kapsels

Hoe te kijken jongere: 9 tips van de kapper

Iedereen wil er jong, is het niet? Er zijn tal van tips op het Internet op het verzorgen van zichzelf, haar en figuur, echter, alle individueel, en er is geen exacte garantie dat deze tips u zullen helpen. Laten we de waarheid zien: in het leven, je krijgt wat je betaalt voor, en een perfecte fout kan kosten u ernstige gevolgen. Lees dan ons artikel hieronder, waar presenteerden we een paar tips van de kapper hoe te kijken jongere.

#1: Kort haar

Steeds meer vrouwen willen niet met hun lange haar, zelfs als ze in een slechte conditie. Laten we eerlijk zijn, als vrouwen ouder worden, haar kan beginnen te breken en vallen uit. Haar, die niet heeft ontvangen van de juiste zorg, kunnen dun, broos en droog. Ondanks het feit dat de teelt van een lang haar kan je jaar, het is tijd voor een verandering! Als je stylist raadt aan dat u uw kapsel, raak dan niet in paniek. De Bob kapsel of pixie, bijvoorbeeld, zal het vernieuwen van uw look. Kort haar zal niet alleen uw zien er stijlvol en helder, maar ook tijd besparen op haar styling. Jamie Lee Curtis is een goed voorbeeld van hoe de pixie kapsel perfect benadrukt haar leeftijd.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#2: Kleur speelt een belangrijke rol

Als je haar kleur niet bij je passen, je ziet er veel ouder. De kleur kan niet mengen met je huid, als het te donker of te licht. Zorg ervoor dat in overleg met je kapper over de kleur van je haar en overweeg alle opties beschikbaar.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#3: Hoogtepunten

Geloof het of niet, maar de hoogtepunten vergt veel minder onderhoud dan een effen kleur van het haar.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#4: Gebruik producten om het volume te verhogen van haar

Als u het gebruik van de juiste producten, kunt u bereiken een prachtig effect van de volume van het haar. Ook om het creëren van volume aan je haar, je hebt een ronde borstel en een Föhn.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#5: Minder is meer!

Een van de beste manieren om er jonger uit gaat in de moderne trends. Vandaag is de stijl kan beschreven worden als een stijl die niet vereist veel inspanning. Onzorgvuldig, gemakkelijk styling in de ochtend, alsof je net uit bed — dat is de trend van dit jaar! Perfect haarstyling kan nogal verouderd trend. Beroemdheden zoals Madonna, Charlize Theron en Sarah Jessica Parker is een voorstander van deze aanpak.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#6: Neem uw leeftijd

Er is niets beter dan veroudert prachtig. Kapsels, ooit beschouwd als achterhaald, hebben meer moderne en stijlvol. Er zijn vele opties van kapsels voor vrouwen van alle leeftijden die zal benadrukken al je waardigheid.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#7: Experiment

Sommige vrouwen kunnen het niet deel met hun haar. Geluiden
bekend? Misschien is het tijd om iets te veranderen? Zorgvuldig onderzoek van alle nieuwe trends en wees niet bang om te experimenteren. Nu zijn er veel verschillende producten en middelen die je in staat zal zijn om het onderhoud van uw haar in een gezonde conditie zonder invloed van de omgeving. Nieuw is altijd iets te helder en positief!

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#8: Vertrouw op uw kapper

De beauty-industrie is wispelturig en vluchtig. Moeilijk genoeg om te bepalen uw stijl en weerspiegelt je innerlijke zelf. Stylisten zijn professionals die hun vak door de passie voor schoonheid en creativiteit! Een vertrouwensrelatie met uw stylist en regelmatig bezoek aan de salon zal een cruciale rol spelen voor je haar. Vraag je stylist om een stijl te kiezen die past bij u en markeer uw persoonlijkheid. Of het nu een nieuw kapsel of haarkleur — de stylist altijd zien in welke richting u zich verplaatst.

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

#9: Ga verder

Meer en meer vrouwen beweren dat ze te oud zijn voor een bepaalde stijl in haren en kleren. Echter, wees niet bang van deze stereotypen. Kom uit je comfort zone, experimenteren met uw eigen stijl, en dan voel je zelfverzekerd en gratis. Worden bolder, moediger, en aandacht besteden door je haar en mode-stijl!

How to look younger: 9 tips from the hairdressers

Thema door Anders Norén