kapsels

Hoe maak je mooie krullen thuis?

How to make beautiful curls at home?Veel vrouwen met steil haar wenst te maken van zijn outfit meer romantiek ten koste van de krullen, maar heb niet altijd tijd hebben voor een bezoek aan een schoonheidssalon.

Als u wilt de diversificatie van uw look, mooie krullen, mooie haar, dat is makkelijk thuis te doen. Hoe maak je mooie krullen thuis?

Hiervoor moeten we weten een beetje vrouwelijke sluwheid. Haar krullen gedaan met krulspelden, Krultang of stijltang om het haar te stijlen.

Als je tijd hebt, gebruik de krultang. Ze komen in hout, kunststof met Klittenband, hot rollers en zacht schuim. Je moet eerst bepalen wat voor soort krullen je wilt. Uw kapsel zal afhangen van de grootte van de krultang.

Grote rollen zullen volume te creëren, middellange golven en krullen van grote en kleine ondeugende krullen.

De staaf is een wand met gaten, die zijn vastgezet met elastiekjes. Breng aan op nat haar styling producten — schuim, mousse of spray. Schroef de draden en laat het drogen. Met klossen van verschillende grootte kunnen worden gecombineerd om een mooi kapsel met grote en middelgrote krullen.

Hot rollers — snel en efficiënt koken van krullen. Verhit in een pan, wind in hun haar en na 20 minuten verwijderen. Mooie krullen die moeten worden geborsteld, zetten, bestrooi met lak-en — klaar kapsel.

Om volume te maken met een grote rollen, is het noodzakelijk om de wind de strengen aan de top van de bottom-up en goed oplossen van de wortels.

De overige elementen kunnen worden bijgesneden van de bottom-up of top-down, de krultang wordt weergegeven, verticaal of horizontaal, in vergelijking met het hoofd. Met de hulp van curler, kunt u trendy kapsels 2011.

Hoe maak je haar krullen met een Krultang?

Om dit te doen, bevochtig het haar en toepassen van een warmte-of een fixeermiddel samenstelling. Voor het maken van een spiraal krullen houdt de Krultang verticaal met een lichte helling naar de normale horizontaal.

Neem dunne draden en op verschillende niveaus. Frequent gebruik van krultangen slecht voor je haar, maar soms kan je toevlucht nemen tot deze methode.

Te doen krullen met een steiltang om het rechttrekken van het haar, ze vastklemmen aan de basis van het strand, en dan wikkel het haar rond de bodem. Het houden van een lock hand, een scroll-pad, zodat het wordt verplaatst van de basis tot het einde van de sectie. Deze methode is effectief voor de schouder-lengte haar. Moderne modellen van het apparaat kunt u werken met nat haar, dat scheelt tijd.

Om de mooiste krullen in huis is eenvoudig. We moeten leren de eenvoudige technieken, het combineren van de grootte van de krullen en stapelen ze correct.

Thema door Anders Norén