kapsels

Hoe om de stijl van kant pony?

How to style side bangs?Pony hebben altijd al in de mode, maar eerlijk is eerlijk, de pony is vaak een probleem, want ze zijn lastig om goed te knippen, te stijl en te onderhouden in goede vorm.

Als u een kant of achtereenvolgens aan de zijkant van een pony, het is mogelijk dat u zich afvraagt hoe om te stijl om het ziet er geweldig uit gedurende de dag. Vrouwen met het haar van elke lengte en elk type haar kan omgaan met de pony, als je genoeg tijd en moeite.

1. Kies een pony die ziet er gunstig met de vorm van het gezicht en de rest van het haar. De stijl van de pony moet zodanig zijn, dat u bereid bent te houden in goede vorm. Schuine pony is altijd gedragen op de kant. Maar als je de keuze of je draagt de pony parted in het midden, of rechtdoor, vraag de kapper om een glad haar, zodat u kunt kam het aan de ene kant alleen wanneer je gaat.

2. Droog haar alleen op wanneer ze zijn al voor de helft droog. Vervolgens strijk ze met een ronde borstel. Als u denkt dat de pony nog steeds nodig om op niveau of glad is, veegt u het een of twee keer hair straighteners. Niet houden van de ijzer te lang, dus als het niet branden van de uiteinden van het haar.

3. Spray het haar met lak aan pony behouden hun vorm gedurende de dag. Als je droog haar, breng een beetje van de Glans serum in je handpalm, WRIJF tussen de handpalmen en breng het aan op het haar. Maar overdrijf het niet de hoeveelheid serum dat het haar niet vettig aan.

4. Ga regelmatig naar de stylist te hebben gecorrigeerd regrown van een pony. Fringe ziet er het beste wanneer het valt rond de ogen, want het geeft de ogen expressiviteit en vestigt de aandacht op hen. Zonder regelmatige aanpassingen pony zal kijken onregelmatig en slordig.

5. Als de pony was gegroeid te lang is of als het te hard waait, knip het twee-pins-onzichtbare kruiselings vast. En toch zijn er momenten dat ik gewoon niet wilt klappen vallen op de ogen.

Opmerking:

— Als u een kant-swept pony, u zult niet in staat zijn om te verzamelen van alle de haren.

Thema door Anders Norén