stijl

Hoe om te kiezen van ondergoed voor dikke vrouwen

How to choose underwear for fat women

Lingerie is de basis voor de oprichting van een afbeelding. Verkeerd, het kan verpesten de mooiste outfit, maar anders niet een goede combinatie beter. En ondergoed voor een volledige, wordt de selectie van dat moet zeer zorgvuldig worden behandeld, omdat een mooie en comfortabele modellen zal u voorzien van positieve emoties en welbevinden, en dus het vertrouwen.

Voorwaarden bijpassende ondergoed voor dikke dames”

    Het belangrijkste is om eerlijk te zijn met jezelf. Duidelijk in uw eigen maat en niet op één-twee-formaat kleiner, omdat het een ding dat je zal klein zijn, ongemak veroorzaken en vormt plooien, het zichtbaar onder de kleding. Maar je moet niet nemen van een grote omvang, omdat een dergelijke optie zal visueel meer volume. Probeer te kiezen van lingerie dat is een beetje de juiste figuur gebreken, met nadruk op de menselijke waardigheid. Aanbevolen ondergoed voor fat ladies ‘ is het ondersteunen van slipjes, corsetten, lingerie hemd voegt. Dit alles zal u toelaten om een mooi silhouet en harmonieuze manier. Vergeet niet dat ook ondergoed moet overeenkomen met de zaak. De een die perfect is voor in de sportschool, in ieder geval niet geschikt voor een romantische date. Jezelf kits voor elke gelegenheid. Een andere belangrijke regel: hoe groter je Borsten zijn, des te breder moet worden vastgezet. Het is mogelijk dat de optie kan niet worden opgeroepen sexy, maar voor het dagelijks dragen van een weelderige dame zou moeten kiezen. Voor de plechtige of feestelijke avonden gewoon pick-up een bh met een verschillende vorm. Ondergoed voor vol jonge vrouwen moeten worden met botten, omdat dit model het beste zijn vorm houdt. Natuurlijk, beten in de huid van het bot is niet leuk, dus je moet goed uitzoeken van zo ‘ n ding, om niet na te denken over het ongemak. Als u de eigenaar bent van grote Borsten, vergeet niet dat het moet worden ondersteund en een onderkant en de beide zijkanten. Niet kiezen voor een doek optie in dat de borst er uitziet als een pannenkoek, en vervolgens samengevoegd met de maag. Wilt u liever een bh met verticale uitbenen, korsetten en corsages. De laatste zal helpen bij het uitlijnen van de plooien op de rug, indien van toepassing. Voor dagelijks gebruik is het kiezen van de meest gesloten varianten, omdat ze het beste behouden hun vorm. Niet eens in de richting van de cups met een naad in het midden, zullen ze geven borst vreemde conische vorm. Het is het beste om tijd te besteden aan de selectie van deze optie, die goed zouden zijn om te houden van de borst, en in de toekomst zal blijven plakken.

How to choose underwear for fat women

De meeste meisjes en vrouwen niet weten wat hun borstgrootte, dus voor het kopen moet het uitzoeken. In sommige winkels verkopers zal verstrekken u met deze service, en meten en helpen u bij het kiezen van het juiste model voor u zijn, maar het gebeurt niet overal. Er is een eenvoudiger manier te meten van jezelf. Eerste, het meten van de omtrek onder de borst, trek het meetlint zo strak als je kan, niet om het verkeerde resultaat. Vergeet niet dat zelfs met dezelfde borst iedere vrouw heeft een eigen vorm, dus zorg ervoor om te meten bh zeer dierbaar. Koop alleen die modellen die je wilt, want verkopers tips kan niet altijd juist te zijn.

Ook elke vertegenwoordiger van de eerlijkere geslacht moet weten wat Thong slipje en tango is niet de beste optie voor elke dag. Natuurlijk, uw man u kunt de behandeling een zo open en seksuele ding, zoals in het geval van een bh die je nodig hebt om te kiezen specifiek voor dergelijke gevallen. Voor dagelijks gebruik is het beter om te kiezen ondergoed met een hoge taille en aandacht te besteden aan het feit dat de randen snijden in de plooien.

Als slipje gemaakt van synthetische materialen, kijk dan goed en zorg ervoor dat je een voering van katoen. De top van de bh absoluut zeggen in alle varianten, maar als u geconfronteerd met een keuze – synthetische of viscose, het is beter om te kiezen voor het laatste. Als bevalt de dual model cups, het binnenste deel moet ook katoen, anders kan het leiden tot onaangename irritatie van de huid.
How to choose underwear for fat women

Shapewear

Ondergoed voor grotere vrouwen, zoals alles, zijn gemaakt van synthetische en natuurlijke materialen van goede kwaliteit. Dergelijke modellen snel het volume aanpassen het volume van de taille en de buste, vlakt de billen, terwijl pozvolyayet elke vrouw om zich te voelen zo comfortabel mogelijk te maken. Probleem gebieden goed glad als onder de kleding die je draagt corrigerend ondergoed.

In de praktijk blijkt, de corrigerende modellen zijn elke tweede meisje of vrouw. Elk heeft hun fouten, zijn ze allemaal anders: de ene wil iets, en de andere te verminderen, de derde is voor het verbergen van een paar centimeter in de taille, en het vierde te verbergen cellulitis veroorloven om te dragen strakke kleding.

Vandaag, fabrikanten bieden aan onze aandacht een ondergoed van verschillende mate van correctie: zwak, gemiddeld en sterk. Linnen zwakke correctie beter verdeelt de belasting op probleemgebieden en kunt u trek uw buik en billen. Daarnaast is het constant massages de huid, onmiddellijk oplossen van het probleem van cellulitis.

De gemiddelde mate van correctie kan worden genoemd de Gulden middenweg tussen gewone afslanken linnen en rigide structuren. Corrigerende de mogelijkheid van dergelijke linnen wordt geregeld door middel van weefsels van verschillende dichtheid. Dit zorgt voor een variatie van de druk op alle gebied, wat zorgt voor een zeer goede correctie van je figuur.

Dienovereenkomstig linnen sterke correctie is gemaakt voor vrouwen met de lopende figuur gebreken. Voor de productie van het gebruik van een starre voegen, dat is als draai probleem gebieden en zelfs helpen om de juiste houding. Vergeet niet: juist gekozen lingerie is de eerste en meest belangrijke stap naar de succesvolle indiening van de figuur.

Thema door Anders Norén