kapsels

Hoe maak je een pony staart

How to make a pony tail

Paard staart is een populaire, stijlvol en zeer Dramatische kapsel, en daarnaast de huidige trend van de komende 2017, zodat elke vrouw met lange en middellange haren moet weten hoe te maken van een paardenstaart.

How to make a pony tail

De standaard paardenstaart vlecht is heel simpel – het Haar wordt verzameld in een bundel die visueel lijkt op een paarden met staart en al! Dit kapsel is geschikt voor iedereen, volwassen vrouwtjes, kleine kinderen en zelfs jonge mannen met lang haar. Dit is de eenvoud en de universaliteit van haar en haar liefde. Door de manier, een ander voordeel van de paardenstaart is dat het kan worden gedaan op een land picknick en sociale gebeurtenis, een wandeling met de baby en de première van de Opera.

Als je haar dun is, gelet op de staart lijkt meer op een muis, maak je geen zorgen, moderne kappers weten hoe te maken van een paardenstaart echt prachtig. Gewoon de aanschaf van een speciale voering van kunstmatige of natuurlijke haren, haarstukjes.

Originele kapsel opties

Pony staart aan de zijkant, dat is als volgt gedaan:

    op vers gewassen haar van toepassing mousse en krullen van bundels met krultang (deze procedure duurt 2-3 uur), Krultang, stijltang of krimp. dan is de strengen worden verzameld in een staart en / of verschoven van het midden van het hoofd naar de kant. de staart is beveiligd met een decoratieve elastische band en als het elastiek niet te toonbaar, dan kunt u deze verbergen onder een streng van het haar gewikkeld aan de basis van de staart.

Deze charme interpretatie van Casual kapsels voor iedereen – Hollywood kinolive en eenvoudig meisje “van de straat”.

How to make a pony tail

Glamoureuze paardenstaart om het een beetje lastiger, maar het is mogelijk. Dus:

    was je haar met shampoo met hydraterende werking en spoel het met conditioner geeft het haar Glans en elasticiteit. droog de tips van gekleurd haar, breng een voedende balsem, zodat zij overeenkomen met de haar. iets droog haar, breng het schuim voor de verpakking, en dan dosushit met een Haardroger, die zichzelf een ronde kam om de vorm van het volume aan de basis en leg de uiteinden. vorm een kant afsteken. gedroogd haar te krullen met een Krultang of een tang sevivon, en als er extra tijd, zodat de strengen om af te koelen, tot vaststelling ze met clips. focalpoint front-strengen in de richting van de top. al het haar kammen met een zachte borstel, open de oren en de staart een weinig boven de nek. trek aan de staart van het zachte rubber op de top en bind het met een touwtje van haar te “verbergen” (het strand moet gechipt worden onder de paardenstaart met Bobby pins). het haar van de voorkant (lange pony) lag schuin op het voorhoofd en in de temporale regio onzichtbaar. alle enkellaarzen met haarlak (als er een partij in de nachtclub, een glanzende vernis).

How to make a pony tail

How to make a pony tail

How to make a pony tail

How to make a pony tail

How to make a pony tail  How to make a pony tailHow to make a pony tail

Thema door Anders Norén