stijl

Hoe te kiezen voor echte zilveren oorbellen

How to choose real silver earrings

Zilver wordt beschouwd als een van de meest betaalbare edele metalen. Echter, de kwaliteit en de schoonheid is niet minder dan die van de goud en diamanten. Bovendien creëert een subtiel effect, en ook goed presteert in combinatie met natuurlijke edelstenen zoals smaragd, jade, amethist, enz.

Goud of zilver?

Het is deze vraag wordt vaak gesteld meisjes uit alvorens te kopen. Het probleem is dat goud wordt vaak gezien als de meer prestigieuze metalen, met de symboliek die overeenkomt met de prijs. Dat is de reden waarom goud wordt vaak gebruikt als materiaal voor trouwringen.

How to choose real silver earrings

Echter, in de afgelopen jaren zilver verdringt goud van deze markt. Er zijn verschillende redenen:

Zilver is minder waarschijnlijk leiden tot onaangename reacties, zoals huiduitslag of irritatie op de huid als het is van hoge kwaliteit. Ook zilver is meer geloofwaardig zijn, het heeft desinfecterende eigenschappen: wanneer zet in water met een zilveren medaille, het heeft nog lang blijven onbezorgde (water). Zilver is goedkoper. Wat kan gezegd worden over “niets” sorry”, om geld te besteden aan gouden sieraden is erg duur. De meeste jongeren die het willen maken van een cadeau voor geliefden, zulke fondsen zijn er niet. Zilver is geschikt voor blond en blond, brunette, met nadruk op de voordelen van elk, ongeacht huidskleur. Op hetzelfde moment, goud kijkt raar op te lichte huid. Zilver ziet er meer licht en verfijnd, geschikt op elke leeftijd. Goud geven vaak de voorkeur aan dames in de leeftijd.

In principe zijn er mensen die echt past het goud, maar ze zijn zeer zeldzaam. Goud is de metalen, die is ontworpen voor echte dame voor sociale recepties en feestelijke avonden. In het dagelijks leven, gouden sieraden kunt ontmoeten zelden: kleine oorbellen of een dunne Armband. Zilver kan elke dag gebruikt worden, en dat het wordt gedragen en gebruikt door meisjes vaker.

Hoe herkent u een of zilveren sieraden?

Als u besluit om iets te kopen, zilveren sieraden, niet zuinig, het kiezen van de steekproef. Hoogste kwaliteit 925 zilver met een zilvergehalte van 92.5%. Als het monster minder metaal, waarschijnlijk voor het donker. Schoon het zelf of het moeilijk zal zijn, of zelfs falen.

How to choose real silver earrings

Tegelijkertijd een laag gehalte zilver wijst op de aanwezigheid van een groot aantal onzuiverheden. Het meest gevaarlijk is, zink, die allergische reacties kunnen veroorzaken. Sommige sieraden heeft een speciale gravure “Zink”, wat wijst op de afwezigheid van deze schadelijke metalen in het product.

Het verschil van het origineel, van de nep –

Zilver heeft een eigen geluid. Het kiezen van het product, neem je eigen sieraden in sterling zilver. Gooi ze consequent op de teller. Als het door u gekochte product heeft een lagere sonority dan de jouwe, waarschijnlijk, het is minder kwaliteit. CIS zelden verkoopt nep sieraden, zodat u kunt onderscheiden van het origineel door het label dat is meestal geplaatst in de buurt van het monster. Uit made in Rusland producten van het merk is een hoofdtooi, Oekraïne – een Drietand. Neem de pen en voorzichtig krassen op het product van de binnenkant. Als de kras niet dezelfde kleur als de decoratie, het is gewoon verzilverd, dat is van slechte kwaliteit. Breng een klein stukje krijt. Het aanraken van deze zilveren en krijt donkerder, dus deze methode is ook duidelijk en effectief zijn. Het controleren met een magneet kan ook helpen. Echt zilver is niet magnetisch, als de magneet de aandacht zullen trekken van het product, dan is het een nep.

De geschiedenis van het zilver en de magische eigenschappen

Zilver is bekend sinds de oudheid. Archeologen hebben gevonden sieraden gemaakt van zilver, Daterend uit de derde eeuw voor CHRISTUS, is het Interessant dat de oude mensen van zilver gebruikt als amuletten.

How to choose real silver earrings

Zelfs dan viel het mensen op eigenschappen van zilver te zuiveren van voedsel en vloeistoffen, namelijk, dat voedsel en water niet verwend als contact maken met het metalen voor een lange tijd. Zilver werd het een symbool van exorcisme. U hebt waarschijnlijk gehoord van de zilveren kogels die zogenaamd kan het doden van weerwolven? Dat was er deze legende.

Zilver in de esoterische is een metalen, kan het zuiveren van iemands energie. Als u het bezit van een zilveren amulet op een site met een grote accumulatie van negatieve, dat zal verdwijnen.

Zilver wordt ook beschouwd als een symbool van de maan omdat de koude en felle lichten. In tegenstelling, zilver werd het goud met de warmte van de zon. De maan is lang beschouwd als de patrones van de geheime krachten van de magie. Dat is de reden waarom de meeste rituelen worden meestal gehouden op de volle maan of gewoon in de nacht. Moonlight zoals zilver, wordt beschouwd als een mysterieuze en magische.

Zilver werd beschouwd als het metaal van de alchemisten, die hem als een van de onderdelen van de steen der wijzen vanwege zijn magische eigenschappen en invloed op de wereld. Te hebben overleefd vele zilveren bedels met undeciphered symbolen en gegraveerd door de goden.

