stijl

Hoe om te vieren het Nieuwe Jaar 2019

How to celebrate New Year 2019

De winter is de vakantie nog een goede reden om radicaal vernieuwen van de kast en dan op te scheppen over de afbeelding. Maar elke keer voordat de beurs seks geconfronteerd met een grote uitdaging: hoe onder alle variaties te kiezen voor de echt waardevolle dingen? En steevast de eigenaar van het komende jaar geeft goede tips voor fashionista ‘ s die helpt bij het Oriënteren in het assortiment. Nu Vurige Haan besloten om controle te nemen van de situatie en bepaalt haar eigen voorwaarden voor degenen die wensen te blijven in de trend. Dus wat te vieren het nieuwe jaar in 2019 ?

Lichte tinten boom

Het is allereerst belangrijk om kennis te nemen van de kleuren die u toelaten om het weergeven van de essentie van de trotse vogel. Dus pakkende zinnen als scharlaken, zalm, oranje, geel, crimson en Bardo ongetwijfeld leiders, omdat stijlvolle geslaagd een vet gevederde kleding ontwerper. Tegelijkertijd moet worden opgemerkt dat deze sappige selecties zal een goede beslissing te zijn bij koud weer en past op vrijwel elk type. Maar vurige sets die kunnen worden gecombineerd of gebruikt in een gewone versie, de lijst gaat verder. Omdat de kleuren van de haan kan letterlijk elke stijl van de regenboog, en dus om te experimenteren zal meer van toepassing dan ooit.

Bijvoorbeeld, is de minst populaire regeling is een trio van paars, groen en blauw. Deze en verwante tinten zijn het ideale alternatief voor een pittige twist, en voor degenen die graag een beetje een gedempt regeling. Daarnaast zijn de professionals benadrukken dat je nodig hebt om aandacht te besteden aan andere interpretaties van de lange bekende palet: briljante cover, mooie stoffen (satijn, spandex, taffeta) met meerdere modules en andere trucs voor het beste effect. Daarom, voor het realiseren van een passende vorm voor de vakantie zal een briesje, ongeacht het formaat van uw kleding.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

De meest transparante stijlen

Met betrekking tot de Algemene bepalingen, het selecteren van een geschikte jurk voor het nieuwe jaar, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de grote lijnen. Als we kijken naar de hele knippen, de vrouwelijkheid moet worden weergegeven in bijna elk detail. Eerst en vooral is het nauwsluitende silhouet in het tweede half open gebieden. Fundamenteel te houden van de smaak, maar niet helemaal dicht onder de lagen stof zal toestaan hals: strikte vierkante uitsparingen, blote rug en spleten in het gebied van de heupen zal u toelaten om te kijken zowel voorbehouden en sexy. Vooral omdat deze technieken vereisen een doordachte accenten in termen van sieraden en het is het overwegen waard. En de derde stap is de juiste lengte: Maxi rok, en het gemiddelde niveau zou de beste optie en de vraag hoe om te vieren het Nieuwe Jaar 2019 zal geen problemen veroorzaken.

Kleine nuances kunnen niet worden over het hoofd gezien. In het bijzonder, gelaagde mouwen, uitlopende zoom of skinny broeken zijn de onberispelijke ceremoniële elementen van het beeld. Vreemd genoeg, maar het moderne ontwerp niet inzet op de basis – rijke basis – en het decor, zo prachtig houtwerk siert zelfs de meest eenvoudige achtergrond in gewaden. Voel je vrij om te kopen neutrale dingen, maar zorg dat er enkele smaak. Begeleid door professionals, originele benadrukken de verfijning zal toestaan dat een goede stijl. Focus op de kenmerken van het lichaam, en het voordeel is aanwezig gevoel van eigenwaarde zal slagen, zelfs ten koste van de klassieke elementen.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Hoe om te vieren het Nieuwe Jaar 2019: kieskeurig patronen

De ooit-populaire animal prints die lang hield de leidende positie, nu links in de schaduw. Standvastig taboe is opgelegd op de dierlijke varianten: leopard en tiger kleuren, zoals een presentatie van de familie van de kat, nu zou ongepast zijn en waarschijnlijk een geluksbrenger voor de lady ‘ s kledingkast. Maar de kleurrijke tekeningen van bloemen en planten zal zeker iets nieuws brengen in de gebruikelijke beeld. De hoogste populariteit onder de waargenomen verlopen: bovenste liever in een sobere stijl (crème, zwart, tinten van bruin), en rond de taille voor een soepele overgang naar de weelderige bladeren en druiven.

U kunt ook verwijzen naar het neutrale onderwerpen – kleine en grote stippen, kooi, echtscheidingen en andere geometrische allusies dienen als een uitstekende verwijzing naar de retro-formaat. Voor diegenen die liever een meer bescheiden opties, kunt u verblijven op de typische patronen die voorkomen in bijna elke richting: miniatuur afbeeldingen van de zon, de veren, de natuur en de sterren zullen zeer feestelijke oplossing voor dames. Ook is het nuttig om te kijken naar trends in de Mode vanuit een andere hoek en vervangen door de bekende toepassing van de jeugd duplicaten van het effect van wrijven, met de hand van de kleuring, ruwe randen, semi-pure materiaal en zelfs jeans. De laatste regeling, door de manier, is niet alleen in past, maar avondjurken – bescheiden plaats onder de stijl van het korset of jas genaaid compenseren voor eventuele patronen.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Aangepaste accessoires

Voeg meer Glans aan uw afbeelding hulp van sieraden die in staat zal zijn om te benadrukken dat het goedgekeurd stijl en op dezelfde tijd niet om te leiden de aandacht alleen op de kleine dingen. Volgens het advies van stylisten, het dilemma van hoe om te vieren het Nieuwe Jaar 2019 is eenvoudig op te lossen door middel van een set van goud of zilver. Maar als de edelmetalen is niet voor u, wij kunnen beperken lichte vervanging: dit is waar de sierlijke Kafa in een oor, decoratieve hoepels en elven ketens (die langs een rechte scheiding in het haar). Speciale nadruk valt op oorbellen. In de nabije toekomst deze twee accessoires hebben de hoogste eisen dankzij de grote verscheidenheid in design. Lange en smalle stroken voorspellen frequente deelname in het maken van de afbeelding, maar doelbewust opzichtig, te kleurrijk en helder sieraden, kunststof of polymeer klei is niet relevant. Maar kunstmatige veren en kralen met de hand gemaakt zal het een onmisbaar fragment van de afbeelding.

Dus als het over de juiste dresscode te voldoen aan het Vuur van een Haan nodig, en kunt u veilig uw garderobe update en niet beknibbelen op de overvloed van kleuren. Probeer om de een of andere manier weerspiegelen in je outfit vogel essentie: het bepalen van de Centrale kleur type en vervolgens overgaan tot de selectie van accessoires. Laat je inspireren bekende merken en aanbiedingen van ontwerpers te definiëren zichzelf in termen van de mode voor de winter en feesten voor het hele jaar.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Thema door Anders Norén