stijl

Hoe om te dragen een wit t-shirt: 5 tips

Hoe te kiezen voor een basic kledingstuk en de mix, zegt mode-expert.

Het witte shirt is het belangrijkste kenmerk van de vrouw die wil altijd in vorm. Wanneer je ze draagt een wit shirt, er is een feestdag, het is zeer verfrissend. Wit shirt met een donkere rok of broek, gebonden of gestyled haar, roze lipgloss. En alle — je bent mooi! Als u hebt geopend in de borst, kan je draagt een medaillon of tie een zijden sjaal. Ik heb het dragen van een gewoon wit t-shirt met een stand-kraag die je kan kopen in een winkel.

Shirt — waarschijnlijk een van de meest veelzijdige garderobe dingen. Ze heeft een geweldige flexibiliteit en ziet er even indrukwekkend in het bedrijf klassiek broekpak en met jeans. Dit onderwerp werd onze kast een paar eeuwen geleden. In vroegere tijden, geweven van katoen voor burgers en edellieden, shirts werden beschouwd als ondergoed. Na verloop van tijd, hun rang verhoogd. Ze werd bovenkleding en hebben regelmatig evenementen niet alleen bij mannen maar ook bij vrouwen in de garderobe.

How to wear a white shirt: 5 tips

Vandaag shirts gedragen om te werken en te winkelen. Ze kunnen verschillende kleuren en stijlen, maar de meest populaire blijft de klassieke witte blouse. Ondanks het feit dat op het eerste gezicht lijkt het nogal saai, ze is uitgegroeid tot een ware cult-mode. Decennia van jaar tot jaar het helpt veel vrouwen zien er spectaculair en stijlvol in elk seizoen. Zomer in het warme weer, het geeft een gevoel van koelte en comfort. De Winter is de ideale partner vest. Op officiële bijeenkomsten benadrukt strengheid en status. Het kan worden gedragen met een rok, broek, jeans, zijden sjaals, sjaals, dassen, grote sieraden, stoere boots of elegante pumps. De lijst kan worden voortgezet voor onbepaalde tijd. Er zijn geen trucs, het draait allemaal om de eenvoud, die in staat is te integreren in elke set van outfit. Belangrijker nog, het stoppen van oudsher associëren een wit shirt met de business en strenge stijl. Kijk op ook op nieuwe manieren.

How to wear a white shirt: 5 tips

Vandaag is het de basis dezelfde zaak als een gewoon wit t-shirt, uit de mode, buiten het seizoen, ongeacht de leeftijd. Het witte shirt is de basis voor tal van stilistische combinaties en afbeeldingen reeds bekend uit de zakelijke stijl van het minimalisme en casual tot chique en output. Met haar make-up sets en weinig kans op een ongeluk. Wit t-shirt — een hele filosofie van het leven, het concept van gedrag. Ze kan niet bederven het beeld, zelfs met alle zorgvuldigheid. Soms ziet het er veel aqualinea, met nadruk op de vrouwelijkheid en de kwetsbaarheid van de eigenaar dan een jurk. Het uitzicht dat wit er dik uitzien, natuurlijk bestaan, maar dat in geen geval betrekking hebbend op de shirts, integendeel, deze shirts geven meer charme, charisma, aantrekkelijkheid.

How to wear a white shirt: 5 tips

Elk seizoen ontwerpers geven een “tweede leven” is het onderwerp. Wijzig de details, de accessoires, maar de klassieke stijl blijft.

How to wear a white shirt: 5 tips

Zoals een basic ding, moet het overhemd is van zeer hoge kwaliteit en zien er goed uit. Echter, het heeft geen zin om te veel geld betalen voor een ding dat zal de was na elke dragen, en zeker bruikbaar zijn in een jaar. De meest praktische shirts van gemengde materialen op basis van katoen. Gemakkelijk voor hen te zorgen. Bij het kiezen van een shirt, aandacht te besteden aan de verhouding van prijs en kwaliteit. En als u al kreeg het witte shirt, moet u weten een paar geheimen. Zij zullen u helpen om te kijken chique en vrouwelijke zonder in te boeten aan functionaliteit.

Katoen en zijde shirt er totaal anders uitzien. Zijde lijkt meer elegante en kan verschillende kleuren — van de kook-en-wit ivoor. Katoenen shirts mag alleen worden kook-en-wit omdat een andere kleur zal het effect van “lichte-spoelen”. Probleem met de compatibiliteit huid en “sneeuwwitje” shirt kan eenvoudig worden opgelost. Genoeg om het ongedaan maken van een paar knoppen aan de poort en voor het versieren van de hals met een sieraad of een sjaal, een complementaire kleur van hun huid. Onder een wit shirt, draag altijd een Naakt bh. Shirt met kraag is van cruciaal belang. Het moet om de gehele outfit een chique, goed “staan”, niet “slap” of “levenloos”. In het bijzonder, de belangrijke rol van de gelaatstrekken en de lengte van de nek. Iemand ideal worden afgerond kragen, zal iemand meer scherp, met scherpe hoeken. De lengte van de nek gemakkelijk “instelbaar” het verhogen van de kraag en het aantal knopen knoppen. Witte blouse trekt de aandacht naar het gezicht en het haar. Zodat de schil moet gaaf, nauwkeurige make-up, haar schoon, haar te zwaar is, als lang haar of kort, ontbonden of geplaatst in een broodje, het maakt niet uit. Belangrijker nog, het streven naar volume. Anders is er een risico om uit te glijden in de weg van de “grijze muis”. In dit geval is de bijstand komt in fel rode lippenstift: het zal meteen het maken van een intrigerende en sexy look. Het witte shirt is zelfvoorzienend en complete kleding moet spelen het accent rol. Draag het niet onder de Trui van de onderste laag. Uitzondering — een jas, een vest en een trui met een zeer decolleté, als de kraag niet ligt op de top van tricot, en cockily staat. Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de kraag van uw overhemd dicht bleef onder de kraag van de jas.

Thema door Anders Norén