In 17-21 eeuwen zilver is actief gebruikt als materiaal voor kookgerei. Hier de rol speelde ook de reinigende eigenschappen van het metaal. In deze periode was er heel veel oorlogen. Soldaten gebruikt om zilveren munten in de pot of kruik in een keer gemaakt van zilver. “D.” op deze manier was het mogelijk om moeras water: de zilveren gewist, en na een tijdje, ze kon drinken zonder angst.

Wat te dragen met zilver?

In onze dagen de magische eigenschappen van zilver gewaardeerd alleen mensen bijgelovig.

How to choose real silver earrings

De meeste meisjes geven de voorkeur aan dit materiaal vanwege de schoonheid, maar dat toonde hij zich volledig, moet weten hoe om het te dragen.

Het is beter niet te mengen in dezelfde outfit goud en zilver. Natuurlijk zijn er veel juweliers zijn aan het experimenteren met deze combinatie, maar veel kan het aanzien van een dergelijke stap als slechte smaak. Zilver heeft een koele glans, dus het gaat goed met koude kleuren, namelijk blauw, licht blauw, paars, lichtroze. De rode kleur gaat goed met zowel zilver en diamant. Echter, in dit geval, de decoratie moeten massaal (zoals een ketting), zodat u niet te verdwalen in de achtergrond kleuren. Als je wilt om te dragen zilver in combinatie met casual outfits, spelen op het contrast. Een kleine zilveren hanger ziet er goed uit met een zwarte blouse, precies zoals oorbellen in sterling zilver. Zilveren glitter gaat goed met metalen inzetstukken van andere fabrikanten voor schoenen of zilveren details. Vergeet niet dat dergelijke combinaties moeten worden op dezelfde “wave”, en niet te onderbreken elkaar, dat is, als je een kleine sieraden, zorg ervoor dat de focus nog steeds op hen en niet op de schoenen.

Het reinigen van zilver?

Laten we zeggen dat je al hebt gekocht, en er zelfs in slaagde om te dragen zilveren sieraden. Vergeet niet dat zilver uiteindelijk verliest haar mysterie, helderheid en schoonheid, als het niet schoon is. Ja, de metaal, kunnen terugkeren naar een mysterieuze Glans, niet alleen sieraden, maar van munten, in het bijzonder de gerechten. Als u vaak gebruik van zilveren bestek, voor het uitvoeren van deze reiniging is het noodzakelijk niet minder dan één keer in de 2-3 maanden.

How to choose real silver earrings

Decoratie is een delicaat werk, die speciale aandacht en zorg. Met behulp van de standaard methode voor uw Bestek, loopt u het risico van het verlaten van krassen en zelfs scheuren. Om dit te vermijden, koop een speciale vloeistof voor zilver. Ze kunnen worden gekocht online of in een sieraden winkel.

Het zilverwerk veel gemakkelijker. Er zijn twee soorten reiniging van bestek:

Snel, maar minder efficiënt. Mix ammoniak en water in een verhouding van 1:10, mix en veeg Bestek. Langzaam, maar wel meer effectief. Beter geschikt voor munten. Neem tand poeder en een tandenborstel WRIJF het in het getroffen gebied. Het effect kan onmiddellijk optreden, maar met de nodige vasthoudendheid, zal je snel zien dat de oude zilveren glitter.

Zilveren oorbellen

De laatste tijd zilver wint aan populariteit als een geschenk aan de mooie dames, in het bijzonder – zilveren oorbellen.

How to choose real silver earrings

Oorbellen – het is niet de ring, die per ongeluk kan worden genomen voor een verwijzing naar het huwelijk, is het niet de ketting die kan opstaan om “penny”.

Oorbellen is iets veelzijdig dat kan worden afgestemd op elk type en aanwezig bij elke belangrijke gebeurtenis.

Zilveren oorbellen met stenen

Oorbellen met granaat en zilver is zeer geschikt voor jet-zwart brunettes met donker bruine ogen. De roodheid van de steen helpt om het hoogtepunt uit de aard van een meisje, en het zilver zal haar verfijning en vrouwelijkheid.

Zilveren oorbellen met Saffier – het is een decoratie zoals blondines en brunettes. Diep blauwe oorbellen zilver met saffier een blijvende indruk te maken. Steen is blue-eyed girls, alsook de eigenaren van de blauwe jurken. In deze gevallen is het geschikt en eng.

Zilveren oorbellen met amethist goed te combineren met de paarse Jurken in verschillende kleuren, en ook zijn de meisjes met licht bruin haar. De kleur van amethist onverzadigde, maar omdat het meisje er is geen noodzaak om iets te dragen helder of de eigenaar van expressieve ogen.

Oorbellen en ring in sterling zilver

Oorbellen en ringen van zilver, in tegenstelling tot goud collega ‘ s, kijken meer verfijnd, en daarom zijn de jonge meisjes. Dit geldt vooral voor kleine oorbellen die bijna nauw grenzend aan de oorlel.

Zilveren oorbellen met parels

Pearl is de duurdere element dan stenen als amethist. Indien u besluit tot aankoop parel oorbellen zilver, wees voorbereid op het feit dat voor dagelijks gebruik zijn ze niet aan te komen, maar op speciale gelegenheden – volledig.

Zilveren oorbellen Sokolov

SOKOLOV is een van de toonaangevende sieraden bedrijven voor de verkoop van zilver. Ambacht klassieke combinaties en het experimenteren met het toevoegen van verschillende stenen. Als u zilver kopen, kun je beter contact opnemen met dit bedrijf. In dit geval is de kans op een vervalsing is minder, hoewel de prijs kan hoger zijn dan u verwacht.

Thema door Anders Norén