kapsels

Hoe te trimmen van baard — een prachtige en unieke baard

Baard trend richting heeft de harten van mannen en vrouwen. Veel van de mannen hebben besloten om te groeien van een baard, maar niet elke baard is mooi door de natuur. Gelukkig, de mannen kunnen gebruik maken van verschillende trucs om ervoor te zorgen dat hun vegetatie wordt gezien als meer winstgevend is.

Vandaag de dag zijn er tal van tools die ontworpen zijn om de zorg. Ook vermeldenswaard is dat het helpt dagelijks kammen van de baard, maar de kosten van het het er netjes en opgeruimd. Moeten We zeggen over reguliere nagel, omdat de baard nodig heeft om een bepaalde vorm te geven, en vervolgens te handhaven. Om te trimmen van baard en je kunt het vinden van een goede Kapper of leren om zelf knippen. Mannen kunt kijken naar video-tutorials, die volledig online.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Voorbereiden van het gezicht en het haar om het kapsel

Het is mogelijk om te knippen baard thuis, belangrijker nog, om te voldoen aan de voorwaarden. Dus je moet weten dat het niet aanbevolen is om te snijden natte vegetatie. Het feit dat de natte haren en snor zijn totaal verschillend. Om voor de vegetatie leek meer of minder netjes, je moet het uitvoeren van een grondige voorbereiding voor het kapsel. U dient voor te bereiden, moet u eerst bedenken hoe u uw haar te wassen op het gezicht en hoe stoom je gezicht voor het scheren. Het haar dat groeit op het gezicht, meestal gekenmerkt door een zeer fijne structuur, hetzelfde kan gezegd worden over de wortels. Hieruit kunnen we concluderen dat er geen noodzaak is om ze te vullen met shampoo.

Men moet echter niet uit dat de shampoo in het Algemeen is het beter om het te gebruiken in minimale hoeveelheden. Het is de moeite waard om voorkeur te geven aan die composities die bevatten natuurlijke ingrediënten. De optimale oplossing zou goed zijn om de stoom van het gezicht in de douche. Droog het haar vóór het scheren, natte vegetatie met een handdoek.

De bewegingen moeten worden uitgevoerd van boven naar beneden. Ook belangrijk is het kammen, en tools kam zal een geweldige optie voor. Dit zou goed zijn voor het uitlijnen van je haar, en het vermijden van onnodige versieringen. Deskundigen zeggen dat je nodig hebt om de borstel langs de kaak.

Hoe knip een baard baard vorm van uw gezicht type

Voor het verkrijgen van schoonheid, moeten we begrijpen hoe een baard te trimmen. We moeten ook rekening houden met de verschillende gezichtsvormen.

Voor mollige mannen relevant voor de volgende punten. Niet de voorkeur snorharen, moet er geen pracht en praal. Het is beter om te kiezen voor de lange opties, de lange vorm zal uw levenslijn. U kunt scheren van de vegetatie, waardoor het de vorm van een driehoek. U kunt kiezen uit de volgende vormen:

  Geit;Eend staart;het Eiland;Sikje;het Anker.

Dergelijke beslissingen dienen te scheren, mijn snor te laten staan en de hoeken die moet worden verlaagd naar beneden. Deze opties hebben de neiging om te fietsers. Als het doel is de baard te trimmen op het ovale gezicht is, dan zijn de eventuele uitbreidingen mogen niet worden. Met deze vorm van het gezicht moeten verbreden gezicht. In dit geval moet het volume te geven. In het bijzonder geschikt volgende opties:

  Scheren van de vegetatie, waardoor de haren van gemiddelde lengte. Schipper. Klassieke. Ronde baard. Brede bakkebaarden.

Als je kijkt naar de snor, de speciale aanbevelingen in dit plan. Snor met een soortgelijke vorm van het gezicht kan geheel verschillend zijn.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Driehoekige gezicht

Driehoekig gezicht is niet een zin, zijn tekortkomingen kan ook verdwijnen met de juiste vorm. En het kan leuk zijn voor het bijsnijden van de aanpassing, het belangrijkste ding dat visueel uitgebreid de onderkaak. Om dit effect te bereiken, kunt u gebruik maken van:

  Klassieke, Balbo, Hollywood, Spaans.

