make-up

Hoe te gebruiken witte schaduwen in de avond en in het dagelijkse make-up

De meeste vrouwen bij het kiezen van make-up negeren witte schaduwen, geloven dat het is absoluut nutteloos en onpraktisch decoratieve tool die niet passen in elk type persoon. Echter, het kan niet alleen een vlekkeloze make-up, maar ook te elimineren nadelen, die worden besproken in dit artikel.

Professionele make-up artiesten en schoonheidsspecialisten zal je vertellen over de voordelen van dit soort decoratieve cosmetica, en ook de manieren van hun toepassing.

SCHADUW

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Elke make-up artist heeft in hun Arsenaal van de kleur wit, met verschillende types. Immers, zij kunnen zorgen voor een ongelofelijke beelden die moest gewoon de meisjes werken in de mode en fotografie. In het bijzonder worden zij vaak gebruikt voor het maken van romantische afbeeldingen in zwart-en-wit foto shoots en video.

Hoewel er verschillende soorten van schaduwen, die van elkaar verschillen in textuur en een aantal onderdelen:

  moeder-van-parel (shimmer) en mat; de “warme” en “koude” (afhankelijk van de tint); romig en kruimelig.

Deze schaduwen zijn in staat om te verbergen veel van de gebreken op het gezicht, evenals het aanpassen van functies. In het geval van een bevoegde toepassing van cosmetica tot een lichter en donkerder de andere gebieden van het gezicht.

DE VOORDELEN VAN HET WONDER TOOL

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Opnemen in uw make-up wit, krijg je een groot aantal voordelen. Het moet zeker rekening houden met de textuur, tint en individuele kenmerken van het gezicht en de huid type, de poreusheid, de kleur, etc.

De belangrijkste voordelen van lichte schaduwen zijn:

  Met behulp van de tool als basis; het Verkrijgen van een gelijkmatige teint van de huid bij het aanbrengen van make-up onder de Foundation of poeder; de Mogelijkheid van het gebruik van witte en een licht matte eye shadow voor schaduw; Dankzij deze decoratieve tool kunt u visueel vergroten van de ogen; Cosmetica als basis voor je lippen onder gloss of lipstick; Wanneer u een licht glanzende schaduw in een poeder kan maken van een heldere nacht beelden; Aanpassingen aan de gelaatstrekken en shape; Witte kleur is ideaal voor Bruids make-up.

Vanwege de enorme voordelen van deze multitool is geworden voor veel kunstenaars een echte redder in nood, zodat u een vlekkeloze make-UPS ook voor modellen met een probleem huid.

BASIS VOOR MAKE-UP

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Direct een afspraak van de schaduw – kleuren van het ooglid huid, maar het betekent niet dat een dergelijke een prachtige tool kan niet worden gebruikt anders. Vaak wit en mat schaduw te gebruiken als basis voor de huid, vervolgens toegepast make-andere kleuren en tinten.

Voor wat het doet?

  Lichte Foundation verbergt vele gebreken van de huid; Gekleurde decoratieve look expressieve de achtergrond is helder en Parelmoer witte oogschaduw kan je “verlicht” te donkere make-up.

Door deze multifunctionaliteit van de schaduwen geen schoonheid geval de professional is niet compleet zonder dit soort cosmetische hulpmiddelen.

KLASSIEKE MAKE-UP

Make-up met zwarte en witte schaduw verwijst naar de klassieke weergave. In het geval van een juiste toepassing van decoratieve betekent voor de persoon en de bevoegde gebleekt gebieden, in staat zal zijn om niet alleen dagelijks, maar ook mooie avond afbeeldingen.

Verschillende combinaties bellers genereren veel interessante effecten. Rekening houden met de meest populaire van hen:

Dag kijken:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Het eerste geval is toegepast op het gezicht basis; Mat schaduwen gebruiken om de kleur van de huid van de oogleden. Ook, vergeet niet om te schilderen van de binnenste hoeken van de ogen, de ogen worden groter; de Buitenste hoeken van de ogen, verf zwarte schaduwen, en vervolgens grondig mengen van het product met een borstel; het Beeld zal worden afgewerkt na het toepassen van zwarte eyeliner. Maar het is noodzakelijk om zorgvuldig te werk gaan om niet te overdrijven; Vervolgens schilderen de wimpers met mascara en genieten van de resultaten.

