stijl

Hoe te kiezen badmode volgens lichaam type?

How to choose swimwear according to body type?

Nu de zomer op komst is snel. Alle dames lopen naar de winkels om te kiezen voor een trendy badpak. Maar, niet iedereen weet dat het strand en de warme zon verdraagt geen compromissen en ziet er geweldig uit, kan alleen helpen bij het kiezen van de juiste zwempak. En, natuurlijk, onder zo vele voorstellen om te kiezen precies het model dat zal uw strand-klaar te kijken onvergetelijk en mooi? Alle nodige informatie over deze zaak kan worden verkregen van het materiaal. Ook zijn een paar foto ‘ s van verschillende modellen van zwempakken die populair zal zijn in de komende strand hoogseizoen:

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Eerste van alles, die nodig is om vrij te evalueren uw figuur. Doe dit zo eerlijk mogelijk, want het hangt af van het kiezen van de juiste zwempak dat niet vergeven, zelfs de kleinste fouten in de figuur. Lees dus hoe te kiezen badmode volgens lichaam het type en afhankelijk van de stijl en voorkeuren van de dames.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Wat voor soort zwempak te kiezen voor een vakantie aan het strand?

Vele een vraag kan beschamen. Om dit te controleren, kan je gewoon naar een lingerie winkel of thema-website. Dit is niet verwonderlijk, omdat de moderne markt is vol van verschillende modellen, die allemaal op een eigen manier, mooi en aantrekkelijk. Vandaag, strandmode is het ervaren van een boom, die sterk bemoeilijkt de keuze voor een bepaald Model van de zwembroek. Wat voor soort zwempak te kiezen voor een ontspannen en mooie vakantie aan het strand in het huidige seizoen is afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar van slim tan lichaam.

Maar, zelfs in weerwil van dit, een paar eenvoudige richtlijnen die kunnen helpen gemakkelijk om te kiezen van de juiste zwempak en niet verkeerd te zijn. De eerste stap is om te bepalen welke stijl van kleding die je meer sympathie en waarin je zou willen besteden alle heerlijke tijd op het warme strand. Vandaag in de mode, een zeer badkleding die met deze kenmerken moet comfortabel en heel praktisch. De enige manier die u in staat zal zijn om uw verblijf aangenaam en comfortabel. Een speciale toon van dit seizoen sportieve badmode, romantische en klassieke stijlen.

In elk geval niet resort te complexe modellen, die hebben een afslankende en corrigerende functies vandaag de dag in de mode, niet alleen stijl, maar ook een maximum aan comfort. Met betrekking tot de keuze tussen open en Gesloten badpak, het antwoord is heel eenvoudig. Alles hangt af van uw wensen en doelen. Wilt u een mooie en aantrekkelijke tan, voel je vrij om te kiezen aparte badpak model. Bovendien, dit zwempak zal zorgen voor maximaal comfort en elegantie toe aan uw uiterlijk bij het verlaten van het strand. Heel relevant in dit seizoen zijn de modellen die samen een complexe mixen. Bijvoorbeeld, de top en het broekje van de turnpakje gemaakt kan worden van verschillende kits. Nog belangrijker, dit model is je favoriete stijl en de belangrijkste kenmerken van de figuur.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Het is belangrijk om te voorzien in alle mogelijke situaties. Bijvoorbeeld, het is ook de moeite waard te herinneren dat u kunt beslissen om naar de pool party. Voor dergelijke gevallen is het beter om te kiezen badpak. Namelijk, een eenvoudige, en expressievere vorm die zal benadrukken je figuur. Ook kunt u kiezen voor een model met gordijnen of een symmetrisch knippen. Deze optie zal het meest open voor uw lichaam, en houden tegelijkertijd een beetje intrige. Ook over een badpak u kunt dragen Prachtige strand jurk of een Stijlvolle tuniek.

Heel relevant voor dit jaar zijn modellen van de badmode, ingericht in heldere kleuren. Modieuze kleuren emerald groen en blauw, die kan worden “roofzuchtige” drukt. Zoals een aantrekkelijk model, stylisten raden om alleen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld, zoals een schuim-of beach party.

