manicure

Hoe maak je een mooie stijlvolle pedicure 2018-2019 ideeën over nieuwe foto

Schoonheid voet is een basisprincipe van mooie meisjes. De voeten moeten goed onderhouden. Het niet dragen van dure schoenen en niet naar de pedicure.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoWe raden aan dat u een pedicure in huis. Het kent elk meisje kijkt haar schoonheid. In de cabine, deze service is op een lijn met een manicure is zeer populair. Pedicure is niet alleen het schilderen van de teennagels is een grondige polijsten van de huid van de voeten en het wegwerken van de keratinized huid. Pedicure helpt om zich te ontdoen van eelt en zogenaamde likdoorns.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photo

Deze procedure wordt meestal gedaan in ongeveer 40 minuten. Een pedicure moet rekening houden met al uw wensen. Er zijn tijden wanneer een pedicure geen geld of plaats de master is al bezet. Wat te doen in dergelijke gevallen. Het is niet zo moeilijk als het lijkt. U zal worden vereist om te voldoen aan alle nodige richtlijnen en vervolgens de schoonheid van je benen op je tenen kan alleen afgunst.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoHoe maak je stijlvolle pedicure aan huis ideeën 2018-2019 nieuwe foto

Om te beginnen, geniet voeten in een bak warm water, het toevoegen van een manier om te verzachten, te ontspannen en te desinfecteren. Pat de voet met een handdoek en loop op de huid pedicure nagelvijl voor de voet van de huid, of gebruik een borstel voor de peeling zal de huid nog glad.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoAlvorens tot de behandeling van nagels, zijn van toepassing elke vinger verzachten agent nagelriemen en WRIJF het in de nagel. Droge en gebarsten huid rond de nagels niet mooi pedicure, dus het is aan te raden dagelijks te doen, een beetje masseren van de nagelriemen met een speciale crème of olie op de huid wordt teder en zacht. Dan is een oranje stick terug duwen van de nagelriemen aan de basis van de nagel plaat. Zorgvuldig knippen met een schaar.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoTrim nagels in een rechte lijn, niet snijden hoeken en niet het snijden uit te kort. Speciaal voor de pedicure de nagel vijl om elke nagel. Houd de nagelvijl in een hoek naar beneden. De rand van de nagel iets zakruglenie – dit zal hen beschermen tegen infiltratie.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoEerst polijsten van de nagels met polijsten bofom. Dit is vooral aan te raden voor mensen die nagels te dik zijn of de neiging hebben om te groeien in de huid. Toepassing voet crème of lotion te hydrateren. Het zal verlichten zwelling en geeft lichtheid.
Een masker voor de voeten: toepassing op de huid voedende crème en wikkel de voet gedurende 10 minuten met een warme handdoek. Dit masker is perfect hydrateert de huid perfect voor te bereiden op de benen naar de volgende stap: het aanbrengen van nagellak.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoVeeg elke nagel instrument Polish remover. Plaats een separator tussen de vingers, de nagels waren vlekkerig bij de aanvraag. Vergeet niet de basis voor de nagellak. Het zal helpen om te voorkomen dat gele verkleuring van uw nagels, het versterken en verlengen van de levensduur van uw pedicure.

Modieuze lichte pedicure zomer 2018-2019 stijlvolle ideeën over nieuwe foto

Zomer pedicure 2018-2019 kan verschillend zijn. De mode van het komende seizoen maakt het voor iedere vrouw om de optie te kiezen die past bij haar het meest. De zomer is sappig en heldere kleuren. Zomer pedicure kan zeer pakkend en zelfs de krant.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoDit seizoen op de catwalks van veel van de wereld besloten om af te stappen van de trends van vorig jaar, toen de tekeningen op de armen en benen radicaal verschillend van elkaar. Deze zomer manicure en pedicure moet worden Verenigd door een gemeenschappelijke trend in design en kleur. In tegenstelling tot de herfst-winter seizoen, vol van pastels en rijke donkere tinten, de kleuren van de zomer pedicure – een lichte, explosieve, ongewoon. Een mode – mint, turquoise, roze en paars.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photo

De lak schaduw voor een pedicure mag niet overeen met de kleur van decoratieve coatings die worden gebruikt in het proces van het uitvoeren van een manicure. Beter als ze anders zijn. Fans van natuurlijke tinten niet hun smaak voorkeuren en om te kiezen uit een groot aantal trendy kleuren lakken van de een die het beste bevalt. Geluk kalm glanzende kleuren. Gelukkige moeder-van-parel is niet zo populair.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoFashion pedicure en manicure 2018-2019 stijlvolle ideeën trends nieuwe foto

