koelkast gezet.

Wanneer u kiest voor schaduw, je moet het vergelijken met de toon van je haar. De kleur van het potlood moet mengen met de kleur van de huid, de ogen. Als de huid is Golden, moet u kiezen voor een warme en heldere kleuren. Voor haar natuurlijke kleur, is het beter om te kiezen potloden zijn ongeveer hetzelfde als de kleur van de wenkbrauwen. Beter is het natuurlijk, kopen gewoon de lichte en donkere tinten.

How to dye eyebrows

Voor de ingreep, u dient kam je wenkbrauwen met een speciale borstel in de richting van de haargroei

Gebruik geen pure zwarte kleur, want het maakt je gezicht zien er onnatuurlijk en geschilderd.

Voordat u het verven van uw wenkbrauwen, je nodig hebt om te beslissen over de gewenste vorm van de wenkbrauwen, markeren het begin en het einde van de lijn. U moet ook het vinden van de bovengrens.

Voor de ingreep, u dient kam je wenkbrauwen met een speciale borstel in de richting van de haargroei.

De procedure voor het schilderen van wenkbrauwen:

U moet neem een potlood en begin te schilderen met de onderste rand van de wenkbrauw, vanaf het begin van de groei. Het is noodzakelijk om het gebruik van twee instrumenten: een voor het schilderen van de main part en de andere moet een lichte kleur, om met succes de display het begin van de wenkbrauw. Het is noodzakelijk om de stress van de bovengrens. De lijnen zijn evenwijdig. Je moet met een potlood voorzichtig verf over de staart van de wenkbrauw en om te eindigen, een leeg gebied, te elimineren van defecten. Om de wenkbrauwen meer helder en expressief, moet u langzaam de cirkel is het gebied van de wenkbrauwen met een licht beige potlood of schaduw. Om een natuurlijk beeld, heldere ruimte die u nodig heeft voor het arceren en tekenen van de lijnen aan de schaduw. Na het voltooien van de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, moet u de haren een beetje poeder, zacht borsteltje en accentueren de randen van de wenkbrauwen twee lijnen.

Klaar wenkbrauwen moeten worden beoordeeld en voor het verwijderen van overtollige haren. U kunt ook een klein beetje gel, het zal hen helpen om vlot.

Voor de juiste schilderij van de wenkbrauw is niet alleen een potlood, maar nog steeds is er een speciale verf die houdt van de kleur voor een lange periode van tijd. Lichte wenkbrauwen moet worden geschilderd vaak, als het effect is niet permanent opgeslagen, en gebleekte wenkbrauwen, integendeel, snel geschilderd en zijn veel minder waarschijnlijk dat deze procedure.

De procedure van het schilderij kan dus veel makkelijker door contact met een beauty Salon en het gebruik van de diensten van professionals. Echter, in werkelijkheid is het niet zo moeilijk, je kunt verven van uw wenkbrauwen zelf thuis.

Terwijl het kiezen van de kleuren, die u nodig hebt om aandacht te besteden aan de fabrikant. Het is veel beter om de aankoop van een duurdere professionele tool. Als een professionele verf van goede kwaliteit en de inhoud van het pakket is lang genoeg voor een paar behandelingen.

How to dye eyebrows

De techniek voor het wenkbrauw potlood

Ook moeten we aandacht besteden aan de schaduw. Blond haar en donkere wenkbrauwen zijn niet gemengd, moeten ze hebben ongeveer dezelfde kleur.

U kunt niet tweeze wenkbrauwen voor de procedure. Omdat sommige bestanddelen van de kleurstof kan irritatie of een allergische reactie. Beter om haar wenkbrauwen na de procedure.

Hoe te schilderen wenkbrauwen verf?

Moet je voor te bereiden:

    speciale borstel (meestal gaat het in een doos samen met paint); gebruiksvoorwerpen voor de fokkerij, verf, papier wattenstaafje; verf.

How to dye eyebrows

Verdunde verf moet worden toegepast in een dikke laag op de wenkbrauwen

Verdunde verf moet worden toegepast in een dikke laag op de wenkbrauwen. Na 15 minuten moet worden weggespoeld met water, kan ook worden toegepast op de wenkbrauwen met een druppel shampoo. Vergeet niet om niet te smeer de verf op de huid, spoel af moet zeer zorgvuldig gebeuren en langzaam. Als het product veroorzaakt een allergische reactie, moet de procedure worden beëindigd. In geval van contact met de ogen, spoel de ogen onmiddellijk met overvloedig water. Niet gebruiken verlopen medium.

In conclusie wil ik zeggen, na een bepaalde tijd, de mode voor grote, dikke wenkbrauwen zullen voorbijgaan, maar goed onderhouden en mooi blijven voor eeuwig.

How to dye eyebrows

De techniek van de wenkbrauw verf

Wenkbrauwen die zorg nodig hebben niet minder haar en gezicht. Immers, de ogen zijn het meest expressieve en levendig, en zijn wenkbrauwen hen omringen, en indruk te maken, waardoor mening de meest emotionele, zachte en zelfs, tot op zekere hoogte magisch.

Thema door Anders Norén