Op de evenementen ‘ s avonds, ook erg mooi en aantrekkelijk uiterlijk model badmode, gemaakt van stof, glinsterende met de glans van edelmetalen. In ieder geval, gebruik ze niet als gewone zwemkleding, zo kunnen ze snel vast en hebben een vrij ordinaire look.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Kies badmode volgens type lichaam is van een win — win oplossing

Modellen, die zijn trendy dit seizoen, geven de kans om niet alleen te kijken helder op het strand, maar ook recht en perfect accenten in afhankelijkheid van de verhoudingen van het lichaam. Maar voordat u start met het kiezen van een badpak is om te onthouden van de belangrijkste adviezen van alle toonaangevende kappers: neem nooit de makkelijke weg. U zal niet strak gesloten slanker zwart badpak en exotische bikini aantrekkelijker. Het kiezen van de juiste badmode volgens type lichaam is een kunst dat vereist een uitstekende smaak en kennis van de mode trends. Maar onder alle omstandigheden is het de moeite waard te herinneren dat de nadruk moet worden gelegd op de taille, heupen en natuurlijk de borst. Als we ervoor kiezen badpak volgens lichaam het type, het is de beste en een win-win oplossing, waarbij het beeld wordt beknopt en volledig.

De meest voorkomende vorm van vrouwelijke figuur – “peer”. Het is een mooie vrouwelijke vorm waarin het volume van de heupen dan de buste en de taille is goed gedefinieerd. Dit type van figuur heel goed accentueren Apart badpak model.

De meest optimale variant is een gesloten badpak, die is beter te kiezen met een hoge taille. Ook kunt u kiezen voor het model dat wordt gepresenteerd met een hoge knip op de heupen. Het zal uw benen meerdere malen een slanker en aantrekkelijker te maken, en de heupen smaller lijken. Bij het kiezen van het lijfje van een beetje creativiteit. Het belangrijkste doel bij het selecteren van een top is het maximaliseren van de borst en maakt de hele afbeelding harmonisch en evenredig. Met een doel om elke lijfje met draperen en decor. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn knopen of een lichte, onopvallende meubels die nog het nodige volume. In deze foto ‘ s kun je zien hoe je de perfecte badpak voor de vorm van dit type.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Velen jaloers op die meisjes die met een afbeelding van het type “Apple”. Het is een vrij smalle heupen met een luxe buste. In een dergelijke situatie de keuze van een turnpakje kan vrij eenvoudig en, tegelijkertijd, brengen een hoop problemen. Voor eigenaren van dergelijke cijfers is perfect deze uit een stuk badpak stijl. Het kan bijvoorbeeld modieus “halter” met mooie brede schouders. Ook het slipje moet ook worden geselecteerd met de oorspronkelijke stijl. Vrij goed, de hele look wordt aangevuld met micro rokken, waardoor het meer vrouwelijk en Flirterig.

Kies het badpak meisjes, die de vorm “zandloper”, ook de moeite waard is het onthouden van een paar eenvoudige geheimen. Velen geloven dat een dergelijke perfecte figuur kan gaan om bijna elk zwempak, maar dit is niet zo. Selectie van strand kleding van de meisje met zulke proporties zou kunnen zorgen voor meer problemen en moeilijkheden. Visueel toevoegen van volume aan de hele figuur is in staat een twee-delig, is om te kijken meer ordelijke is om aandacht te besteden aan een model met klassieke snit, in een kit die bestaat meestal uit het slipje “tango”, en het lijfje gesloten en een halster.

