stijl

Hoe selecteert u de stijl van de kleding: universele tips

How to select clothing style: universal tips

Ieder mens, ongeacht geslacht en leeftijd, wil kijken aantrekkelijk. En er is niets ongewoons in dit, omdat de eerste indruk van de omgeving zijn op basis van ons uiterlijk: kleding, manieren, make-up, speech eigenaardigheden, enzovoort. Mannen op mijn garderobe zijn veel stiller dan meisjes. Ze gewoon kopen die de kwaliteit en de moderne dingen die ze zijn. Vrouwen zijn op zoek naar kleding veel langer en aanpak van het proces-gevoeligheid: voor hen is het een ritueel dat is soms een vertraging van enkele uren. Echter, soms niet alle aankopen zijn succesvol. Zo zijn er in de dames kasten, palen van blouses, t-shirts, broeken, jurken, overgooiers en rokken die niet wat te dragen. Dit alles is het gevolg van een gebrek aan een bepaalde stijl.

Uw garderobe moeten worden geselecteerd op basis van wat de look die u wilt maken — sport, business, glamour, vintage, glam-rock, of andere. Vergeet niet dat mensen krijgen hun informatie over u op basis van wat ze zien in de voorkant van je. Dus op zoek naar uw kleren, mensen vormen hun mening op welke positie je neemt en hoeveel je verdient, wat je wilt en wat de gewoontes die ze hebben. Je moet aankleden om iedereen te behagen — vrienden en vreemden mannen en vrouwen. Dit is wat we gaan praten.
How to select clothing style: universal tips

De psychologie van kleding

Voor iedereen die niet een geheim dat de dingen die we dragen, vormen in de ogen van de mensen om ons heen op een bepaalde manier. Dus, het dragen van een pak, het maken van het juiste kapsel, de vrouw wordt onmiddellijk een ernstige leider. Maar als ze slaagt deze kast voor een jeans jas, gympen en een t-shirt, dan is voor ons verschijnt een meisje die zeker van sporten houdt en houdt van gemak en comfort. Vandaag in de wetenschap was opgenomen in een aparte ruimte — de psychologie van de kleding. Een Amerikaanse geleerde, schreef er zelfs een boek — “Je bent wat je draagt”, — die beschrijft niet alleen de redenen voor de keuze van deze of andere dingen, maar beschrijft wat zijn de psychologische problemen van de kledingkast en hoe ze op te lossen.

Helaas, veel mensen hebben een oordeel over de innerlijke wereld van een vreemdeling, en niet op basis van zijn persoonlijke kwaliteiten, die onbekend zijn voor hen, maar in het uiterlijk. Dus kleding, als we zouden willen, is een soort indicator van de sociale en economische situatie en brengen ons tot een bepaalde kaste, ongeacht opleiding, beroep, materiële omstandigheden, enzovoort. Bijvoorbeeld, een man in een jas-zwart lederen jas en een leren broek wordt gezien door de samenleving als een rocker, en of hij draagt een wit overhemd met een stropdas en een formele broek, het veilig kan worden toegeschreven aan de “witte boorden”.

Uw stijl moet gevormd worden zeer zorgvuldig, want het is niet nodig om vast te houden de hele tijd — kleding kan variëren, afhankelijk van de situatie. Natuurlijk, om te gaan werken moet in een zakelijke manier, en voor een feest ter ere van Halloween, dat u veilig kunt aankleden, zoals een wip, of proberen op het beeld van de disco diva. Eerste, het belangrijkste is om u zelf, en ten tweede, de kast moet om de ruimte te passen en het evenement waar u naar toe gaat.

Een andere belangrijke factor, niet zo lang geleden bewezen door wetenschappers — in staat om mensen te beïnvloeden. Amerikaanse psychologen hebben een onderzoek uitgevoerd: de mensen werden verdeeld in twee groepen, de eerste gegeven, witte gewaden en vertelde ze droegen arts, en de tweede ging naar de bezittingen van kunstenaars. Vervolgens verspreid onder alle eenvoudige taken dat mensen uit de eerste groep kwam meer voorzichtig, werken zorgvuldig en voorzichtig te denken over elke stap. Zo hebben wetenschappers ontdekt dat dingen kunnen van invloed zijn op mensen. Zeker hebt u opgemerkt dat, gekleed in een luxe avond jurk, het dragen van stiletto hoge hielen, onbewust beginnen om een rechtere rug en voel je als een godin. En vanuit het werk, thuis en ontspannen te kleden in uw favoriete en comfortabele dingen. Daarom is de keuze van een bepaalde stijl, stel jezelf de vraag: “Wie wil ik worden?” In die geest, en het bouwen van uw garderobe.
How to select clothing style: universal tips

Kledingkast problemen en hoe ermee om te gaan

We vermeldden eerder al dat een van de psychologen beschreven in zijn boek de fundamentele problemen van de garderobe en stijl geconfronteerd door veel vrouwen. Overwegen een aantal van hen:

    Als je in de kast van alle kleding en rommel, versleten en gescheurd, lang uit de mode, en dus op dit suggereert dat u onbewust vasthouden aan het verleden, het willen houden van al deze “waarden”. Zeg tegen jezelf: “Genoeg!” En leg twee-derde van de dingen die niet passen, vet of, omgekeerd, die u lang geleden ze niet passen. Als in de garderobe van een vrouw wordt gedomineerd door neutrale tinten, is er een schaarste van de accessoires bijgevolg vast kwam te zitten in zijn dagelijkse routine, wil comfort of bang is om aan te trekken teveel aandacht. In dit geval moet geleidelijk worden verdund uw gewone manier van lichte en trendy kleding of sieraden. Sommige vrouwen dragen de verkeerde maat: te groot of te klein. Als de Amerikaanse psycholoog te zijn, suggereert dit dat ziet ze haar lichaam niet als wat het werkelijk is. Pick-up een nieuwe garderobe, toevlucht te nemen tot de hulp van een vriend of een professionele stylist. Zij zullen u helpen meer adequaat rechter zijn vormen. Als collega ‘ s of dierbaren te praten over wat je jurk in een ongeschikte of uitdagende manier, niet in een haast om er aanstoot aan neemt hier is om na te denken. U hebt twee opties: ofwel selecteert u de verkeerde kleding aan een bepaalde gebeurtenis of doel is om ieders aandacht te trekken. Begrijpen wat de oorzaak van de storing, het oplossen van het probleem blijven kopen van de juiste dingen. Vaak op straat kunt u voldoen aan Volwassen vrouw in korte rok of dat er te veel lichte jurk, in het Algemeen, gekleed in de jeugd. Dit is verkeerd, dus hoe bind je outfit moet worden voor een bepaalde situatie en niet om leeftijd. Vooral dat veertig-jaar-oude vrouw zal veel meer spectaculaire zien er stijlvol en elegant zaken geschikt zijn voor haar leeftijd. Sommige business-vrouw en in het dagelijks leven liever zakelijke stijl in de kleding. Het spreekt tot hun obsessie met het werk en de onwil om te ontspannen. De waarde van jezelf, niet alleen voor carrière prestatie, maar ook voor persoonlijke kwaliteiten en talenten. Leer te ontspannen en pick-up de juiste kleding: warme, gezellige sweaters en truien, ruimzittende broek of jeans, comfortabele schoenen.

Een kast hoeft niet duur te zijn-naam-merk artikelen, zolang ze zijn gemaakt van kwaliteit materiaal, genaaid door vakmensen en je hebt de aard van de figuur als in kleur. Dan bent u gegarandeerd om te kijken luxe, niet zal nalaten om op te merken mannen.

Kies de stijl die van jezelf

Dus, als u op zoek bent voor uw stijl wilt veranderen of misschien het verbeteren van een bestaande, kunnen twee manieren — om te verwijzen naar de image-maker of om te kiezen van de kleding zelf. In het eerste geval is voor u, voor een vergoeding, (let op dit kost veel) zal raadpleeg een professional. Maar ieder mens is zijn eigen stylist en kan doen zonder hulp, het belangrijkste is om de regels te kennen, dat vertellen we u hieronder:

    Uw kleding moet zodanig worden gekozen dat het overeenkwam met de innerlijke wereld, dat is, de stijl moet passen bij je innerlijke zelf, en niet aan te gaan in de cut. Als u liever het beeld van een zakelijke vrouw, de trendy dingen tieners dragen, kunt u uiteraard zou het niet erg comfortabel. Daarom stoppen de keuze op een bepaald product, volgen hun gevoelens, niet advies verkopers. Het oppakken van de afbeelding, overwegen factoren zoals uw beroep, functie, leeftijd en dergelijke. Koop twee of drie dingen die de basis vormen voor een nieuwe garderobe. Ze moeten worden gecombineerd met elkaar en met andere outfits hangen in je kast. Bovendien, stylisten raden lichte kleding in neutrale kleuren als aanvulling op de lichte accessoires die u zullen helpen voltooien van de afbeelding en naar de noodzakelijke accenten. Voordat u naar de winkel, kijk in de spiegel en bepaal het type van de vorm (Appel, peer, rechthoek, zandloper, enzovoort). Iedere vrouw heeft iets te verbergen en stress, en het kan worden gedaan met de hulp van kleding. Daarom onderzoekt het advies van de deskundigen met betrekking tot een type van wat wordt aanbevolen om te dragen, en welke u wilt uitsluiten. Deze informatie zal u helpen de juiste keuze te maken. Niet alleen de vorm, maar ook uw kleurtype is een belangrijk onderdeel van een ideaalbeeld. Dus, gebruik warm blond en lichtere tinten (roze, kruidachtige, geel, blauw en anderen), brunettes — heldere kleuren (rood, blauw, paars). Lichte huid meisjes met bruin haar je moet aandacht besteden aan de kleding bruin, beige, grijs, koraal kleuren en meer donker-to-face oker, rode en blauwe tinten.

Nu dat je begrijpt hoe om te kiezen van de stijl van de kleding en het kunnen toepassen van deze kennis in de praktijk. Koop kwaliteit en niet per se dure dingen die aan je teint, benadrukken de voordelen en verbergen figuur gebreken, en zult u altijd een stijlvolle look.

Thema door Anders Norén