make-up

Hoe om te kiezen van de make-up voor blauwe ogen

How to choose makeup for blue eyes

Als je geboren met blauwe gas, dat is prima. En weet je, wat doe je schaduw? In de natuur, er zijn veel variaties van die kleur. Hoeveel mensen zijn er dus vele tinten. Voor het gemak, de stylisten hebben geïdentificeerd vier groepen: helder of duidelijk; medium intensiteit; blauw; lichtblauw c grijs. Pick-up van de oogschaduw palet voor make-up, moet u weten tot welke groep u behoort.

Hoe veel mensen, zo veel kleuren

Ogen husky

Heldere ogen — een zeldzaam verschijnsel. Ze kunnen worden gevonden tussen de vertegenwoordigers van de Noordse bloed. Om het duidelijker, deze kleur van de ogen, bijvoorbeeld, van de husky honden. Pick-up van de schaduw in een rustige, neutrale tinten. Op de achtergrond schreeuwen make-up lichte ogen net verloren. Alles wat je ziet je date, schaduw. En kijk, hij moet in de ogen en ze bewonderen. Tekenen retro-pijlen, als je ze wilt. Op de achtergrond van de heldere ogen contrast ziet een winnaar.

De gemiddelde verzadiging, of de kleur van de hemel

U behoort tot de tweede groep, als uw ogen zijn in de kleur van de hemel in een mooie zomer. Deze kleur komt vaker voor dan husky. Meestal is dit de kleur hebben meisjes van het Slavisch uiterlijk. Maar, zoals altijd, van regels er zijn uitzonderingen. Soms in de iris er zijn vlekken van rood pigment of goud. Kies voor zilver of beige tinten voor de schaduwen. Zij zijn geschikt voor u.

How to choose makeup for blue eyes

Sineglazka of de hemel van Egypte

Als we op vakantie in Egypte, u hebt misschien gemerkt hoe mooi de hemel na zonsondergang. Het heeft een diep blauwe kleur. Zulke ogen — sineglazka. Soms is er een paarse glans. U bent van harte geluk, want je kunt experimenteren met bijna het gehele kleurenspectrum. Rijke diepe palet perfect geschikt voor u.

Make-up voor blauwe ogen

Grijs-blauwe ogen hebben permanent veranderd uw natuurlijke charme schaduw. De toon hangt af van verschillende factoren: de kleur van de outfit, het weer, bewolkt of helder hemel. Draag lichte kleding — de ogen oplichten. Als buiten, worden ze donkerder. Wanneer make-up dergelijke variabiliteit moet worden beschouwd. De eenvoudigste manier is om te kiezen voor een palet van tinten, rekening houdend met de Garderobe en de kleuren van de lokken.

De juiste make-up voor blauwe ogen foto.

How to choose makeup for blue eyes

Make-up voor blauwe ogen: tips van stylisten

Onder de ogen is niet verloren op de achtergrond van make-up, stick met dit palet:

  turquoise kleur en tinten van de golven van de zee; lavendel schaduw; pearl palet; zilver gamma; hints van brons en goud, roze make-up (behalve te helder); grijs-bruin kleurenpalet of de chocolade -, olijf-groen.

Negeren:

  rood palet; kleuren “Barbie” (fel roze); donker groene tinten; zwart van kleur.

Niet deze kleuren gebruiken als een stand-alone. Echter, ze zien er geweldig uit met andere kleuren. Bijvoorbeeld, als u wilt volgen, samen met kleurrijke make-up.

How to choose makeup for blue eyes

De make-blauwe Ogen — gemakkelijk!

Het is niet alleen belangrijk om te kiezen van de juiste tint, maar met de vaardigheid om ze toe te passen. Het delen van een eenvoudige professionele techniek voor het maken van een spectaculair beeld. Deze techniek is geschikt voor verschillende soorten make-up — dag -, avond -, feestelijk. Het is heel praktisch, je hoeft alleen te experimenteren met het palet voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld, de dag meer ontspannen make-up, en in de avond — heldere kleuren.