Het perfecte optie die niet alleen een aanvulling op een volledige outfit, maar ook draai de figuur is een miniatuur, maar op hetzelfde moment, expressieve print. Bijvoorbeeld, kan het zijn kleine bloemen, of zelfs polka dots. Alle voordelen van een prachtige vorm ligt de nadruk op de zwempakken van felle kleuren zoals oranje-rood schaal.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Vergeet niet om belangrijke informatie bij het kiezen van een badpak

Zoals u weet, een elegante manier om te bouwen op de kleine dingen. Als u kiest voor een zwembroek voor je figuur, type, bedenk dat het de moeite waard aandacht te schenken aan en te printen. Vandaag de dag, vooral modieuze nauwelijks tekeningen en kleuren. Maar zelfs ondanks dat, worden zich ervan bewust dat de kleuren van de felle kleuren en glans toe te voegen aan het volume van de figuur, die onnodig zijn. Bijvoorbeeld, als u kiest voor het lijfje is licht roze tint, het zal benadrukken je Borsten, en de donkere kleur zal verbergen van het volume. Dus vergeet niet over een aantal belangrijke details bij het kiezen van een geschikt badpak voor de komende strandseizoen.

Ook, kunnen worden toegevoegd aan het volume van de duidelijke geometrische patroon. Vooral, wees voorzichtig als u kiest voor een stuk met rechte lijnen of grote bloemen. Net op wonderbaarlijke wijze verbergen figuur gebreken lokale kleur. U moet de voorkeur geven aan schaduw die overeenkomt met uw teint. Bijvoorbeeld, zwoele brunettes die eerlijke huid, geschikt expressieve blauwe tinten en hints van kersen. Schoonheid blondjes benadrukken de kleuren rood en oranje.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Als u wilt om een zwempak te kiezen die zitten rechts op de afbeelding, vervolgens te herinneren dat u de juiste accenten. U kunt de aankoop van twee of zelfs drie sets en combineer ze. U kunt bijvoorbeeld het dragen van een lijfje van een jurk, en een paar heel anders. Als de accenten goed geplaatst zijn, is het resultaat gewoon zal u verbazen. In feite, zoals een oplossing blijft tot de meest modieuze in dit seizoen. Veel ontwerpers bieden hun eigen versie van deze badmode.

Hoe te kiezen voor een badpak, en verbergen alle figuur gebreken?

De perfecte manier om te verbergen figuur gebreken is om te kiezen tussen continue of badpak gesloten. Het is een geweldige manier podkorrektirovatj uw silhouet. Alles anders, dergelijke modellen zien er heel stijlvol op de achtergrond te populair bikini. Hoe kies je het juiste zwempak te verbergen figuur gebreken — wordt later besproken.

Om te beginnen, je moet begrijpen dat deze modellen hebben een speciale herstellende voordelen, die ook moet weten hoe het te gebruiken. Dus, sommige modellen hebben een speciale inserts gemaakt van lycra, modeling, kopjes, enz. Deze informatie is eenvoudig te transformeren van je look en iedereen ziet het resultaat.

Kies de juiste zwempak is een speciale focus op afdrukken en meer kleuren. Massief donker model, n kan zorgen dat u slanker maakt niet uit hoe je wilt. Daarom kunnen we verlaten badmode blauw of zwart. Kies een lichte, vrolijke kleuren die het zal de beste oplossing voor uw imago. Aanzienlijk verminderen de grootte van dergelijke prenten als diagonale en verticale strepen.

Om slanker veel meisjes kiezen voor een speciale stijl, die worden gepresenteerd in modellen met een hoge knip in de heupen. Ook, het zou een model met verticale Gordijnen of een mooie brede bandjes. In elk geval niet resort te badpakken die pronken met provocerende bezuinigingen en dunne banden.

Bij de keuze van een badpak, vergeet niet over de juiste keuze van het materiaal. Ongeacht de stijl en het model, het is de moeite waard te herinneren dat de samenstelling van het materiaal is even belangrijk als de grootte. De meest optimale keuze is een model dat bestaat uit lycra niet meer dan 30 %. Anders zal je een slecht gevoel bij warm weer en de zon.

Het beste materiaal voor badmode, wanneer de inhoud van lycra is polyester, die perfect onderhoudt de balans van de temperatuur. Je voelt je goed in een badpak en altijd ziet er geweldig uit.

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

How to choose swimwear according to body type?

Thema door Anders Norén