make-up

Hoe ontwerp wenkbrauwen

How to design eyebrows

Vaak gebeurt het dat de “oorspronkelijke” vorm van de wenkbrauwen, dit meisje door de natuur, is ze niet. Met dit probleem geconfronteerd door de meeste van de eerlijkere geslacht. Natuurlijk, u kunt laten gaan in de strijd om de natuurlijkheid, maar het later besluit je tot het verwijderen van dergelijke een nadeel, dus het zal moeilijker worden. Wenkbrauwen modelleren is een complex van procedures uitgevoerd zowel in de thuis-en beautysalons. Het omvat correctie, modelleren en verven wenkbrauwen. Elke fase heeft zijn hindernissen, dus je zult moeten zweten voordat je het gewenste resultaat bereiken!

Wat zijn de perfecte wenkbrauwen?

Helaas, generieke versie, het tekenen van wenkbrauwen, nr. Vorm is gekozen op basis van de individuele kenmerken van de persoon, namelijk de grootte duivel gezicht vormige gezicht.

How to design eyebrows

Zoals in kleding, de taak van de kunstenaar die werkt met de wenkbrauwen te benadrukken dat vervaagd, en het verbergen van de fouten:

Vaak meisjes boos te denken dat ze een grote neus. Dit visuele effect wordt gecreëerd door de afscheidingen van de neus in de achtergrond van de rest van het gezicht. Als u de focus op de wenkbrauwen, het lijkt er op dat de neus kleiner is. Dat is de reden waarom klanten met grote gelaatstrekken adviseren u niet te plukken wenkbrauwen. Maar op de miniatuur smal gezicht en dikke donkere wenkbrauwen zien er erg specifiek. Om niet te kijken als een berg meisje van gedichten Gamzatova, is het beter om te tekenen van wenkbrauwen, waardoor ze een smalle en buigen. Meisjes met ovale gezichtsvorm past rechte wenkbrauwen of met een lichte curve. Met een rond gezicht en wenkbrauw met een duidelijke bocht. Het moet scherp zijn, maar wel merkbaar. Als de driehoekige vorm van het gezicht, de wenkbrauwen moeten worden van medium dikte met een kleine gladde bocht.

Herstel van de wenkbrauwen

Veel mensen zijn wenkbrauwen op de beschadigde gebieden. De huid van het gelaat is dun, en daarom kan zelfs niet in het spoor van kleine krasjes.

How to design eyebrows

Deze littekens (of gewoon in de schappen van de huid waar haar groeit niet) bederven de visuele waarneming. Er zijn verschillende opties voor het wegwerken van deze ziekte:

Permanente make-up wenkbrauwen. Natuurlijk, deze optie heeft zijn nadelen: het formulier dan zal het moeilijk zijn om te veranderen over de tijd, tatoeages verliezen hun heldere kleur, etc. Echter, de tatoeage voor een lange tijd houdt de schaduw, niet afgewassen met water, en dus bespaart u tijd in termen van make-up. Permanente of papermart. De methode is toegepast op de getroffen gebieden van de verf, die voor een lange tijd niet gewist. Schilderen houdt voor ongeveer een maand, kan worden toegepast bij littekens, in tegenstelling tot het zetten van een tatoeage, die niet van toepassing zijn op dergelijke sites. Wenkbrauwen modelleren henna werkt op hetzelfde principe als het permanent is. Het belangrijkste voordeel van henna is van natuurlijke oorsprong. Het geeft ook de wenkbrauw en schilderde de huid een natuurlijke roodachtige tint als u kiest voor een donkere kleur.

Henna ontwerp: best practices

In tegenstelling tot anti-payperminute, Henna vereist test voor de aanwezigheid van allergieën. Toepassing op de huid achter het oor deel voor 24 uur Ja behandeling. Als de huid ontstoken is, dan is een Allergie aanwezig is. Achter-het-oor de bovenste laag van de huid is extreem gevoelig, dus de test moet worden. Henna geverfd is slecht, dus als je denkt over de vraag hoe maak je wenkbrauwen aan huis, zorg ervoor dat alle oppervlakken. Anders wordt uw kunst krijgt niet alleen je wenkbrauwen maar, het meest waarschijnlijk, en een volledige badkamer. Niet van toepassing de stof op de beschadigde huid en wimpers. Gebruik alleen vers bereide mengsel.

How to design eyebrows

Wenkbrauwen modelleren: training correctie

Pas wenkbrauwen op verschillende manieren:

Ook al weet het plukken wenkbrauwen met een pincet. Een snelle, niet arbeidsintensief, maar na 4-5 dagen de uitslag verdwijnt, herhaal dan de procedure. Handel, wenkbrouwen correctie draad. Niet zo pijnlijk als het plukken, minder irriterend voor de huid. Echter, het resultaat zal verdwijnen in 4-5 dagen. Waxen. Breng een strook van wax, wachten tot het verhardt en rip off, samen met haren. Het resultaat is een langere, effectief, als je niet in de wax je wenkbrauwen voor een lange tijd. Anders, verse haren zal verschijnen op de volgende dag, omdat je geript uit met wax. Duurder dan andere vormen van correctie.

Als harsen en epileren is duidelijk, dan wat over tradingon? Als u geïnteresseerd bent in artistieke wenkbrauwen modelleren, video zal u helpen te leren hoe om te presteren wenkbrauwen in model brengen door de draad:

Kapsel of chemische styling?

De haren op de wenkbrauwen niet altijd groeien in de juiste hoeveelheid en in de juiste richting. Om dit op te lossen, moeten we handelen op dezelfde manier als met de haren op het hoofd of tuck of knippen.