Make-up voor blauwe ogen: stap-voor-stap handleiding:

  Neem een neutrale base schaduw, van toepassing op het bovenste ooglid. De hoeken van de neus, onder de wenkbrauw verf een lichte parel toon. Tussentijdse schaduw (drievoudige in het palet) wijzen op de plooi van de oogbol. Voorzichtig mengen omhoog. Gamma: helder roze, lavendel; zilver; goud. In de buitenste hoek breng een donkere schaduw. Zorgvuldig mengen, te verbergen voor de overgangen.

Kleur: rijpe pruim; paars; taupe; perzik; abrikoos.

  Beweeg de oogleden langs de wimpers. Gebruik vloeibare eyeliner of potlood. Palet kleur: grijs; bruin; goud. Wat veroorzaakt meer dan een grijze eyeliner zilver, maak je de ogen meer op het visuele. Het voltooien van de oog make-up, waardoor de mascara. Meisjes met een lichte huid past donker grijze of donkerbruine mascara. Bruin – zwarte versie. Breng een neutrale lippenstift of gloss.

Make-up klaar, je bent mooi!

Make-up voor blauwe ogen: stap-voor-stap foto ‘ s.

How to choose makeup for blue eyes

Make-up voor blauwe ogen en blond haar

Zachte Slavische, moet je ervoor zorgen om stress goed Macapa. Make-up voor blondines met blauwe ogen is eenvoudig als u weet dat de functies. Volg onze tips voor het maken van een uniek beeld van de charme van de jeugd.

Welke tint het beste bij u?

Office — grijs-bruin, grijs-tinten. Een praktische optie. U kunt ze gebruiken elke dag. Ze zal gaan en, belangrijker nog, geschikt in een zakelijke omgeving.

Op vakantie — goud, zilver, parel, grijs, lavendel, paars of paars.

De Heather kleuren zijn geschikt voor avond make-up voor blauwe ogen.

How to choose makeup for blue eyes

Make-up wenkbrauw

Wanneer u het potlood, geleid door de kleur van de krullen. Goud-bruin-strengen – warme bereik van de liner, as-blond – koude toon. Als het haar is bruin, wit, grijs, taupe potloden.

Eyeliner

Hue liner – grijs/licht bruin. Zwart ziet er streng.

Mascara

Zwart of donker blauw palet.

Lip

Dag – licht pastel roze, kleurloze gloss, die zal het verbeteren van de natuurlijkheid van het uiterlijk. Als u toegang hebt tot het licht, koraal, roze of beige. Zich te onthouden van flitsende kleuren – rood, rood. Ze zal de aandacht afleiden van uw hemelse ogen.

Blush

Een veelzijdige optie, geschikt voor alle Blondjes, en peach blush. De rest zijn individueel geselecteerd: haarkleur, huidskleur en type van make-up. Blush toegepast op de wangen en de jukbeenderen, zorgvuldig schaduw in de kin.

Office make-up te hebben blauwe ogen

Succesvolle business vrouw aan een neutrale, natuurlijke tinten. Vermijd felle tinten en rode lippenstift. Het ziet er onprofessioneel. Om te klimmen op de carrière ladder, moet u altijd goed uitzien, maar niet provocerend.

How to choose makeup for blue eyes

Dit makeover zal niet veel tijd door en relevant is in de werksfeer. Kies beige, grijs-tinten — voor licht haar, donker haar, koffie met melk. Dus, hoe doen office make-up:

  Met een kwastje of applicator breng een neutrale kleur op de bovenste beweegbare oogleden. Trek een lijn aan de basis van de bovenste wimpers. Gebruik een potlood, dat is donkerder dan de basiskleur. De mix van de lijn. Hetzelfde potlood, selecteer de plooi van de oogbol. Grondig mengen. Maak een duidelijke lijn eyeliner langs de bovenste wimpers. Kleur bruin of zwart. Complete make-up, waardoor de mascara. Kleur bruin of grijs.

