stijl

Hoe te kiezen voor een horloge van de man

De status van de moderne mens is grotendeels weerspiegeld in zijn stijl, in het bijzonder in de Accessoires die hij draagt. Een van deze status elementen zijn Pols horlogeszijn al lang het uitvoeren van de functie, niet alleen de tijd, en soms werd een volwaardige sieraden.

Aandacht voor detail

De positie in de samenleving, succes en stijl voorkeuren – dit alles kan vertellen slechts een kleine accessoire in de vorm van uren. Dat is de reden waarom, bij het kiezen, “klokken”, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan elk detail, van de kleur van de band en eindigend met de vorm van de wijzerplaat.

How to choose a watch man

De moderne mens moet hebben twee of drie paren van horloges: voor dagelijks gebruik en voor een avondje uit. Universeel model zijn horloges met een metalen band en ze passen als een dagelijkse manier en meer formele. Horloge met lederen band, niet zo lang geleden werd beschouwd als een stijl-item voor speciale gelegenheden, maar is nu ook van toepassing op alledaagse accessoires.

Metaal of leer

Horloge met metalen armband kiezen mannen die de voorkeur geven aan een Actieve levensstijl en beweging. Deze armband is meer duurzaam in vergelijking met de lederen band, maar ook minder blootgesteld aan de externe omgeving en vocht. De meest populaire armbanden zijn gemaakt van titanium legering van messing en roestvrij staal, die zal de laatste van de eigenaar voor maximaal 15 jaar. Deze accessoire geeft de man van de stevigheid, terwijl het horloge met armband van zilver of goud zal toevoegen manier aanraking van luxe en exclusiviteit. De nadelen van metalen armbanden, kan alleen worden veroorzaakt door het onvermogen van de wet-en regelgeving-en kleinbedrijf pols. Metalen armband kan worden verminderd in de winkel waar U het horloge gekocht of bij de juwelier.

How to choose a watch man

Favorieten bij horloges in de moderne mannen zijn Modellen met lederen riemen. Als een regel, zijn gemaakt van kluif varkens-of kalfsleer. Fans van exotische liever duurdere modellen gemaakt van roggeleer, krokodillen of haaien.

How to choose a watch man

Stijl en harmonie

Om Uw afbeelding is harmonieus, kies een horloge, rekening houden met de kleur en de vorm van het horloge. Mannen hebben de neiging om te kiezen voor de klassieke ronde of rechthoekige wijzerplaat. Voor dagelijks gebruik zal passen in een model zonder de extra versieringen, terwijl de avond spectaculaire look onderstreept horloges, versierd met kostbare stenen.

How to choose a watch man

Let rechtstreeks aan de kleuren van de horloges, vooral de armband. Zorg ervoor dat Uw beeld was niet meer dan een of twee levendige details. Horloges moet overeenkomen met de stijl van Uw kleding. Eens dat een gouden horloge met stenen zal misstaan als Je gekleed in een Sportieve stijl of in de weg zijn er andere levendige details. Het is wenselijk dat de kleur van de lederen band met de kleur en textuur met de leren riem, aktetas en schoenen. De kleur van het metalen geval moet consistent zijn met andere metalen delen van Uw garderobe: manchetknopen, riem, gesp of dasspeld. Als er metalen accessoires geel metaal, het horloge geval moet worden gemaakt van het gele metaal en Vice versa.

How to choose a watch man

Sport horloges past mannen die een actief leven leiden of gewoon vasthouden aan het sporten stijl in kleding, de voorkeur Jeans Broek. Zoals een horloge, in aanvulling op passend ontwerp, hebben vele soorten van speciale functies, variërend van de gebruikelijke timer en stopwatch, chronograaf en eindigend met nog sonar.

How to choose a watch man

Kwaliteit en prijs

De meest betrouwbare en duurzame horloges worden geproduceerd in Zwitserland. Bekende merken de productie van de beste horloges — Patek Philippe, Breguet, Rolex, enz. De beroemde Europese modehuizen, fabrikanten van parfums, kleding en cosmetica — Chanel, Dior, Armani, Gucci etc., ook hebben de neiging om te nemen een niche in de markt uur. Auto liefhebbers zullen genieten van horloges geproduceerd onder de merken Ferrari, Porsche Design, en ook het resultaat van de samenwerking Aston Martin en Jaeger LeCoultre.

How to choose a watch man

De prijzen van de horloges variëren in prijs van 100 euro en kan oplopen tot een paar miljoen voor exclusieve modellen. Vaak is een horloge is collectible of investering in luxe. Er wordt aangenomen dat de kosten van het horloge zakenman moet gelijk aan een twee-maand inkomen, maar als Je geen aandacht besteden aan dergelijke details, dan kan het kiezen van een horloge tegen een betaalbare prijs, die in dit geval niet zou worden ten koste van het uiterlijk, en een stijlvol design. Echter, op te slaan op een dergelijke een belangrijke accessoire beter van niet. Vandaag de dag, de keuze van de horloges is zo rijk en uitgebreid dat elke man een geschikte optie, die overeenkomt met de status, stijl en budget.

Thema door Anders Norén