kapsels

Hoe te kiezen voor een mens kapsel met geschoren tempels

Mannen kapsels met geschoren tempels – de element van de individuele stijl van degenen die het niet accepteren van eentonigheid. Alleen Meesters Vertellen hun soort en geeft aanbevelingen over hoe om te kiezen van een kapsel, afhankelijk van de vorm van de kop, type gezicht en haar kwaliteit.

Dit kapsel is geassocieerd met vet, excentrieke afbeelding van een gangster. En in de 20 jaar van de eeuw in het verleden en vandaag. Haar voorkeur voor mannen, balancerend tussen elegantie en agressiviteit.

How to choose a mens haircut with shaved temples

Klassieke types

Het is heel moeilijk te zeggen met zekerheid hoeveel soorten kapsels met de zijden geschoren machine bestaat. In de handen van creatieve kunstenaars klassieke kapsel Boksen of Poluboks krijgt een volledig nieuwe, relevante trends en moderne opvattingen van schoonheid jongens interpretatie.

How to choose a mens haircut with shaved temples

Klassieke haar-stijl — dit Kapsel vak, dat is de kaal geschoren hoofd en de rug van het hoofd. Eenvoudig in uiterlijk en, uit het oogpunt van techniek, het geeft een mens audacity op de brink met wreedheid, maar laat het er netjes en goed onderhouden. Geknipt door een doos die haar geen speciale zorg nodig, en geen problemen tijdens de installatie. Correctie noodzakelijk is om de drie tot vijf weken, afhankelijk van de snelheid van de haargroei.

How to choose a mens haircut with shaved temples

    Mannen kapsel poluboks verschillend van de vorige versie van de geleidelijke overgang van de vrij lange haren op de bovenkant van het hoofd (5-8 cm) om kort te gaan, de nek van de hals. Ze heeft ook een geschoren kant. Ziet er interessant poluboks met een pony of krullend haar. Poluboks veelzijdig in stijl, die hij tot aangezicht, fashion, student, die geschikt is voor het gebruik van een styling styling tools. Netjes, met korte kroon optie kapsels kiezen voor office werknemers en het middenkader. Poluboks liefde en Hollywood sterren. Populaire kapsels met de zijden geschoren machine zijn Britse, Bob, de egel, de reis en anderen.

Kies uw optie

Dat kapsel was om het gezicht, het is het overwegen waard:

De vorm van het hoofd. Geschoren whisky open het gezicht en de oren van een mens, het zichtbaar maken van de vorm van de schedel. Als het voorhoofd is te hoog, u moet kiezen poluboks met een pony. Houder vierkante hoofd is gecontra-indiceerd Britse kapsel.De aard van de persoon. Boksen en poluboks go round-matig goed-gevoed mannen. Slank met een lang gezicht wordt aanbevolen om te proberen de mannelijke versie van haar-stijl van Bob.Het type van het haar. Geschoren strepen op de tempels geschikt voor mannen met ieder haar type. Het is belangrijk om te volgen de regel: “de fijnere het haar, hoe korter kapsel.”

How to choose a mens haircut with shaved temples

Kies het juiste kapsel samen met de master in de cabine of in een speciaal online programma.

Thema door Anders Norén