stijl

Hoe om te lopen op hoge hakken

De studs gemaakt voor design, schoonheid en seksualiteit, niet voor comfort. Deze hakken kan zijn vrouw ‘ s beste vriend of vijand, hangt af van hoe je ze dragen. Het dragen van deze sexy hakken maakt je look hip en geweldig, maar lopen in hen is een ander verhaal. U wilt mensen om te zien hoe sierlijk je bent, niet als een poging om het te doen.

Modellen werden opgeleid om te lopen op deze schoenen, om aan te tonen felle lopen op fashion shows. Hoewel studs zijn niet alleen voor modellen, kunt u uw wandeling als een van hen. Als het leren van een nieuwe vaardigheid, het vermogen om te lopen sierlijk vereist oefening. Het gaat om de houding, evenwicht en vertrouwen.

Ik herinner me nog de lessen van onze coach, wanneer wij geleerd om te lopen; mijn mentor vertelde mij stak ik mijn hoofd hoog, verbeelden de onzichtbare draad die houdt het hoofd rechtop, de kin hoog, en het gewicht overgedragen aan de tenen. We wandelde zelfs in hielen met een solide boek en tin band over het hoofd leren van de juiste balans en ritme. Hier zijn een paar tips om je manier van lopen mooi en zelfverzekerd:

Draag de juiste maat schoenen

How to walk in high heels

De grootte er echt toe doet. Schoenen met een kleiner formaat veroorzaakt pijn en krampen, en een extra groot zal uw voeten lastige dia.

Wennen aan het geleidelijk hakken

How to walk in high heels

Als je nog nooit liep op hoge hakken, niet te gaan studeren in 15 cm hoge hakken — dit kan leiden tot een ramp. Probeer iets kleiner, zoals de kat hakken slechts 5 tot 7 cm of Schoenen met plateauzolen, dat geeft meer stabiliteit en balans. Als u eraan gewend bent kunt u de toename van de hoogte.

Lopen op hakken op het ritme

How to walk in high heels

Zet uw favoriete muziek op en lopen in het ritme. Ga met je borst probeert om de hemel te bereiken — dit zal zorgen voor een evenwicht bij het dragen van hakken.

Eerst met de hiel, dan teen

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Altijd zet de ene voet voor de andere. Dit helpt bij het creëren van de illusie van een heerschappij van de heupen, dat maakt je sexy en zelfverzekerd.

Op de grond plaats de hiel eerst, dan de teen. Zet op de vloer eerst de teen en dan de hak, loopt u het risico zoek onhandig tijdens het lopen zal worden ongemakkelijk.

Het is allemaal over de pose

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Zitten een beetje terug, en vermijd bukken! Traag — het vertrouwen van de moordenaar! De betrokkenheid van de buikspieren, het geeft meer kracht en controle. Het intrekken van de buik helpt rechtzetten, waardoor u slanker. Vouw de schouders naar achteren en je armen ontspannen op de zijkanten.

Maak kleine stappen op hoge hakken

How to walk in high heels

Het lopen op hoge hakken-stiletto hakken verkort je stappen. Doe gewoon kleine stappen en het gevoel te versnellen. Kleine stappen niet mooi, maar niet proberen om het werk meer dan normaal.

Ga in een rechte lijn

How to walk in high heels

Modellen op de catwalk vaak over de benen te schudden met de heupen. U kunt het rustig aan doen en voorzichtig aan de gang vrouwelijk en sierlijk.

Geen haast

How to walk in high heels

Het is beter om te vertragen van de stappen in de hielen, vooral wanneer je van de trap, lopen over de kasseien, de gladde vloer of gras.

Buig voeten

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Sommige zware schoenen luid kloppen wanneer ik ga door de kamer. Zou u waarschijnlijk graag worden opgemerkt mooie vrouwelijke manier van lopen, niet de grote stappen. Trek uw gewicht door het bekken, de lift, de enkel, het buigen van de knie, en dan recht naar de grond.

Put je zelfvertrouwen

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Het vertrouwen in gang zal je vooral aantrekkelijk in hoge hakken.

En nu heb je het. Je ging hakken-stiletto ‘ s verkeerd? Het is tijd om de aanval lopen en draai de straten in een start-en landingsbaan mode show!

Bron

Thema door Anders Norén