‘S avonds kijken:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Hydrateren van de huid, van toepassing Paymer, die in zekere mate kan worden beschouwd als een primer. Dit is gedaan om te make-up dan niet gedrukt met het oppervlak van de oogleden breng Dan zwarte schaduw aan de rand van het ooglid langs de wimperlijn; vervolgens mengen van het product met een borstel, Daarna met een dun penseel, van toepassing zijn zwarte oogschaduw op het onderste ooglid. Dan hoeft u geen gebruik te maken van een potlood of eyeliner; Toepassen van een lichte schaduw onder de wenkbrauw, maar doe het dan zeer zorgvuldig, zodat er geen verf kleur-zwart; markeer Vervolgens de hoeken van je ogen met behulp van een lichte kleur; Bij de laatste fase net verf wimpers.

De voordelen van een zwart-en-witte make-up:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Witte kleur visueel maken ogen groter worden, Dankzij de zwarte kleur kan geven van een contour HD, en wit – vervaging het een beetje; de Witte schaduw toegepast onder de wenkbrauwen, zodat u zich kunt focussen op diepliggende ogen; een Parelmoer cosmetische gestort op de binnenste hoek van het oog, de ogen gloeien.

MAKE-UP EYELINER

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Make-up met een van de verschillende witte tinten en expressief genoeg zwarte eyeliner verwijst naar het nummer van avond make-UPS.

Voor het maken van de gewenste afbeelding, moet u:

  Twee borstels: één voor het aanbrengen van oogschaduw, de tweede voor schaduw, schaduw; Bruine of zwarte mascara; Eyeliner.

Ondanks het feit dat make-up kan worden binnen 10 minuten, het blijkt zeer aantrekkelijk en elegant.

Het proces van het creëren van het imago van de avond is als volgt:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Het eerste wat aan de oppervlakte van de roerende eeuw toegepast Foundation; Dan is het een goede schaduw aan decoratieve cosmetica vervolgens begon af te brokkelen; van Toepassing op de oogleden witte oogschaduw en mix; Vervolgens, met behulp van de eyeliner trek een dunne pijl grafische; Dan verf mascara op de wimpers met zwarte mascara.

Zoals u kunt zien, make-up aanbrengen van witte oogschaduw en zwarte eyeliner is vrij eenvoudig. En als je de juiste toepassing van make-up op het gezicht en restorefile haar, het blijkt aantrekkelijk avond make-up, die niet onopgemerkt zal zijn.

ENKELE BELANGRIJKE TIPS

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Make-up met witte schaduwen kunnen verbergen veel gebreken, maar dit is alleen mogelijk in geval van een bevoegde gebruik van cosmetica.

De afbeelding heeft altijd al prachtig, make-up artiesten moedigen vrouwen aan dit advies gehoor:

  Bij het aanbrengen van make-up op de wangen en de kin kan visueel maken het gezicht dunner; het Aanbrengen van een witte basis van moeder-van-parel schaduwen op de binnenste hoeken van het probleem op te lossen buurt van het oog; de Witte make-up kan worden gebruikt als bewijs bij de toepassing van de instrumenten op het bovenste gedeelte van de wenkbrauwen en het vaste deel van de eeuw. U kunt dus eenvoudig op te lossen het probleem van diepliggende ogen; Vaak is dit decoratieve multitool gebruikt in plaats van glans, zodat de make-up is in de ware zin van het woord briljant.

Witte oogschaduw kan niet alleen worden gebruikt als hulpmiddel bij het maken van zwart-witte avond make-up. Dit soort decoratieve cosmetica kunt u veel problemen oplossen, variërend van onevenwichtigheden van het gezicht en eindigend met defecten in de huid. Dankzij deze onmisbare kwaliteiten, de kleur wit is zo veel gebruikt door professionele make-up artiesten.

Thema door Anders Norén