De procedure van het snijden moet zo worden gekozen dat de één-derde van het gezicht, dat smaller is, is verborgen met vegetatie. In dit geval, uw beeld zal harmonisch zijn, te voltooien. Vergeet niet dat er niet moet worden en de haren in de moeilijk te bereiken plaatsen. Als om te spreken over de mannen die het ontvangen hebben van nature een brede jukbeenderen of een rechthoekige vorm van het gezicht, dan is het beter om te worden geschoren. Experts zeggen dat ze er goed uitzien borstelharen.

Kapsel machine thuis

Met clippers haar knippen baard op uw eigen, zonder hulp van buitenaf:

  Om goed te kunnen trimmen van baard met een tondeuse voor haar, moet u kiezen van de juiste pijp. Voor starters, is het verwijderen van de extra haren van de hals, de wangen, moet u beginnen vanaf de oren tot aan de kin. Vergeet niet over de snor, die ook aandacht aan moet besteden, is het verwijderen van uitstekende haren. Het overschot moet worden verwijderd uit de zijden van het gezicht. Je moet werken met de tempels, die ze nodig hebben om hen in een bepaalde vorm. Na deze manipulaties, kunt u het verwijderen van de overschotten van de vegetatie, doen de rand, het verwijderen van haar op het gebied van de oren. Om te herstellen van de vorm van het haar, die u kunt toepassen wassen, gels.

Handleiding tondeuse trimmer

Velen vragen zich af hoe om te scheren met een baard trimmer want het is een heel handig hulpmiddel. Het wordt veel gebruikt onder de bebaarde mannen vanwege zijn veelzijdigheid, comfort van gebruik.

Waar te koop:

Het is noodzakelijk om te overwegen een aantal nuances aan het gebruik van de tondeuse was:

  Als de stoppels is vrij groot, het is beter om niet te kiezen uit zeer korte pijp. Nauwelijks nog een goede trimmer in staat zal zijn om te scheren alles kaal. U vindt de beste goedkope trimmer voor baard en snor budget tot 3000 blz. Goedkope trimmer betekent niet dat het slecht is. Het maaien moet worden uitgevoerd, zodat de platte deel van het pijpje vast op de huid. Deze aanpak garanderen het beste resultaat als het gaat om het gezicht en de hals. Om te begeleiden de trimmer, zodat hij liep in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Gezien de laatste fase in de trimmer, is het vermeldenswaard dat het wegwerken van de resterende lengte van de kwast. Dit kan worden bereikt, als u eerder geselecteerde mondstuk. Het is dus noodzakelijk om het herhalen van de uitgevoerde beweging, de messen van de heggenschaar. Voor degenen die willen om volledig te scheren zijn baard, het moet gaan door de huid en zijn niet gevaarlijk met een scheermes, in een dergelijk geval kunt u rekenen op een perfect resultaat.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Als u wilt kiezen voor de beste trimmer voor baard en snor, dan zie je de ratings online en lees de reviews op het specifieke model. Velen zijn na te denken over hoe goed dub een baardtrimmer. Deze manipulatie zou als volgt moeten zijn:

  Voor starters controleren of het product. Het is noodzakelijk voor uw veiligheid. Selecteer een geschikt bijlage die zal overeenkomen met de gewenste lengte. De bewegingen moeten worden uitgevoerd in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Het belangrijkste ding om naar te kijken voor een glad oppervlak.

Hoe knip een baard met een schaar

Voor het knippen van de baard kunt u gebruik maken van de schaar, de regels zeggen dat het moet een kleine, maar scherpe voorwerpen. In dit geval is het beter om de voorkeur geven aan een tool die speciaal ontworpen is voor de kapper. Als u gebruik schaar, hun trouwe metgezel moet een sint-jakobsschelp, zonder baard niet glad zijn.

Dikke tanden van de kam worden de beste oplossing, ze maken het mogelijk om de meest uniforme lengte. Met de kam zorgvuldig raked de vegetatie. Het vereiste niveau van de top van de haltes, de schaar moet snijd het overtollige.