How to design eyebrows

Kapsel – een snelle manier om zich te ontdoen van krullende haren. Als u dit niet doet, uw wenkbrauwen zal er rommelig uitzien zoals je wilt dat ze noch geplukt.

Om te knippen tot aan de wenkbrauwen en een kleine kam te kammen van de haren omhoog, en dan voorzichtig te werken door ze met een schaar.

Chemische styling is hetzelfde ontkrullen van haren. Je hoeft niet te snijden, ze soepel liggen voor bepaalde tijd.

Natuurlijk, als je hebt besloten op een kapsel, je de meeste kans zal hebben om regelmatig knippen van de wenkbrauwen. Het is echter een veiligere procedure in tegenstelling tot de chemische behandelingen, die bederft het haar. Als argument kun je ook geven, de duur van het effect van de procedure. Laat ze knippen van mijn haar en ik moet, maar niet meer dan twee keer per week, terwijl het effect van chemische behandelingen duurt 1,5-2 weken, en de methode is veel meer arbeidsintensief.

De kleur van de wenkbrauwen

Misschien moet je beginnen met de kleur. Wenkbrauwen moet overeenkomen met niet alleen de kleur van het haar, maar de kleur van het gezicht. De chestnut kleur is erg mooi met dezelfde kleur haar, of een rode tint, maar alleen op een lichte huid. Als je geluk hebt genoeg om te zonnen op de zee, wees niet bang om te schilderen van de wenkbrauwen in een meer intense kleur – het is beter dan wanneer ze samensmelten met het gezicht.

How to design eyebrows

Maak je geen zorgen dames met grijs haar, omdat zilver haar en geeft hen een nieuw perspectief, namelijk de grijze haren van de wenkbrauwen. Als u Verf zorgvuldig zal blijken erg leuk.

Voor de zeldzame wenkbrauw potlood past. U moet zorgvuldig toepassen van de streken langs de richting van de haargroei vervolgens mengen met de borstel. Als u wilt visueel bij elkaar brengen van de wenkbrauwen, het hoogtepunt van de basis met een donkerder en lichter is de tip voor de visuele scheiding, integendeel, de focus op de punt, waardoor de basis lichter.

Algemene richtlijnen

Als u de trotse eigenaar van een gevoelige huid voor het epileren, vergeet niet te verzachten de haren met waterdamp of speciale cosmetica. Kies ook zachte pincet: het moet niet te krabben de huid en gemakkelijk aan te grijpen haren. Vaak beginners in het verfraaien van de neiging om kopiëren van populaire vorm van niet te weten hoe te maken van wenkbrauwen thuis. Als je het type persoon heeft te buigen, het hoogste punt van de wenkbrauw moet worden boven de buitenste punt van het oog, en de lengte van de wenkbrauwen is beperkt tot een lijn getrokken door de vleugel van de neus en de buitenste punt van het oog. Wenkbrauwen modelleren met wol – het proces is moeilijk en vereist ervaring. De eerste tijd is de kans op het mislukken (en sommige met nauwelijks de tiende). Als u besluit om tweeze in de ochtend, in een haast te laat voor het werk, beter het idee om iets nieuws te proberen. Het plukken wenkbrauwen met een pincet, natuurlijk, meer pijnlijk maar wel sneller. Voor het schilderen van wenkbrauwen, proberen om hen te vragen in de vorm van schaduwen. Probeer verschillende hoeken en kantelt, selecteert u het meest geschikt is. Schiet hier iets – het meest waarschijnlijk u zal hebben om te gaan met de aangegeven vorm niet minder dan een maand. Als u wilt schilderen met een lang aangehouden, wanneer het wassen, vermijd gekleurde regio. Het meest waarschijnlijk is, zal het water worden geen reactie, maar een speciale tonic voor het gezicht om de poriën te openen, kan een aanzienlijke vermindering van de levensduur van de verf. Beginners die niet weten hoe om te tekenen van wenkbrauwen meteen geadviseerd om zorgvuldig te bepalen van de omvang van het werk wenkbrauw potlood zoals in het geval van plukken, en in het geval van het schilderen. Vlekken of wissen, te hard, maar je zal het veiliger zijn voor de integriteit van haar wenkbrauwen.

How to design eyebrows

Wat is het resultaat?

Uw ogen worden meer expressief. Duidelijke wenkbrauw kleur trekt de aandacht, en daarom uw mening is onweerstaanbaar. Wenkbrauwen zijn van gelijke lengte te verbergen de asymmetrie van de ogen en de neus. Grote gezicht minder opvallen.

Het tekenen van wenkbrauwen: thuis of in de salon?

Van de wenkbrauwen thuis er zijn een aantal belangrijke voordelen: je hoeft niet om overal te gaan, alle tools die bekend zijn met u, u steriliseren ze zelf koopt u hoge kwaliteit verf, omdat je kiest voor jezelf, niet opslaan, en u zoveel tijd als u nodig heeft en kostbare ervaring van make-up your stash. Een ander opvallend plus is gratis. Natuurlijk, voor de verf en de apparatuur die u hebt om uit te shell voor een mooi bedrag, maar alle spullen die u in staat zullen zijn in de toekomst te gebruiken, niet een keer, maar een wizard zal u niet hoeft te betalen, omdat alles zelfstandig doen.

De design salon zal minder kosten in termen van tijd. Met alle verwachtingen, de procedure duurt maximaal 30-45 minuten en salon zult u een bezoek aan 2-3 keer per week, terwijl u thuis bent, kun je last hebben meer dan een uur, zorgen voor nauwkeurigheid. Maar vergeet niet dat de binnenkant en nog moet krijgen! De gemiddelde kosten van behandelingen in de salon – 600 roebel, waardoor uw sessie kan niet worden terugverdiend, zelfs als het resultaat gladder dan thuis.

Thema door Anders Norén