stijl

Hoe om te kijken stijlvol: tips van een professionele stylist

How to look stylish: tips of a professional stylist

Hoe om te kijken stijlvol? Dit probleem is relevant voor veel moderne vrouwen. Het is geen geheim dat ieder van ons wil uniek zijn en uniek. Vaak proberen op een nieuwe outfit, we dromen om iedereen te imponeren met hun uiterlijk, waardoor de omliggende bewondering en bewonderende blikken. Echter, soms zelfs niet denken, als we zien er stijlvol uit. En dat allemaal omdat de meeste dames zijn gewoon zeker om te kijken modieus is zo stijlvol! Laat u niet misleiden! Mode en stijl is een volledig ander concept! En we zullen proberen om u te helpen dit te begrijpen.

De stijl is een combinatie van de afbeelding elementen van het kostuum. Stijlvol in onze tijd is heel eenvoudig. Vandaag de mode als nooit tevoren toont ons zijn voordeel te gebruiken – hiermee kunt u om te experimenteren en meng alle soorten kleding en sieraden die modieus en stijlvol tegelijkertijd niet al te moeilijk. Wij geloven dat het advies van een professionele stylist zal u helpen bij het maken van uw eigen stijl, die op zijn beurt zal uw persoon in een gunstig daglicht.

Tips voor het maken van interessante en individuele afbeelding

Om te kijken elegant, niet noodzakelijkerwijs te volgen van de mode, de studie van de catalogi en de women ‘ s fashion magazines, kan je ook niet meer zonder. Voor iedereen die niet een geheim dat kleding in de moderne wereld – de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om zich te Uiten persoonlijkheid, ze speelt een zeer belangrijke rol bij het creëren van uw eigen stijl. En het is moeilijk om het oneens. Hoe om te kijken stijlvol meisje? De keuze van de stijl hangt meestal af van de leeftijd. Voor zeer jonge wezens zal de aanpak van romantische of sportieve stijl. Terwijl oudere vrouwen wanneer u uw stijl moet je pick-up meer ernstige versies, bijvoorbeeld, of Chanel.

How to look stylish: tips of a professional stylist

Eerste stappen

Om te beginnen is om adequaat te evalueren de kenmerken van haar verschijning in de spiegel. Nu kunt u veilig overgaan tot de keuze van de kleding die gunstig zal de nadruk leggen op de waardigheid van uw figuur en het verbergen van haar fouten.

Wees niet bang om dingen te mixen en te combineren kleuren. Kies een paar kleuren die echt bij je passen en proberen op te bouwen van uw garderobe. Maar het is belangrijk dat de kleding niet worden samengevoegd met de kleur van je haar. Anders loopt u het risico samenvoegen in één kleur, en dan zullen de mensen niet in staat zijn om de ervaring van de schoonheid van uw haar en kapsel of de stijl en de elegantie van de outfit.

Om niet in een belachelijke situatie, draag nooit strakke dingen in de hoop dat u zult dus slanker. We moeten je teleurstellen – in deze outfit je voller dan het eigenlijk is. Bij het kiezen van de outfit, probeer te accentueren de Borsten of heupen, en nooit de focus op beide samen. Geloof me, het zal er heel erg vulgair. Ook petite vrouwen, alsmede te groot, bij het kiezen van een jurk vermijd scherpe kleurcontrasten tussen de boven-en onderkant.

Ondergoed in ieder geval niet mag worden donkerder of lichter is dan het belangrijkste kledingstuk. Schijnt door middel van kleding bh of kruipen onder een jeans broekje – zoals vandaag de dag, kunt u vaak vinden. Misschien is het in de mode, maar niet behoort tot de categorie van stijlvolle evenementen.

De keuze van de kleur is erg belangrijk bij het maken van een stijl

De eerste stap is het correct identificeren van de kleur en type van uw uiterlijk, en op deze basis te volgen van de aanbevelingen bij de keuze van de toon van haar, make-up en kleuren van het kostuum elementen.

In het ensemble is toegestaan meer dan drie kleuren. Heldere en briljante kleuren moeten alleen gebruikt worden wanneer u wilt de aandacht vestigen op hun charmes. De witte kleur in kleding visueel verhoogt het volume – en dit ook moet rekening worden gehouden bij de keuze van artikelen van vrouwen garderobe.

Veel vrouwen denken dat de kleur zwart is in staat om te verhullen alle figuur gebreken, maar dit is slechts gedeeltelijk waar. Dus niet de moeite waard is te veel voor hen om mee te doen. Het meer dat deze kleur benadrukt de bleke gezicht en kringen onder de ogen, als ze zeker zijn. Probeer indien mogelijk te vermijden combinaties in de kleding van zwarte kleur met lichte dingen. Zwarte kleding, in dit geval, het ziet er erg saai, terwijl de lichte kleren zijn ook goedkoop en eenvoudig.

Door de manier, is de meest trendy dit jaar, grijs is de kleur van elegantie en neutraliteit. Het gaat goed met bijna alle kleuren en tinten.

Schoenen, haar en sieraden een belangrijke rol bij het creëren van een stijl. Daarom is de keuze ook moet zeer serieus worden genomen.
How to look stylish: tips of a professional stylist

Kies schoenen

Stiletto ‘ s zijn erg mooi, maar helaas is het niet voor elke vrouw, maar alleen aan de eigenaren van de slanke benen. Dames met volledige enkels, je moet voorkomen dat het dragen van dergelijke schoenen en ook schoenen en schoenen met een verscheidenheid van veters en riemen die band om het been.

Meisjes met hele dunne beentjes niet moet kopen schoenen met dunne hakken. Anders, de indruk heeft dat uw benen hier-hier zal breken onder het gewicht van uw lichaam.

Zwarte schoenen gaat het beste met dingen donkere tinten, en de heldere, glanzende en lichte kleding.

Het gebruik van accessoires en geuren

Smaken onbewust aanvulling van uw kijk – en er is geen ontsnappen aan. Dus met hun hulp kunt u anderen laten zien dat je zijn is niet wat ze denkt dat je bent.

En stijlvol, een hoogtepunt om uw look af met mooie accessoires. Veel van onze tijdgenoten weet niet eens wat te maken van vrouwelijkheid met een aangepaste broches. Alleen de keuze van de grootte en de locatie van de plaatsing benaderd dient te worden zeer zorgvuldig. Bijvoorbeeld, kleine ronde broches zien er geweldig uit onder de kraag op de knoppen aan de bovenkant, en langwerpig ovaal van vorm, op de schouder of op de riem. Het is mogelijk om te steken over haar schouders een sjaal of omslagdoek.

Dames met een grote buste dienen zich te onthouden van het dragen van lange hangers, geplaatst in een holle borst. Grote kettingen en kralen, strakke ronde hals, lelijk kijken van een korte hals. Om te kijken elegant, zeer zorgvuldig moet worden gekozen sieraden voor zakelijke pakken en korte jurken.

Accessoires zijn gemakkelijk te personaliseren en creëer je eigen stijl. Maar hier, net als in al het andere, dienen zich te houden aan de basisregels in het creëren van uw eigen stijl – een gevoel voor proportie. Het kennen van alle wijsheid, geen enkele vrouw zal altijd een stijlvolle look, dus goed verzorgd en gekleed met smaak!

Thema door Anders Norén