Make-up klaar is, kunt u veilig een boodschapje doen!

Make-up “Smokey eyes” voor blauwe ogen

Veel mensen denken dat “Smokey eyes” is zeker de zwarte of grijze oogleden. Dit is een klassieke versie, dat ziet er goed uit. Echter, probeer diversificatie van de manier, met een “smokey eyes” in het paars/taupe/licht roze kleuren en natuurlijk ook de andere kleuren van uw individuele spectrum. Wees niet bang om te experimenteren en te creëren! U kunt altijd was de kleur en probeer het opnieuw. Door middel van de praktijk, zal je begrijpen dat je in gesprek bent en wat niet. Spiegel – uw fee.

How to choose makeup for blue eyes

Make-up techniek in de stijl van de “Smokey eyes”:

  • Een beetje poeder op de oogleden. Zal trekken het oog. Met een potlood die u nodig hebt om te tekenen van een lijn langs de bovenste wimpers. Dunne lijn begint bij de binnenste hoek, geleidelijk verdicht, en op het einde stijgt een beetje naar de tempels. De positie van de lagere

Cilia

  zoals gewoonlijk. Gebruik een zacht potlood. Nu de lijnen die je getekend hebt, moet u de mix. Doe het voorzichtig, zodat u niet hoeft te doen. Een beetje training — en dat alles zal werken. Van toepassing zijn de belangrijkste kleur op het bovenste ooglid bewegen vanuit de buitenste hoek naar binnen. Teken de holle. Dan gelden dezelfde kleur op het onderste ooglid – van de buitenste naar de binnenste ooghoek, het verminderen van de intensiteit van de schaduw. Schaduw selecteer de kleur van het potlood om een mooie overgang-effect. Gebruik een lichte tint voor het gebied vanaf de top van de vouw tot aan de wenkbrauw. Een goede mix van de grens. Compleet in de make-up door het aanbrengen van mascara. In de techniek van de “smokey eyes” mascara gemaakt zijn van toepassing op de lippen. Als make-up voor de avond, breng dan een paar lagen na het laten van elk droog. Voor de dag-make-up, het gebruik van mascara spaarzaam.

Vergeet niet, het belangrijkste accent in de make-up “smokey eyes” zijn de ogen. Kies dus een neutrale lippenstift en lichte blos, niet de aandacht afleiden van de ogen.

How to choose makeup for blue eyes

Oeps!…Ik Deed Het Opnieuw

Ervaren kapsters waarschuwen vrouwen van deze fouten in de make-up. Als u niet in staat zijn tot het bijwonen van de meester, de belangrijkste aanbevelingen vindt u hier. Dus, niet willen:

Probeer het gebruik van de schaduw dat is een toon met uw ogen.

Dezelfde kleuren samenvoegen, dat zal er onaantrekkelijk uitzien. Voor u turquoise, Aqua en ultramarijn. Moedig experiment met dit palet.

Natuurlijke tinten — niet voor seculiere partijen.

Het niet gebruiken van een neutrale palet in de avond. Het zal je faceless. Echter, u kunt gebruik maken van natuurlijke tinten in combinatie met andere kleuren.

Voor de “Smokey eyes” in de klassieke stijl kies een donkergrijze tint.

Zwart “Smokey eyes” op de delicate gezicht hard. Daarom de voorkeur geven aan een meer rustige tinten.

Licht blauwe schaduw + zwarte eyeliner.

Ziet er provinciale. Over deze combinatie van de dames is om te vergeten onmiddellijk.

Gebruik niet de terracotta kleur als een zelfstandige.

Gebruik terracotta oogschaduw samen met de eyeliner.

Thema door Anders Norén