kapsels

Hoe maak je haar glad?

How to make your hair smooth?Elk meisje dromen van glad en glanzend haar met een zachte textuur. Elk om dit doel te bereiken, kiest de manier om te gaan in salt schoonheid of de schoonheid in huis.

Maakt het haar glad!

U dient zorgvuldig te kijken voor een shampoo en conditioner die u gebruikt! Immers, de conditioner hydrateert en maakt het haar recht. Er zijn conditioners die worden toegepast na het wassen en vervolgens gewassen. Ook zijn er hulpmiddelen die niet afwassen. Ze zijn gewoon toegepast op het haar en de hele dag door je hoofd gewoon schijnt.

Ongeacht het merk van de conditioner die je kiest, onthoud altijd dat het moet overeenkomen met uw haartype. Airconditioning is zeer belangrijk, omdat het herstelt de structuur van het haar en hydrateert de hoofdhuid, geeft zo haar beheersbaarheid en voeding.

Voor haar was altijd soepel en niet vallen, je moet niet kam het haar direct na het wassen, bij het openen van het hoofd niet hoeft te WRIJVEN over haar, anders zullen ze de zweep, en de Glans zal verdwijnen. Gewoon veeg en massage, met handdoeken en alles!

Haar altijd moet worden beschermd tegen te sterke zon en temperaturen onder het vriespunt, anders worden ze dof en vergelijkbaar met hooi. Ook, vaak is het niet nodig uit te wijken naar het föhnen. Als je in een wanhopige situatie, gebruik een wasdroger met de mode van ionisatie (koud drogen).

De woning van de behandeling!

Als u uw favoriete en geschikt is voor uw type haar shampoo, mix het met de honing in gelijke verhoudingen, dan moet je heel goed nat je haar. Bereiden over een half Kopje van dit mengsel met honing en breng aan op het haar. Hoofd wikkel een handdoek. Na houd voor een half uur en wassen met water. Deze populaire recept is perfect voor degenen die niet allergisch bent voor honing.

Haar maskers!

Doe één keer per week. Voor het masker dat u nodig hebt: – eigeel, honing en plantaardige olie. Slechts 1 thee lepel. Breng het mengsel op het haar en spoel uit na 2 uur. Hoofd wikkel een handdoek. U kunt ook duindoorn olie, 1:5 en mengen met plantaardige olie. Dit mengsel wordt gewreven in het haar en spoel uit na 3 uur. Vergeet niet om het hoofd wikkelen.

Ik hoop dat deze recepten zullen Je helpen een gezonde glans en veerkracht aan je haar! Goed geluk!

Thema door Anders Norén