kapsels

Hoe maak je donker haar lichter?

De grilligheid van het vrouwelijke natuur gezongen vers, verheerlijkt in anekdotes en aforismen! Ze heeft alle tijd klaar om te veranderen.

Vandaag wil ze blond is, en morgen – een roodharig of brunette. Lichter of donkerder te maken, zonder drastische chemische agentia helpen met de traditionele methoden.

Natuurlijke remedies: hoe maak je donker haar lichter?

Een van de meest bekende manieren om donker haar lichter wordt een spoel aftreksel van kamille. Deze eenvoudige installatie heeft geholpen onze grootouders, en help ons. Giet er 1 eetlepel van de kruiden kamille 1.5 kopjes kokend water. U kunt in een waterbad of wikkel het in een handdoek en laat gedurende 20 minuten.

Spoel het haar na het wassen. Als we de procedure herhalen, vervolgens twee weken later krijg je lichtere haren. Voor het verbeteren van de werking, het toevoegen van waterstofperoxide (3%) (50ml). Na dit moet je wassen van je haar met shampoo. Doen lichter periodiek, omdat kamille droog haar en gebruik deze tool blijvend onmogelijk is.

How to make dark hair lighter?

Honing is één van moeder natuur ‘ s meest effectieve bliksem haar. Was je haar met shampoo, het toevoegen van een beetje soda (1/4 theelepel). Nat haar gedurende hun gehele lengte van toepassing verwarmde honing. Het maken van een “bad” voor het haar, sloeg hen met cellofaan en een handdoek en houd zo lang als de bliksem je wilt (maximaal 8 uur).

Bliksem met citroen. Deze vrucht lichter haar een paar tinten. Maak een oplossing van twee citroenen per liter water. Deze oplossing moet gespoeld worden na elke wasbeurt. Stay tuned voor de hoofdhuid en het haar: citroen aan het drogen is, en moet worden toegepast met de nodige voorzichtigheid te doen geen kwaad. Voor het verduidelijken maskers goede citroen olie.

Donkere haren worden lichter gemaakt met yoghurt. Om dit te doen, neem 50 gram verse yoghurt, ei, 2 eetlepels van de geesten en de helft van een citroen. Voeg wat van hoge kwaliteit shampoo. Meng de bestanddelen, gelden voor haar en, verpakt, houd niet minder dan 6 uur. Spoel en breng een voedende balsem.

Het gebruik van natuurlijke remedies kan worden op een zachte manier te veranderen van de tint van het haar, versterken en revitaliseren het haar.

Hoe om te voorkomen dat haaruitval?

Haaruitval bij vrouwen is een vrij algemeen probleem. Met haar geconfronteerd met elke andere vrouw in de wereld. Als de dag daalt van 20 tot 100 haren is een natuurlijk proces van vernieuwing. Als meer – het is tijd om te zoeken naar de oorzaken en na te denken over hoe om te voorkomen dat haaruitval?

Te verminderen natuurlijke verliezen, probeer dan niet om het gewicht van haar styling producten en ingewikkelde kapsels.

Op haar slecht: constante strakke vlechten, haarverf met ammonia en waterstofperoxide en frequente perming. Artsen adviseren om hoeden te dragen in grootte, zodat niet voor het verstoren van de circulatie in de hoofdhuid en stijl je haar naar een andere afsteken. Hete föhn en Krultang droog haar en dit leidt tot een breuk en verlies van het haar. Als u gebruik ze vaak en gebruik vervolgens de hitte-beschermende cosmetica voor de styling.

Probeer te voeden het haar van binnen en van buiten. Voedend masker met klit -, olijf-en etherische oliën, zoals sinaasappel en lavendel, zalven, speciale shampoos om de situatie te verbeteren, vooral in de herfst en het voorjaar, wanneer het haar actief te vallen. Producten met vitaminen a, C, E en mineralen zoals silicium en magnesium, zal helpen om te gaan met dit probleem. Zorg hoofdhuid massage een speciale massage borstel en handen.

Hoe om te voorkomen dat haaruitval als proces intensief?

Is het nodig om eerst de oorzaak. De eerste reden – stress. Als een vrouw is voortdurend gespannen of kampt met tal van problemen, kan dit leiden tot ontsteking van de haarzakjes en het haar stopt met groeien. Het is noodzakelijk voor het elimineren van de oorzaken van stress, meer rust, slapen, lopen in de frisse lucht en alles zal worden hersteld.

Een andere reden is dat de hormonale veranderingen. Na het geven van geboorte en met het begin van de menopauze, wanneer hormonale veranderingen, het verlies van het haar toeneemt. In deze tijdelijke periode, proberen te “voeden” van het haar met vitamines en een gezond dieet.

Hoe om te voorkomen dat haaruitval, als er iets mis is met uw gezondheid?

Immers, de reden kan zijn van ziekten, zoals diabetes, bloedarmoede, ziekte van de schildklier. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om door een specialist onderzocht worden. De arts zal een cursus van de behandeling. Probeer om te volg om te verslaan van deze ziekte of het verminderen van de slechte effecten.

Ons haar is gevoelig voor wat er met ons gebeurt. Gezond eten, een gezonde levensstijl, vitamine is erg belangrijk voor dik mooi haar. Vergeet niet dat het haar is niet in staat om zich ophopen, de mineralen en de vitaminen in de reserve, dus ze moet voeden voortdurend van binnen en buiten om te voorkomen dat haaruitval!

Thema door Anders Norén