fashion

Hoe te kleden voor vrouwen boven de 40 om jonger te lijken

Als je een wandeling maakt rondom de stad en de mensen te kijken, het is gemakkelijk om op te merken dat de meeste van de vrouwen zijn gekleed in de vergelijkbare en de onopvallende kleding. Vaak dames niet weten welke kleding bij ze past op basis van hun leeftijd en status in de samenleving. In dit artikel bespreken we de belangrijkste fouten in de garderobe van vrouwen die het bereiken van de leeftijd van veertig jaar en meer, en vertellen u de tips van de mode-expert op de selectie van de dingen voor vrouwen van middelbare leeftijd.

Meest voorkomende fouten:

— In big bags. Ze worden meestal geassocieerd met zakken onder de aardappelen. Zal er beter uitzien een elegante kleine portemonnee.

— Ten tweede, het is een lange platte donkere jurken die het verbergen van uw figuur. Dit moet gewoon worden afgeschaft.

— Ten derde is het vormeloze mantels. Als het kort nauwsluitend jassen en capes, het is heel mooi.

— Ten vierde is het de schoenen. Dit is vaak oma ‘ s schoenen, oude sportschoenen. Schoenen weg voor haar werk op het land of in het dorp, en voor de stad te selecteren uit een elegante combinatie van hoge of middelhoge hak.

— Vijfde, deze overvloed van gouden sieraden. Natuurlijk, om hun rijkdom aan de vrouw na veertig jaar een must, maar het is noodzakelijk om de maatregel te weten. Anders zal het er erg komisch.

How to dress for women over 40 to look younger

— De zesde plaats, deze baggy vormeloze kleding. Je moet niet kiezen voor dit soort kleding, onthouden, voegt ze er aan toe een paar decennia. Je moet voorkomen dat hoodies.

— De zevende, de overvloed van de jeugd kleding. Dit is misschien wel de meest voorkomende fout die vrouwen in deze leeftijdsgroep. Dames proberen om te kijken jongere, soms zelfs zonder het te beseffen, mini-rokjes, korte tops, jurken en zo verder. Vaak een overvloed van strass-steentjes, pailletten. Dit alles geeft aan de samenleving en de pogingen van vrouwen om de jongere op een andere manier.

Om samen te vatten kunnen we zeggen dat het leven na de 40 is niet meer, maar alleen maar het begin, want een vrouw, ze is als de wijn, met de leeftijd wordt beter en beter. Noodzakelijke interne en externe evenwicht.

How to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look younger

Als regel moet u de voorkeur geeft aan de traditionele stijl van kleding, probeer vrouwelijk en geraffineerd.

How to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look younger How to dress for women over 40 to look younger

Het is ook noodzakelijk dat de monitor niet alleen de stijl in kleding, maar speelt ook een aanzienlijke rol in de haar en make-up. Hier moeten we wel de maatregel. Vulgair is niet nodig om te schilderen of te veel cosmetica.

Vergeet niet, alles moet met mate is de meest belangrijke regel niet alleen in stijl en make-up, maar ook in het leven.

Thema door Anders Norén