fashion

Hoe te kiezen van de ideale jas tips Vyacheslav Zaitsev

Als u wilt kopen een Cape, dan stel ik voor u de voorkeur te geven aan het klassieke model van de sport type, ruim genoeg en het knippen van een dergelijke lengte als voor de zeer lange rok. U moet begrijpen wat voor soort jassen is bedoeld, herinneren aan de stijlen gedragen door de legendarische Marlene Dietrich. Bijvoorbeeld een jas ziet eruit als een gratis, langwerpig, met raglanmouwen, grote kraag en grote revers, en riem. De meeste van alles wat hij heeft double-breasted sluiting, schouderbanden, PATA, schuine zakken, enz., Zoals een mantel is goed, want het zal je figuur slank, knap, knap. Het ziet er elegant en tegelijkertijd comfortabel en op zijn gemak.

Engels mantel

How to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevHow to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevHow to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevHow to choose the ideal coat tips Vyacheslav Zaitsev

De traditionele engelse regenjas is recht, maar niet de slanke silhouet, spatnou de gesp en een kleine rechthoekige (of rechthoekige) capuchon genaaid aan de voorzijde. Deze jas heeft steekzakken met bladeren, en vaak opening op de mouwen. De achterkant van de mantel kan een slot of een omgekeerde plooi, legde onder de kraag. De mantel wordt gedragen aan de riem of zonder.

Deze rustige, traditionele stijl van de vacht is het best geschikt voor vrouwen die gekleed gaan in een conservatieve stijl. Het is perfect gecombineerd met een strikt zakelijke kleding. De toepassing van deze stijl: Navy blauw engels jas, gedragen met zwart lak hak en zwart lak tas-werkmap.

Trench

How to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevHow to choose the ideal coat tips Vyacheslav Zaitsev

De trenchcoat is het meest voorkomende model trenchcoat. Deze elegante sport model blijft traditioneel en ongewijzigd zijn voor vele jaren, alleen iets veranderen van de lengte, de omvang, de structuur en kleur nuances van de stof in lijn met de mode.

Ik herinner me de trenchcoat stijl. De karakteristieke kenmerken van dit model zijn: grote turn-down kraag met revers, storm flap aan de voorzijde en achterzijde, rug vent en zelf ceintuur met gesp. Maar het meest belangrijke, stijl-vormende componenten zijn, natuurlijk, schouderbanden en PATA met gespen op de mouwen. Ze geven trinkotu gemakkelijk gemilitariseerde toon.

How to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevHow to choose the ideal coat tips Vyacheslav ZaitsevIk

De trenchcoat is een van de meest elegante modellen van de vacht. Het is universeel en geschikt voor vrijwel elke stijl en imago.

De toepassing van dit model: jas-trenchcoat zand kleur, gedragen met beige pumps gemaakt van alligator, met een sjaal van wit chiffon en grote donkere bril.

Thema door Anders Norén