Het beste zou zijn om te beweeg de kam van de tempels naar de kin. Probeer ervoor te zorgen dat geen kam te hard tegen de huid, zodat het mogelijk is om uitgesloten te korte bezuinigingen. Nieuwste kapsel van whisky, en een snor, de nek.

Stap-voor-stap video bijsnijden van een baard:

[admitadVideos id=’23730′ template=’kaart’]

Inventaris lammergier of wat je nodig hebt om de baard af te knippen

Om te lopen met een snor, een baard en gereedschappen nodig zijn. Een speciaal gereedschap nodig voor het snijden en knippen. De belangrijkste producten die worden gebruikt, de schaar en de trimmer. De volgende tools:

  Een schaar. Dit is een standaard optie, die nodig is voor baarden en snorren. Het is goed geschikt om het uitlijnen van de vegetatie, knippen verdwaalde haren. Meteen is te zeggen dat een goede kapsalon gereedschap is duur. Als u kiest voor de trimmer, kunt u kiezen voor een moderne en betaalbare optie. In principe, het product is niet bedoeld voor professionals. Er zijn gewone trimmers, evenals speciale die bedoeld zijn voor baarden. Een significant verschil geconstateerd in de breedte van het blad, de verscheidenheid van de sproeiers. In gewone trimmer mogelijk niet het gewenste mondstuk. Kam voor de baard. Dit is één van de belangrijkste tools die eruit ziet als een kam. Meteen is te zeggen dat massazhka voor dit geval niet passen. Veel hangt af van de baard dichtheid, moet u kiezen van de juiste tanden langs hun lengte en breedte. Als de baard is dik, respectievelijk over de lengte van de tanden moet meer zijn. Spiegel. Nou, als tijdens het snijden, je hebt een spiegel, de optimale oplossing is om twee spiegels — een regelmatige en dat verhoogt. Het verhogen zal helpen om het probleem gebieden meer glad.

Hoe te behandelen

Voor het verzorgen die u nodig hebt om regelmatig actie. Voor dit doel kunt u gebruik maken van de middelen om een baard, die beschikbaar zijn op online winkels:

Belangrijker nog was altijd uw baard, deze factor is de meest belangrijke. U kunt gebruik maken van zeep, shampoo, wassen kan worden uitgevoerd door middel van de dag. Dagelijks wassen een negatieve impact zal hebben op de ontwikkeling van natuurlijke smering. Bekijk de volgende richtlijnen die gevolgd dienen te worden, als je wilt om het bereiken van een chique baard:

  Mooie baard te krijgen, en als u balsems en conditioners. Zij dragen bij aan de beperking van de vegetatie. Verstandig om te scheren zelden, je kunt dat niet met elke wasbeurt. Zorg ervoor dat het gezicht reinigen in het Algemeen, het zal genoeg zijn te wassen in de ochtenden en de avonden. U hoeft niet te veeg het droog met een baard, is het beter om natte vegetatie met een handdoek. De handdoek zal absorberen van de meeste van het water, dat blijft op de haar. Het is niet aanbevolen om gebruik te maken van een Haardroger, als het bijdraagt aan de droogheid van de huid. Het is ook vermeldenswaard dat als gevolg van de droger kan verschijnen roos. Droge vegetatie oogt rommelig, het begint te puffen. Kam het haar moet minimaal twee keer per dag, zal het behoud van de juiste vorm. Het leggen is uitgevoerd door een verscheidenheid van middelen, en air-conditioners, en balsems, zij het veel gemakkelijker om het proces van kammen. Je kunt het toepassen van lak, mousse, schuimen. Ze moeten in staat zijn om te maken en het vaststellen van de juiste vorm. Ook voor de vaststelling van de gebruikte speciaal ontworpen klemmen, bands, pennen.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Als een man besluit om te groeien van zijn haar, hij is zorgvuldig in de gaten houden hun conditie. Anders kunt u aan het einde komen, wanneer de baard ziet er onverzorgd, onaantrekkelijk. De meeste mensen waarderen dat soort vegetatie, omdat ze serieus de aanpak van de problemen van de installatie, zorg, en de algehele uitstraling. Vaak gebeurt het dat mannen echt van hun meesters, het maken van de baard meesterwerken.

Thema door Anders Norén