Mode-experts in 2018-2019 bieden ons om aandacht te besteden aan welke kleur nagellak voor manicure, moet overeenkomen met de schaduw voor een pedicure. Natuurlijk kunt u het zich veroorloven het verschil van een paar tinten. U kunt schilderen de nagellak een voor formele gelegenheden. Bij een zakelijke bijeenkomst of een bruiloft, deze optie zeer geschikt.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoNet als voorheen, een goed gezelschap natuurlijke tinten zijn heldere en opvallende kleuren zoals rood, koraal en roze. U kunt veilig het experiment, het kiezen van interessante patronen, niet alleen voor manicure en pedicure. U kunt een ontwerp te maken in één categorie, maar komen met verschillende cijfers. Wees niet bang om te experimenteren en om te benadrukken hun individualiteit.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoStijlvolle pedicure met strass steentjes 2018-2019 mode trends en ideeën over nieuwe foto

Vrouwelijkheid is duidelijk zichtbaar in de details: in het buigen van de krul, de manier waarop ze lopen, de plooien van haar jurk, de schittering van edelstenen oorbellen. Een weerspiegeling van de vrolijke glans in zijn ogen, mooie steentjes kan Schijnen niet alleen in sieraden, maar ook op de nagels. Ook thuis kunt u een modieuze en ongewone pedicure met strass steentjes, dat is een perfecte afronding van uw afbeelding.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoVrouwelijke benen in alle tijden geweest voor het object van bewondering van de mannen. Gladde huid, nette kleine vingers en glanzende nagels – een charmant gezicht. En als u de pedicure Glans met de steentjes, het spektakel zal onvergetelijk zijn. Het belangrijkste ding – niet de grens van de goede smaak.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photo
Het is duidelijk dat de pedicure met strass steentjes is alleen voor open schoenen. Verbergen van de schitterende schoonheid van onder kousen onpraktisch, vooral als de steentjes kunnen gemakkelijk scheurt de panty ‘ s. Schoenen moeten goed passen luxe pedicure: in de omgeving van de ruwe versleten sandalen fonkelende strass steentjes zal er een beetje raar uitzien. Maar fijn gewichtloos sandalen met dunne hakken zijn heel mooi.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoSteentjes zijn geschikt voornamelijk in de avond. Effectief versierd met strass steentjes nagels eruit zal zien en verblijf. Maar voor het werk of het dagelijks leven in een stoffige stad een dergelijk ontwerp is onwaarschijnlijk om te passen. Stoffige, vuile voeten met fonkelende strass steentjes manicure – het is ronduit belachelijk.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoStijlvolle pedicure schellak 2018-2019 stijlvolle ideeën over nieuwe foto

Voor schoonheid is niet jammer, niets, noch tijd, noch geld. Experts op het gebied van visagie begrijpt dit en leert de dames de volgende noviteit. Coat nagellak Shellac is niet zo nieuw voor vrouwen in Europa, maar ons land is nog maar net begonnen aan populariteit te winnen, want niet iedereen weet over zijn verbazingwekkende eigenschappen.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoHet spreken van pedicures met schellak, moet worden opgemerkt dat dit waarschijnlijk een van de beste opties voor teen nagel. Aangezien teennagels groeien niet zo snel als op de handen, en de kleine spikes van de nagelplaat zijn bijna onzichtbaar, coating van schellak – perfect voor de zomer en vakantie.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photoEen grote verscheidenheid van materialen mogelijk maakt om te vertalen op de nagels van elk ontwerp. Schellak met succes kan worden gecombineerd met strass steentjes en andere decoratieve elementen. Ziet er geweldig uit op de nagels als een one-kleur gel Polish, en de populaire en praktische frans. In het Algemeen, alles hangt af van de fantasie van de klant en de master.

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photo

Hoewel de procedure van de nagel gel Polish is heel eenvoudig, het vergt een heel Arsenaal aan materialen en hulpmiddelen (borstels, posery, lamp, gels, fixers). Dus, natuurlijk, geweldig pedicure met Schellak coating in het huis te maken is het problematisch genoeg. Maar niets is onmogelijk!

How to make a beautiful stylish pedicure 2018-2019 ideas new photo

2015-12-18 admin

Thema door Anders Norén